Livets stora och små frågor
www.arla.se/Default____17653.aspx
BS: gillar ni lax? har ett recept där man tar en lämpligt stor bit laxfilé, klappar in med hackad dill och brer på majonnäs. Skjuts in i ugnen. Kanongott! kan det vara något? Säg till så kollar jag upp exakt recept (ur kokboken "Annas mat").
En kall gräddfilssås till, dfärskpotatis, någon kortkokt grönsak o en sallad...?
Herregud - man kan inte ens ta en normal tretimmarslunch utan att ha 20 sidor att läsa ikapp! Återkommer!
ps.tack för trevligt lunchsällskap!
BS:
laxrecept
en hel stor laxsida (eller mer - vet inte hur mycket ni äter/hur många ni är)
1-2tsk salt
1 paket fryst dill eller 1-2 dl färsk hackad
1-2 dl majonnäs (ej lätt)
citronklyftor
lägg filén på lättsmort ugnsfat med skinnsidan ned, klappa in köttsidan med salt och sedan med finhackad dill. Täck med ett tunt lager majonnäs. Majonnäsen ska täcka dillen. Hit kan förberedas.
Sätt in i ugnen. 225grader i ca 20-25 minuter. Servera gärna med citronklyftor till.
Lycka till imorgon Lappis & herr Lappis och alla små eskimåerna!
Har de inte ringt nu så ringer de inte idag!!! Hurra!
Tack alla för bidrag till min vernissagebuffé!
Kram och trevlig helg om jag nu skulle få för mig att logga ut plöstligt!
Heja Blatocysten (vi kan väl INTE kalla den Blatten?!)
Kram till Lappis och herr Lappis
Och till alla andra i tråden
Vickan: påminn mig på måndag så skickar jag en samamnställd tilltuggslista. Samt ev utlåtanden fr söndagens gäster ...
Vi kan ju INTE kalla den för Blatten eftersom det ju heter BLASTOcyst (tur!)