• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Muggles: kommer inte ÄL innan böjen? Det var väl det som var poängen in den där artikeln för ett tag sedan där läkare avrådde från ÄL-test (för att böjen ofta kom för sent) och istället ordinerade en flaska champagne ... Så jag tänkte att ni kanske lyckades få in lite simmare INNAN ÄL som sedan överlevde (tror Hektor blev till på så sätt - om jag räknat rätt så klarade sig de simmarna 4-5 dagar ...)

  • fru AM

    JAg läste INTE upp den där artiklen om den lilla flickan för maken. Då hade han nämligen börjat grina ...

    Det är verkligen fruktansvärt att det kan hända - pappan hade förmodligen glömt att lämna flickan på dagis på morgonen och parkerat utanför jobbet i solgasset.

  • fru AM

    Tror på nidblödning för muggles! Har bara haft det en gång (med Livia) Så det kan uppenbarligen vara olika från grav. till grav.

  • fru AM

    Oj vad jag bombarderar med inlägg ... Kanske för att jag fr o m imorgon inte kommer vara i tråden på en vecka ... Hur ska jag klara mig!?

  • fru AM

    Men då var ju läkaren i artikeln ute och cyklade! Där påstods det att när ÄL-test gav utslag så var det "redan försent" ... Nu är jag förvirrad! JAg litar mer på vår pålästa kanin!


    Lapinette skrev 2009-06-26 10:31:34 följande:
    Normalt så kommer ÄL dagen efter böj. Det gör åtminstone min (har ju kollat med ÄL-test + gjort VUL i flera dagar i följd). Fast återigen alla är vi ju olika och ingen gång är den andra lik ... det har jag åtminstone förstått . Fast så mycket annat har nog inte fastnat i min lilla kaninhjärna.
  • fru AM

    nej inte i vår gulliga stuga - men hoppas att i all fall kunna läsa ikapp lite m hj a makens iphone ...


    Lapinette skrev 2009-06-26 10:33:39 följande:
    AM - det funkar ju inte! Har de ingen internetuppkoppling på Tynningö??!
  • fru AM

    jo men det har vi ju (eller snarare makens företag)! ska kolla tack!
    EA&MJ skrev 2009-06-26 10:46:19 följande:


    AM-ni har inget sånt modem som man bara pluggar in?
  • fru AM

    haha modemet ska med på semestern - mig slipper ni inte!

  • fru AM

    mugglan: nej hittade inte vänförslaget på fb - men du inboxade ju Kängus namn till mig så jag skickade en förfrågan ...

    Annars vill jag bara säga hej på ett tag! Håller på och våldspackar inför vår vecka borta. Galet mycket grejer som ska med. Typ inga kläder får plats. Knappt ens barnen heller ...

    Vi ses när jag sparkat igång modemet därute på ön!

    PUSS & KRAM sålänge!

    Telis: såg du min lilla förfrågan per SMS?

  • fru AM

    Hallå i tråden! Hälsningar från vrålsoligt och vackert Tynningö! Mobila bredbandsmojängen funkade inte men använder makens iPhone som modem. Teknikens framsteg!

    Ni har ju skrivit som besatta och jag minns inte vad jag skulle kommentera men jag hoppas ni alla mår efter omständigheterna väl som det brukar heta.

    Livia klarade bilresan utan att kräkas (eller ens få illamåendesmak i munnen). Vi hade ökat dosen av Postafen till 1/2 tablett och så satt hon och jag och sjöng som galningar och snackade drakar (hennes senaste intresseområde) i baksätet hela vägen (bara 45 minuter).

    Vi har det bra. Hektor har vaknat till liv ordentligt och skrattar och flörtar mest hela tiden. Hans favoritord är "WOW!". Då garvar han läppen av sig.

    Ha det bra tills vidare

    Puss och kram till alla!

Svar på tråden Livets stora och små frågor