• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Kanske också herr Telis?

  • fru AM
    Telis skrev 2009-06-18 11:03:49 följande:
    AM, jag kommer på söndag. Herr Telis har jag inte diskuterat det hela med så jag vet inte om han vill/kan följa med.
    jag kan tänka mig att herr AM gärna skulle snacka lite SEO med herr Telis om han kommer ...
  • fru AM

    Åh - grattis Frullan till Roffe! Storstor kram!

  • fru AM

    Nej men Izzie vad otäckt med feberkramp! Fast bra för en själv att läsa om det och att det gick bra. JAg skulle förmodligen svimma av skräck om något av barnen drabbades av de där läskiga symptomen!

  • fru AM

    STORGRATTISKRAMEN, Vickan! Vår gen lilla plusmaskin! Så kul och lite lagom överraskande Du ska se att det går som på räls denna gång. Alla tummar!

    Tack Koko, Muggles, Telis med familjer för en mysig eftermiddag! Så trevliga tjejer och så trevliga män! Och Moa var precis så där söt och charmig som man anat m hj a foton tidigare. Och vilka öööögooonfrannsaaaaaar! Nenne har fått konkurrens Conny har jag ju träffat förr och ni skulle ha sett hans min när pannkakstallriken ställdes framför honom. Söt!

    Livia var INTE i sitt esse tyvärr. Hon trillade ur sängen inatt och slog sig rätt rejält (tinningen/ögat). Har nu kräkts ett par gånger och är just nu på väg till barnakuten m pappa ...

  • fru AM

    BS: ett anti-illamåendeknep jag upptäckte när jag var i Afrika och var svårt magsjuk i tre veckor var att ständigt ha med mig en halv citron elelr lime att sitta och sniffa på (förutsatt att men tål den doften alltså).

    Kalla drycker och kylskåpskall mat (typ syrliga äpplen) funkade bra när jag väntade barn.

  • fru AM

    BS: hon trillade ur vår säng ... Slog huvudet i nattduksbordet på väg ner verkar det som. Ingen hjärnskakning - redan på väg hem fr akuten!

    Lite dåligt samvete har vi eftersom vi lagt henne på ena sidan i sängen ist för mittemellan oss - hon kommer till oss varje kväll kl 11 ungefär och vi ibland så vill vi ju kunna ligga bredvid varandra, jag o maken ... så därför flyttade vi henne till ena sidan innan vi gick och la oss ... Inget mer sånt. Nu sover hon ittemellan oss igen på obestämd framtid.

  • fru AM

    Tack för deltagande när det gäller Livias olycka! Ho verkar må finfint nu. Vår enda ångest är att hon fick penicillin utskrivet (hon fick sår i ansiktet när hon skrapade sig mot nattuksbordet) så nu börjar en veckas medicineringshelvete ... Maken (med lite större tålamod) får ta den bollen - jag får ont i magen bara av att tänka på tjafset.

    Trevlig söndagskväll!

    Även vi ska krypa upp med en hyrfilm i soffan

    Kram
    till alla!

  • fru AM

    Passionsblomman: glömde säga förut: tråkigt med minus! Det är så märkliget med sekundär barnlöshet, tycker jag. Konstellationen har ju fungerat förut - varför inte igen, liksom!? Har en kompis som hade svårt att få till tvåan. Men hon kom när storebror var 8 ...

    Angående Livias penicillinkur: Vi ställde oss också frågande till penicillin (och läkaren framhärdade tydligen verkligen). På Astrid Lindgrens barnsjukhus är det tydligen praxis vid sår i ansiktet (för att slippa ärr - kanske en försäkringsgrej?). Vi åkte ju aldrig in med henne vid förra vurpan (när hon trillade från cykel på dagis och hade sårskorpa i "halva ansiktet"). Hon gjorde ju illa sig hemma den här gången och just vid nattduksbordet borde det ju inte finnas några mördarbaciller tycker man ...? Fast det är klart - hon ska ju gå på dagis hela veckan och utsättas för den bakteriehärden ... Nåväl - vi ska hämta ut receptet idag och så får vi se hur det går med medicineringen av den lilla envisa flickan ...

    Nu jobba litet (maken vaktar Hektor)

  • fru AM

    Passionsblomman: köp/läs senaste numret av TARA (jag vet - tanttidning, men jag köper den ibland för att få känna mig ung och fräsch ). Du kanske blir uppiggad av artikeln om 40+-mammor!? Du är ju bara 38 - än finns det tid! Stor kram!

Svar på tråden Livets stora och små frågor