• muggles

    Livets stora och små frågor

    YÄK!

  • muggles

    Nenne: jag väntade på det där med pilen men det kom aldrig vad jag hörde. *besviken*

  • muggles

    Apropå humor - ngn som såg Kvarteret Skatan igår (tror det är repris)? Absolut min humor!!! Jag pratade om att köpa boxen sedan när jag är klar med SATC men maken tyckte inte jag skulle göra det för jag skrattade så högt så det var risk att Moa vaknade

    AM: hoppas det inte var jag som missförstod dig!? Jag förstod precis vad du menade men jag ville bara förklara hur _jag_ menade - också.

    Lappis: tumhållning pågår!

    passion: fråga på du bara! Vi som hängt här hela tiden vet inte ens alla detaljerna än så jag brukar också ställa "dumma" frågor emellanåt

    Telis: du kan aldrig bli ego!

    Page: hur mår din mamma nu för tiden - funkar det bra med den nye karln?

  • muggles

    Lappis: varför inte köra på med hela kanonaden med en gång - trombyl, prog e tutti?! Kan det skada?

  • muggles

    Nu kör jag lite ego:
    alltså ibland blir jag imponerad av min egen dotter: hon pratar verkligen hela meningar nu! Typ "vart tog mommo vägen?" eller "Moa e mätt i magen".

    Och så är hon så rolig.
    Moa säger "sjung, sjung" och så ska man sjunga en sång.
    Mamma/pappa tänker ut en sång och så "Imse vimse..."
    Moa: Neeej!
    Man måste nämligen sjunga RÄTT sång Haha, det gäller att lista ut rätt sång...

  • muggles

    Nenne: det var ju SVT så du kan ju kolla SVT Play... HA, det var så roligt - det var en sketch där de 3 paren spelade Pictionary. Och de andra 2 paren fick ord som hus, sol, fyrkant mm medan paret med Vanna Rosenberg och Johan Glans fick nostalgi, entusiasm mm. HA, vad jag kände igen mig. Maken bara tittade menande på mig när Vanna surnade till. Precis så är det ju när man spelar Pictionary! De andra får ju _alltid_ lättare ord

  • muggles

    Hörrni, i söndags började min tant smyga och så smög hon tills i onsdags och då tog det typ slut så jag trodde det var över. Sedan i torsdags morse (eg förväntad BIM) så kom hon med full kraft. Ska jag räkna torsdag som dag 1? Men i söndags hade jag mensvärk mm - ska jag räkna söndag som dag 1? Det skiljer ju rätt mkt? Jag fattar ingenting numera... Det var så lätt förr.

    Iaf, idag ska vi på bio och se Män som hatar kvinnor. Vi ska på Bergakungen här i Göteborg, de har en VIP-salong med bar och gratis godis och läsk. Jag har velat gå på den där VIP-salongen sedan de öppnade för flera år sedan man aldrig kommit iväg. Hade varit perfekt att göra det på SATC-filmen och dricka en Cosmopolitan i baren men av olika orsaker blev det inte så. Ska bli så härligt att komma iväg bara vi två och så har vi SOVMORGON imorgon!!! Jiihaaaa!

  • muggles

    Telis: eller hur?! Men det spelar ingen roll, för hur bra man än ritar så är det antingen fel på korten (uppgiften) el på de andra deltagarna! En gång i Sälen blev jag så sur för vi spelade i två lag och det andra laget fick BARA lätta uppgifter och vi fick svåra. Jag skulle tex rita Kristian Luuk och jag ritade jättelikt men det fattade inte mina medtävlare. Till saken hör att det andra laget sedan sa när tiden var över "det där är ju jättelikt Kristian Luuk" (en tunnhårig kille bakom ett skrivbord). ÅH, vad sur jag var!!!

  • muggles

    (För er som inte fattar så är jag en aning ironisk ovan... )

    Men hallå - vi har glömt en sak idag!!!

  • muggles

    freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag!!!!

Svar på tråden Livets stora och små frågor