• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    AM - det ska jag göra (hälsa alltså) och lycka till med festen!

  • Lapinette

    Hade blivit förvånad om det var flera som hade klarat sig till blastocyster men en till hade inte suttit fel, som de hade fryst ned.

  • Lapinette

    muggles - man vet inte, vissa av dessa embryon kan ha klarat sig i livmodern men inte i ett värmeskåp. Det är därför inte alla förespråkar långtidsodling men jag orkar inte fundera på om de skulle ha överlevt om vi plockat in dem genast eller ej. Gjor är gjort!

  • Lapinette

    VIP-salong låter jättetrevligt. Finns det något liknande i Stockholm, någon som vet?

  • Lapinette

    Snaily - hur länge kan en katt hålla sig? Råkade nämligen få in grannens katt när de renoverade min lägenhet eller rättare sagt min mamma som var där och vattnade blommor (jag var i Cannes)lyckades med denna bedrift. Morgonen efter ringde grannen som letade efter sin katt och hörde den jama från min lägenhet. Den hade då varit där hela kvällen och natten och vi kunde inte hitta spår av kattpiss någonstans.

  • Lapinette

    Demensboende för gamla fiskare ... har jag aldrig hört talas om!!! Tycker rent generellt att folk i övriga Sverige anser att vi 08:or är snobbar medan vi stockholmare tycker att alla är så trevliga som inte är härifrån, speciellt göteborgare med sin goa dialekt.

    Förresten mugglan, piggelin och ni övriga om vi ska mötas upp i Göteborg och min make följer med så kommer han absolut inte kunna hänga med i er dialekt. Träffade på en göteborgare (brorsans kollega) på studentmottagningen i veckan och maken sa efteråt att han inte förstod ett dugg av vad han sagt.

    Övrigt så är jag urless på det här regnandet fast det är ok eftersom vi renoverar och städar i vääääldigt långsam takt här hemma.

  • Lapinette

    Ahhh.. så då hade nog inte grannens katt kissat på något hemligt ställe som vi inte hittade. Vad skönt!

  • Lapinette

    mugglan - STOP vill inte höra mer!! Här regnar det katter och hundar.

  • Lapinette

    Telis - OM jag mot förmodan skulle bli gravid så ska tänker jag baske mig ha en superhärlig graviditet à la Cissi. Åker ju till Kalifornien i typ vecka 8.

    AM - Lät supergott! Ska lägga tilll receptet i min BT receptbok (som kommer att ges ut om ett par år ).

  • Lapinette

    Ser att både Kängu och Frullan fortfarande är hemma. Läskigt med åskan Kängu!

    Oupsie - rent teknisk så var jag åtminstone gravid i lördags sen vet vi ju inte vad som har hänt därefter.

    Ego - sitter nu mest och funderar på vad vi ska hitta på när svärmor kommer hit (landar på onsdag). På sätt och vis skönt för det håller tankarna åtminstone delvis på annat håll.

Svar på tråden Livets stora och små frågor