• Lapinette

    Livets stora och små frågor

    AM - hmmm ... jag vet inte. Blir man gravid avbryter de adoptionsprocessen. Så jag föredrar att veta hur det gått först och sen ta ett skönt sommaruppehåll innan jag påbörjar den.

    Trist att inte kunna äta så mycket gott! Kakorna, godiset och glassen kan jag dock vara utan ... ja, glass får jag verkligen inte äta ändå just nu (kallt). Idag stod vågen på -1 kg sen i förra veckan. Tror det är fel på vågen eller så är det den indragna vinkonsumtionen som märks.

  • Lapinette

    Det är för barnets bästa, adoptionsbarnet alltså.

  • Lapinette

    AM - ett barn är helt ok för vår del. Visst, från början ville jag ha två innan 40 års ålder men nu när det inte är så långt dit tycker jag att ett är helt ok.

  • Lapinette

    Telis - det känns skönt att det finns en slags utväg.... fast först ska vi ju bli godkända.

    passionsblomman - det låter ju superpositivt men fick ni till den lilla nykomlingen på ett seminarium ?

  • Lapinette

    passionsblomman - hur lång cykel har du normalt?

  • Lapinette

    Förresten, i sådanafall cyklar vi ganska så lika. Jag är (måste in och kika i mitt excelark ) också på dag 27 på fredag men vet ju om att min ÄL var något senare denna månad så BIM är inte förrän i nästa vecka ... tack och lov! Har alltid fått mens på Midsommar annars.

  • Lapinette

    Telis - kanske hakar de upp sig på att den ljusbeiga soffan inte är barnvänlig nog???

    passionsblomman - hade ägget släppt redan på dag 12 så borde det ju absolut vara dags för mens. Hur lång lutealfas har du eller brukar den också hatta runt?

  • Lapinette

    passionblomman - håller tummarna!

  • Lapinette

    Det är tiden efter ägglossning fram till mens. Nästan alltid är den regelbunden utan det som brukar skifta är tiden fram till ägglossning.

  • Lapinette

    passionblomman - inga som helst problem. Vi har alla ältat hit och dit. Svårt att räkna när mensen är så orgelbunden men jag har alltid en lutealfas på 14-15 dagar medan tiden innan ÄL kan skifta något. Varför jag vet detta är för att jag dels liksom dig har gått igenom inseminationer. Eftersom jag sprang typ 3 dagar i rad på VUL så visste jag extakt vilken dag ägget släppt och sen var det bara att räkna fram till mens. Sen har jag ju även testat med ÄL-stickor lite då och då samt gjort IVF'er. Ja, för att inte förglömma tagit tempen sen i höstas och då ser man när man haft ÄL och kan lätt räkna fram när det är mensdags.

Svar på tråden Livets stora och små frågor