• fru AM

    Livets stora och små frågor

    Frullan: Din BM borde som sagt anmälas, eller så borde du i alla fall påpeka för hennes överordnade vad hon missat och vad du tycker om henne!

  • fru AM

    Aaaah - Den efterlängtade Anita med Televinken träder fram!!! Grattis Telisgumman! Vad skönt! En milstolpe närmare att snusa bebis! Krama Telismannen och gratta också! Kramkram!

  • fru AM

    Det är ju jättebra att tråden och alla ni i den finns - men lite läskigt att inte sjukvården/mödravården kan sköta det den ska utan att man ska behöva ha en halv doktorsexamen och en massa googlingstimmar i ryggen så man kan berätta för dem vad de ska göra o vilka prover som ska tas!

  • fru AM

    Men man kan nog inte bara be om antibiotikadropp - det måste nog vara inskrivet i journalen ... Och så ska man in i tid (har för mig att man bör få första droppet ett visst antal timmar ungen pluppar ut, sedan var 6:e timma. Jag hann bara med 1 gång)

  • fru AM

    Telis: När ska du och Televinken (och maken?) på kontroll nästa gång? Är det NUPP som är nästa eller görs det fler kollar?

  • fru AM

    Angående badrumsolyckor: jag spillde ut en hel burk hårinpackning på badrumsgolvet förra veckan - jäklar vad snorhalt det blev. Jag fick våttorka säkert tio gånger med nytt vatten emellan för att det skulle gå bort. Vad är det man hällre i gåret egentligen?

    Page: imponerad över att du värmeskyddar håret!

  • fru AM

    Koko: mina problem att hålla tätt i trängda situationer försvann direkt efter att Hektor var född! Så det finns hopp!!!


    nennesjuttioåtta skrev 2009-06-11 13:49:54 följande:
    jag har köpt knipkulor. Tränar dock oerhört sällan, vad jag vet har de bara använts en gång. (vad jag vet!??! vem skulle annars veta?)
    Nenne: jag skrattar ihjäl mig Du måste vara Sveriges roligaste människa!
  • fru AM

    Telis: vet du hur det är - om de tar donatorns ålder och räknar in i övriga resultat vid ett ev kubb?
    Måste googla lite!

Svar på tråden Livets stora och små frågor