Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    passionsblomman skrev 2009-06-11 10:34:12 följande:
    Haha! I tanttråden är det minst två som gärna stryker över åtminstone en syster av flera på den magneten! :-dVi hade ett snack om det inatt.Men det var en gullig present!vad är det du ska göra idag som ska träffa psykfallen?
    Studentskiva! Kusinbarnet tar studenten o ska firas rejält....o så ska ju så klart psykfallen dit.....har laddat med lite vassa kommentarer.... *moahahahahaha*
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-06-11 13:26:59 följande:
    taskmörtar... Det var ju inte så jag menade... även om jag brukar känna mig som en oskuld efter en veckas torka...


    Blommis: Ännu en anledning att se fram emot midsommar mao!

    Lanovia: Jag kunde ha mina vanliga byxor ända upp i v 20 men dock en knäppta och med en kompletterande tygbit som täckte av glappet i byxorna.
    Men byxorna tendenserade till att kasa ner....så gravbyxorna blev favoriserade då de stannade på plats mha mudden! Du kan vika ner mudden om det blir för varmt.
    Om du är så duktig o bara äter godis på helgen så förstår jag inte varför din bm var så på dig ang graviditetsdiabetes.....jag är ju bra mkt större än dig o min bm berättade bara om graviditetsdiabetes o dessa glukosbelastningar...*urk*.....man ska ju försöka vara duktig med vad man stoppar i sig....men kroppen är rätt lustig o vet vad den vill ha....behöver vissa spårämnen i bland o då kan man bli sugen på skumma saker...var det inte TobiasoLinda som hade värsta cravingen för persilja?! Måste ju bara vara järnet.....
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-11 13:57:15 följande:
    Jag vill också ha godis!och sushi!Jag hade sån tur när jag var ravid senast attjag fick låna mammabrallor av en bekant. Jag kan säga att brasilianska kvinnor har som regel en LIE annan syn på vad en garderob minst bör innehålla. Hon hade fått mycket av sina väninnor också.De kom med en HOCKEYTRUNK med kläder! TRETTON par byxor fanns det! Så många byxor har jag definitivt aldrig haft någon annan gång! Olika storlekar på magdelen och allt.
    O vilken bra väninna! Men sen är det visst lite annorlunda nu kontra för ett antal år sen eller Blommis? Med utbudet menar jag? Har för mig att syrran nämnt ngt med att då (14 år sen) så fanns det inte så mkt att välja på....
    Jag hade aldrig klarat av 13 olika par byxor...sicken beslutsångest på morgonen!! Hade aldrig kommit i tid till jobbet!! Hahahahahaha

    Men annars är det perfekt mode-läge att vara gravid nu....mkt tunikor o empireskärning på klänningar osv.
    Blev ju nästan sugen på att åka ut o kika efter en klänning till...
  • ingenjörsbruden

    Slösurfade runt o hamnade i en tråd om knipövningar......

    Det är superviktigt att göra dessa för att stärka bäckenbotten.
    MEN man ska inte träna genom att knipa av strålen när man kissar......en gång är ingen fara....men inte bra att göra det ofta....BM sa att det kan skada motoriken o jag har även hört från annat håll att det inte är bra....typ baksug i njurarna.

    Fick detta underlaget från BM där man kan träna på avslappningsövningar osv....men i slutet få finns övningar för bäckenbotten för de som är nyfikna....

    sahlgrenska.se/Pages/87191/signekursen.pdf

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-11 15:01:03 följande:
    Apropå mammakläder: Jo, det har ju formligenexploderat nu de senaste åren, med EXTREMT mycket mode och accessoarer öht i babyvärlden. Det är inte tillåtet att få bara jäsa runt oi stor skjorta man snott av sambon längre och barnvagnarna ska ha registreringsskyltar och gud vat allt.jag blir trött av det.Jag var gravid när det hade blivit lit emer utbud, men då det tex fanns TVÅ bebistidningar; Vi föräldrar och Föräldrar och barn. Jag fick en smärre chock när jag kollade hyllanmed olika varianter på ICA senast Vad HÄNDER!!!Värsta konsumtionshysterin!Det har i sanning blivit en enorm industri runt hela familjegrejen.det måste bero på att vi är ädre och har mer pengar när vi bildar familj än våra föräldrar.
    Låter som en rimlig tes.....för nåt fel är det....så här mkt prylar kan man väl verkligen inte behöva?!
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-06-11 16:15:55 följande:
    Ska kola det den 2/7.. sen blir dt nog koll titt som tätt för att se om den flyttar sig, annars sprätter de upp mig som stora stygga vargen!
    *svimmar*
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-11 21:48:03 följande:
    Eller om jag plussar och bara vill hem och berätta för er? HELST tror jag att jag vill vara hemma här på aftonen och fira med alla grannar och må gott. På lördagen eller söndagen hade jag gärna gjort en båtutflykt och ätit på restaurang och så kanske testa också? Om jag inte fått indianbesök på midsommarafton alltså.Fast så tänker jag att man kanske skulle dra iväg till släkten bara för att tänka på annat......as if jag skulle det då..
    SMS Blommis...SMS!

    Jag röstar för midsommarfirande hemma!
  • ingenjörsbruden
    på er alla!

    GRATTIS Twixiee!!! Ja allt på en gång!! Ska det vara....ska det vara ordentligt!

    Lanovia: Hahaha kan se din makes förskräckta min när du tränger dig förbi honom!! MKT nytt för dem!
    Testa o ha ett kex o vatten på sängbordet....så man får något i magen så fort som möjligt på morgonen....hjälper visst många.
    Hatar osså att må illa....får ju så snygga sprängda blodkärl runt ögonen när jag spyr....så det ser mer ut som jag fått stryk...undviker GÄRNA att spy!

    Blommis: *ooooooh Mulles brudbukett!!* Va skojigt!

    Ninnis: Hahahha Boris! Undrar om ni får igenom det för Skattemyndigheten....på en flicka alltså!

    Hvidis: Ja jag är osså lite anti-konsumtion...iallafall när det gäller barnvagn mm....det är SÅ dyrt o används så kort tid....men ja....att vi nu FICK barnvagnen så kan man ju inte klaga direkt....men en beg barnvagn hade säkert funkat hur bra som helst!
    Ska se om jag kan släpa med maken in i en barnpryttelaffär i morgon....är ju iallafall några grejor man behöver....skötbordsbädd, spjälskydd, påslakan osv....Ska dock ta en tripp till IKEA (Ninnisen ville visst gärna hjälpa till ) osså....bra mkt bättre prisläge där!

    Studentskivan igår....ja jo...överlevde...men längtade hem till maken massor! Vädret var ju lite obestämbart....så det blev dukat inomhus. Helgrillad gris med riktigt knaper!! *MUMS* TRäffade min moster o psykkusin....o mostern kände INTE igen mig....hmmmm...tar det på det positiva sättet......är ju ett par år sen vi träffades....på mormors begravning o året innan så sjöng jag på begravningen för mosterns man....så ja....om hon överhuvudtaget hade brytt sig något om andra människor så skulle hon lätt känna igen mig....suck. Men hon är superegotrippad...världens skata.....brrrr.

    Fick sen en spännande kommentar av kusinens granne (mamma till 3 barn...minsta 14 mån)....oj va roligt (magen).....snart dags?! Ehhh jaaa....om 90 dagar....(är det snart?!) Tog det liiiiiite som en förolämpning....hahahhahaha!

    Min kusin gav mig världens bamsekram när jag kom....o sa OOOOOOH VA GO O RUND DU ÄR.....hennes dotter blev högst förnärmad (15 år) o skämdes o skulle precis försvara mig....men insåg att utropet berodde på min goa mage!

    Fladderbuset levde rövare mellan 1930-2100....hahahah har en riktig ät- o sovklocka!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan