• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Ja Lappis: ditt minus - så tråkigt och konstigt, speciellt med tanke på alla symptom! Krama om maken och dig själv - och stjälp i er champagne ändå.

    (hoppas ju föstås att det var ett falskt minus ...)

    KRAAAAAAM

  • fru AM

    Lappis: har faktiskt inte vart på tynningö än. men vi har hyrt hus där en vecka fr o m lördag. nu har vi gäster hela söndagen så det blir fullt hus annars hade ni varit hjärtligt välkomna ju!

    Om havsbad vet jag intet - men det finns en fin badsjö enligt uppgift.

    Ska se om jag kan hitta ngt

    www.tynningo.se

  • fru AM

    Säg inte glass! Jag har lovat mig själv att varken äta glass, godis eller bakverk fram till min födelsedag (om jag ens börjar då).

  • fru AM

    OM TVÅ VECKOR!!! Jag är så sugen på glass och mördegskakor att svimmar

  • fru AM

    Lappis: vilken fantastisk resa ni kommer ha i USA! Och snart! Är avis!

  • fru AM

    Lappis: förstår att minus är tungt - men lite mindre tungt på sommaren. Precis: tänk vilka resor ni kan göra utan illamående, flygförbud, trötthetsattacker. Och vilken massa spännande mat och dryck ni kan testa! Och gläds åt att din man och du har varandra! KRAM

    VI ska absolut göra Kalifornien också. Om tio år eller så ...

  • fru AM

    Om tio år så kanske Livias hysteriska åksjuka växt bort ... så man kan i alla fall närma sig en bil utan att ha spypåse i beredskap. Usch - jag fasar till och med inför timmesturen till Tynningö på lördag ...

  • fru AM

    Livia spydde (efter taxiresan) på akuten i söndags och fick därför glida före i kön... så i bland är det praktiskt. Fast jag fasar än mer för femtimmarsresan till landet om tre veckor ...

  • fru AM

    Nej hon skulle nog aldrig acceptera ett seaband på armen ....


    BrudSommar2006 skrev 2009-06-25 18:47:12 följande:
    AM, Iris skulle aldrig gå med på att ha seabands på sig, skulle Livia det?? Usch vad jobbigt att hon är så åksjuk, Iris kräks också ibland men inte så jätteofta som tur är. Skulle jag sitta bakåtvänd som hon gör och sitta och titta åt alla möjliga håll skulle jag också kräkas, jag måste sitta och stirra rakt fram på vägen hela bilresan för att inte bli åksjuk.
  • fru AM
    Snorkfröken77 skrev 2009-06-25 22:54:59 följande:
    Page - japp, samt sätta upp illrosa flamingos i plast i hela trädgården, gärna sådana som kan laddas upp av soljuset och lysa stämningsfulllt på kvällen (undrar om det finns sådana att köpa?)
    Utan ha läst i kapp i övrigt: finns det såna flamingos!? Vill ha!Till vinkbalkongen mot gatan/parken
Svar på tråden Livets stora och små frågor