• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Page: gillar du också mördegskakor!?

  • fru AM

    Nu måste jag springa till bråckkontollanten dvs efterkontrollen ... Och eskimåerna har inte hörts av! Gaaah

    Ses!

  • fru AM

    Lappis: dj-la skit av CvL att så självsvåldigt tina upp alla era ägg - borde de inte vara tvungna att kolla med er först!? Men du ska se att det går vägen just pga detta. Slumpen kan skapa storverk - det tror nämligen jag ...! Kram!

    Muggles: kan det här receptet ha något med din rabarbergino att göra (om man tillsätter en slurk vitt vin då):
    www.graddhyllan.se/visarecept.php

    Efterkontrollen - gick strålande! Hon trodde verkligen inte det var bråck. Dessutom kom vi överens om att OM den nu är bråck så gör det inte ont, syns inte och påverkar inte i övrigt så då gör man ändå inget åt det ... således kan jag släppa detta och gå vidare. Skönt. Hon var vidare extremt imponerad över hur snyggt mitt ärr var ( ) och nickade igenkännande när jag sa läkarens namn (hon som opererade mig) - tydligen känd för att vara noggrann (om än inte så charmig). Hon brydde sig inte om att kolla knipmuskler utan vi kom överens om att det är bra att göra knipövningar. Och så fick jag fritt fram för sex och bad (om än inte samtidigt ... ?)

  • fru AM

    Frullan: idag har Boris namnsdag! Gratta Borren från oss

  • fru AM

    Cicci: man ska ju inte sex eller bada förrän avslaget är borta helt - och avslag har man oavsett förlossningssätt. Mitt har varit hit o dit men eg slut sedan ngra veckor. Fast jg tycker det känns tryggt att få BM:s gröna lampa ... Och så behöver man ju lite preventivmedel ...

    Lappis: är det inte ett litet diskret bråck så är det hematom (blod som försvinner av sig sjäv) eller lite ärrbildning. Fast det är mycket mindre nu än när jag började gapa om det för några veckor sedan. Det syns inte och gör inte ont. Ärret är tokfint - även utan buske och jag är glad!

  • fru AM
    Lapinette skrev 2009-06-10 14:31:07 följande:
    Det låter bra AM, gillar när du är glad !
    Puss, lappis! Fast jag vill att du också ska vara glad! Hur känns det nu när kanske första chocken efter upptiningsbeskedet lagt sig?
  • fru AM
    Lapinette skrev 2009-06-10 14:35:46 följande:
    AM - nu känns det helt ok. Känner mig lugn och lite som att jaha, det finns ju inget jag kan göra. När jag lagt på efter att ha pratat med CvL ville jag bara storgråta men behärskade mig och ringde min mamma först ... sen grät jag.
    Nej, det finns ju inget ni kan göra åt upptiningen nu. Men ni kan gnälla lite och se om ni kan på någon typ av kompensation (ekonomisk tänkte jag på) i alla fall.

    Nu hoppas vi stenhårt på dessa 4-6 ägg som ligger på upptining! Ett av dem kommer bli lill-Hoppas ska du se! Kram!
  • fru AM
    Frejis skrev 2009-06-10 14:34:57 följande:
    A M - det låter härligt med ett fint ärr. Har hört om den duktiga kvinnliga kirurgen på DS (det måste vara samma kvinna som opererade dig) som är lite speciell på andra sätt. Skönt förresten att bråcket förmodligen inte var ett bråck.
    Vad har du hört om henne? Har hon ett polskt förnamn? Tyckte hon var extremt sträng och o-charmig både före och efter operationen men hon satsar uppenbarligen på det tekniska ist för den mjuka biten ...
  • fru AM

    Nenne: om du tycker det LÅTER äckligt med avslag så skulle du känna LUKTEN! fy f-n!

    Frejis: Det måste vara min operationsdoktor, det. Träffade henne på inskrivningen inför snittet och då - fyra dagar innan mitt beviljade, planerade snitt så ifrågasätter hon hela beslutet (även fast hon inte kunde ta tillbaka beslutet)!!!

    Vad jag vet så brukar man inte bli kallad till samtal förrän i vecka 32 eller längre fram än så ... Och när du blir kallad så kan du kanske ringa mottagningen och luska och få höra vad läkaren heter.

    Lappis: Du är alltid snygg (även när du är bakis) - så det kommer inte bli svårt!

  • fru AM

    Nenne: det luktar PRECIS som man kan tänka sig att babianröv luktar

Svar på tråden Livets stora och små frågor