• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    Ore så du har varit i Finland. Tinga var ju även över, Helsingfors.

    BS, Frejis och kängu - gällande svärmor ! Svärmor kommer på onsdag och stannar t o m torsdag i nästa vecka och visst hon var här senast när vi gjorde vår tredje IVF. Vet inte hur hon lyckas tajma in detta men hon hann bara åka i december så fick jag min blödning. Och visst, hon har varit här rätt mycket och sett det mesta. Det vi bl a har hunnit med är "under Stockholms alla broar", jazzbrunch på Södra Teatern, Sandhamn, Trosa, Stendörren. Sen har hon ju självklart varit på Skansen, Vasa och flera av stadens museum. Det jag har skrivit upp på min lista inför detta besök är Junibacken, Liljevalchs, Hagaparken, Sigtuna + Skokloster.

  • Lapinette

    passionsblomman - tyvärr finns det riktiga puckon inom sjukvården men de flesta man träffar är tack och lov riktigt humana. Han borde ha haft ett annat yrke eller hållt sina tankar och funderingar för sig själv.

  • Lapinette

    AM - är ni bannlysta/kändisar hos F-kassan, eftersom mannen din ringer anonymt?!

  • Lapinette

    Mitt problem är att om jag låter maken ringa så lär de ju ändå kunna räkna ut ursprung och ta bort en stor del av den svenska befolkningen . Och själv blir jag lätt upprörd och börjar skrika och gråta om jag tycker att jag blir orättvist behandlad.

  • Lapinette

    nenne - man får även bidrag och stanna hemma med adopterat barn . Så jag räknar med att någon dag (för SKIT om vi inte skulle bli godkända som adoptivföräldrar) behöva ringa F-kassan. Och ni kommer ju att lyckas i augusti och få ett sött majbarn ... era lyllosar. Jag har alltid velat ha majbarn.

  • Lapinette

    Tänk vad olika det är gällande barn och kläder. Hörde en liten skrikande kille på bussen i förra veckan som var sååå olycklig. Han skrek hela vägen ... bara för att han var tvungen att ha byxor på sig . Gulligt men jäkla vad högt han skrek.

  • Lapinette

    Frullan - åhhh vad skönt att det känns bättre!!!!

  • Lapinette

    Ja, snart kanske jag behöver gå och ventilera efter alla misslyckade IVF'er. De borde ha en psykolog på varje IVF mottagning.

  • Lapinette

    Frullan - förstår att du hade önskat att hon hade trollspö som hon kunde rikta mot dig så alla tankar försvann MEN vad skönt att hon och du kunde hitta roten på problemet. Det kommer säkert ta tid men tillslut kommer du att må bra.

Svar på tråden Livets stora och små frågor