• fru AM

    Livets stora och små frågor

    BS: tror du Iris klarar att vara en stund med helt främmande människor så kan hon få vara hemma hos oss när ni gör UL. Vi är med största sannolikhet hemma då.

  • fru AM
    Page skrev 2009-06-23 10:38:23 följande:
    AM, hur går det med Livias medicinering?
    Tackar som frågar gulliga Page! Det går över förväntan! Läkaren skrev ut en sort som smakar helt ok och som dessutom är genomskinlig så att den går att blanda i vad som helst! Fantastiskt! Jag kom på knepet med sugrör igår - det var så kul att få ett sugrör att dricka med så hela dosen (i saft) slank ner med ett kick.. Detsamma med juicen i morse ... Och dagis sköter lunchdosen!
  • fru AM

    Ja eller hur! kände mig faktiskt redo för Nobelpriset där ett tag!


    Page skrev 2009-06-23 11:08:37 följande:
    Så skönt AM! Bra knep med sugröret!
  • fru AM

    Aaaah - veckans jobb avklarat! Tre texter levererade! Semester!

  • fru AM

    BS: tror Livia var runt ett år när hon började dricka ur sugrör. Jag visade henne - sög in kinderna och var övertydlig, så gick det på första försöket (förmodligen bara tur)
    Jag knaprade Gaviscon den här senaste graviditeten. När man väl vant sig vid det bubbliga slemmet så var Gaviscon det enda som hjälpte.

    Telis: tänk om det är så att illamåendets tid är förbi nu!? Är det inte v 11 eller ngt nu?

  • fru AM

    JAg gillar väskor lagom mycket men skulle ALDRIG köpa en Mulberry till ordinarie pris - eller en Marc Jacobs heller för den delen. FÖR MIG finns det en moralisk gräns för vad en handväska får kosta ...

    Skor är jag ännu mindre intresserad av. TYcker mina fötter ser muppiga ut i det mesta.

    Jag tror min passion snarare är stövlar i såna fall! Håller just nu på och letar stort antikt skåp som vi ska blåsa ur och inreda till stövelskåp i vår nyfixade blommiga hall.

    Måste kolla korvbilder i galleriet!

  • fru AM

    Snaily: ojojoj vilken söting! Det är nästan så man skulle vilja ha hund!

  • fru AM

    Vickan: du kan inte säga att du äter smärtstillande tabletter (påhittat ryggskott?) som det är farligt att blanda med alkohol ...? (Kommer just nu inte i håg namnet men jag fick såna tabletter efter mitt snitt.)

  • fru AM

    Och min man är småsur på mig för att jag har sagt åt honom att jag INTE VILL HA dyra väskor typ Mulberry/Marc Jacobs. Han älskar välgjorda skinnaccessoarer .. låter lite gay eller kinky det med

  • fru AM

    Lappis: fryser!!! oh - ett sådant tydligt tecken! Eller vad säger du, Telis!?

    Apropå sko/väsk-diskussionen ... Det enda min man verkar vilja köpa till mig är en riktigt fin o dyr väska - medan det enda jag egentligen vill ha är en päls ... Och en ring med en megastor ljusbrun diamant ... Lite mismatch där ...

Svar på tråden Livets stora och små frågor