Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Blommis...gumman lilla....*kramar jättehårt*

    Bara ös.....ut med det......sånt är så himla jävla jobbigt!!!!
    Det suger så mkt energi.....*kramar mera...o räcker över en rejäl o vass hattnål så att Blommis kan sticka hål på Herr Blommis bubbla*
    Dra en vers om lagspel.....fotboll borde han väl ha lite koll på...eller? För där är det ju verkligen så att det räcker INTE att ha en stjärna som är skitduktig.....den kan ju inte göra ALLT...då blir den ju bara punktmarkerad o så blir det inga mål alls.......Då kommer man mkt längre med sämre spelare som är SAMSPELTA.......*kramar blommis igen*

    Tackar min lyckliga stjärna för att maken är mer pedantisk än vad jag är.....fast ibland är jag inte så jäkla glad för det.....kanske hyra ut honom?! Näääää då är det kanske någon som tittar för mkt på honom *spejar runt o spänner ögonen i alla*

    Har lite dåligt med närvaron allorstädes idag....får inget gjort någonstans känns det som.....Nåja...det finns en dag i morgon!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-16 16:09:44 följande:
    ja jag vet. Alltså, under dessa tio år, så har han ändå blivit hudra gånger bättre än förut.Men han kommer aldrig bli en intitiativtaare. Det gäller hela honom. För det mesta så flyter ju våra liv på bra. men ibalnd...ååååh vad man kan bli GALEN!!!Vi är ju samma personer och det kommer vara mitt humör han blir förbannad på ochhans tafatthet som jag får spelet på.Och det kommer vara när andr saker är jobbiga som de egenskapern blir grälmaterial.En normal dag kanske man garvar och säger: jaha och hur tänkte du nu? Medan man en presad dag blir tokig.
    Ond cirkel....*kramar om*

    Hoppas ni kan få till ett konstruktivt snack där herr blommis får tummen ur xxxx o inser att om han bättrar sig lite med de egna initiativen så slipper han dina utbrott. It´s a win win situation....hahahahahaha Så lätt det låter....

    Hoppas ni kan re upp det så ni får en fin o mysig midsommar hemma!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-16 16:22:01 följande:
    Nä, han tycker sannolikt att bara jag låter bli att bli arg är ju allt lugnt och skönt och därmed frid och fröjd, för om man inte bråkar så finns ju inet problem.Apropå att leva med huvudet i sanden.Han är långint. Han kommer att vara sur minst ett dygn.
    Använd hattnålen på honom.....*moahahahaha*

    Hälsa honom att den han borde vara sur på är han själv....som man bäddar....
    Vår tid på denna jord är alldeles för kort för att vara långsint......hahahaha DET lät ju rätt....motsägelsefullt!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-16 16:39:06 följande:
    Tja, nu steker han iallafall fläsk så stugan är helt osig.Sonen kom just hem så det får väl vara färdiggastat för idag iallafall och så får han väl åka och jobba sina tå dagar innan storhelgen så får vi se hur länge tjurigheten sitter i.Innerst inne vet han så det så.När jag sa häromdan att vi firar 10 år i helgen-nej det skulle han inte kommit på-sa han "OJ! Har du stått ut med mig så länge!""Nej, men jag är kvar ändå och det är du givetvis evigt tacksam för" sa jag
    hahahahaha KLOCKREN!!
  • ingenjörsbruden

    Blommis du är BÄST bara så du vet det!!!

    *KRAMAR!*

    Nä nu ska jag ta o åka hem....ska in o handla på ica osså.....
    Gick igenom med maken vad som ska handlas/ätas...så lite har han bidragit med idag...dock så pjoskar han för mkt...så jag får inte köpa tunga grejor....suck!

    Tjingeling goa flickor!

  • ingenjörsbruden

    Mööörning flickor!

    Idag har jag faktiskt varit duktig! Gått 3 km till jobbet!!
    Skönt att komma igång! O sen låg det ett mysigt mail från min på-tjocken-kusin!! Såååå härlig start på dagen!

    O så var det ju bra fotboll på tvn igår! Fast....promenerade dets inte rätt mkt?
    Ninnis, jag hade följt med dig!

    som jag garvade igår....satt o tittade på Parlamentet 10 år igår.....ibland är de så torra så det finns inte....o guuuuud så jag skrattade...fick kramp i magen o tårarna rann!

    Handlade igår....o köpte faktiskt de tunga sakerna osså...lät dock dem stå i bilen så maken fick bära upp dem till lgh. Fick bara liiiiite skäll...men han var samtidigt glad att jag fixat allt inför Midsommarfirandet.

    Lanovia: Känner igen det där.....får inte ner mer än viss mat....o det kan vända sig vid minsta lukt....*Brrr*
    Känner fortfarande så.....dock bara för thaimat!!! Haahaha
    Skumt som tusan...mådde kanon på bröllopsresan....men nu tål jag inte doften....o jag som alltid älskat thaimat!
    När ska ni till BM nästa gång? Ska ni lyssna på hjärtljuden då?

    Blommis: Hur känner du dig idag? *kramar*

    Hvidis: Hur är det med lillmuffin? Har ni beställt barnvagnen?

    Ankis: Hur går det på jobbet? Känns det bra? Bra kollegor o arbetsuppgifter? Får du semester i sommar eller? Om inte så kanske du är sugen på att ta en lunch i v 28 eller så....

    *kramar Daa o klappar på lilla Baa*

    Hur ser semestertider o planerna ut för er alla?

  • ingenjörsbruden
    Leksi skrev 2009-06-17 09:17:17 följande:
    Hej! *vinkvink* Här är en till som följt er lääänge i smyg men som inte skrivit något. Nu tittar jag lite blygt fram bakom gardinen och frågar om jag får vara med?Jag är gift sen 3½ vecka tillbaka och nu har vi ÄNTLIGEN påbörjat bebistillverkningen! Åt det sista p-pillret den 12 maj så jag skulle få mens lagom innan bröllopet (23 maj) och bröllopsresan. Så vi har precis gjort vårt första försök kan man säga och väntar nu nervöst på indianerna. Därför känns det som det är legitimt för mig att vara med i den här tråden nu, haha.  Har ätit p-piller i en väldans massa år så jag är verkligen inställd på att det kan ta tid att få en regelbunden cykel igen, men OM jag mot all förmodan skulle få en 28-dagars cykel så där på en gång så var det i så fall BIM i lördags. Det här är så spännande så jag knappt kan tänka på något annat, samtidigt är det så himla overkligt att vi faktiskt gör det här på riktigt nu!! Tänk att äntligen få vara med och jaga plus...Om inte mensen kommer idag kommer jag göra ett test imorgon bitti för att veta inför midsommar. Spännande är ju bara förnamnet!! Och ändå har jag verkligen försökt att inte få upp förhoppningarna eftersom jag vet hur lång tid det kan ta. I min hjärna är jag totalt inställd på att ge det tid men ändå så hoppas man ju där innerst inne...Vad kan jag säga mer? Är 30 år gammal och min man 35, vi bor i ett kedjehus norr om Stockholm och har två katter. Nästan lika söta som dina kattungar Blommis, men bara nästan!
    Välkommen välkommen!! Grattis till giftemålet!
    Ohhhh va spännande!! *börjar tugga på naglarna*
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-06-17 09:26:17 följande:
    Blommisen, hur är det idag? Har ni hunnit prata och kramas lite? Hur känns kroppen?Förresten, hur gick det med sprutan du skulle ta på dig själv? Har helt missat att du har skrivit om det?Morning, Ingis! Duktigt kicka som kollade på fotbollen igår Vi har semester v. 27-30, alltså FYRA veckor!!! Jag har aldrig haft 4 veckors sammanhängande semester tidigare, och vi har aldrig haft mer än tre veckors sammanhängande ledighet tillsammans. Ska bli så underbart!
    Det gör under för själen med låååång semster tillsammans!!! I år får vi bara 3 veckor gemensamt...sen börjar maken jobba o jag slappar en vecka till!
    Har ni tänkt göra ngt speciellt?
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-17 09:44:20 följande:
    Hej Leksi! Välkommen in i värmen! Vad spännande att ni givit er in den här bebisvärlden! Hoppas på direktträff!Jag mår illa.Jag är ap-trött.Vi har inte kramats. Jag började slutligen böla igårkväll, för det var så överfullt inuti.Han ffattade noll. "vafrör sitter du och gråter?!"Jag hade ingen talförmåga just då, så efter en stund säger han "så du tycker jag är så hemsk så jag ska flytta då?"???????Nä,nog för att jag tycker du varit helt jävla dum i huvet idag, men det KANSKE kan vara så att det finns något ANNAT som är jobbigt för mig just nu än bara att du inte fattar någonting, din självupptagne fan.Sa jag eftersom jag är så mogen, samlad och försynt.Han började öppna munnen för att gaffla om att jag minsann skrikit åt honom.Jag sa bara men BRÅKA inte med mig i det här läget!Jag förklarade därefter lugnt men gråtandes hur det känns alltihop.Han gick och la sig.Jag sa att det ju känns fantastiskt mycket bättre när man berättar hur man mår och man är uppenbart jätteledsen, att verkligen känna hur innerligt den andre bryr sig.Sedan satt jag uppe skitlänge och imorse så var det väl bara godmorgon och så skjutsade jag honom till bussen och sonen till fotbollen. "tack för skjutsen" han vinkade när jag åkte förbi bhplatsen och jag vinkade tillbaka.Thats it.Vi får väl se hur mycket han tänker fatta. Jag tänker inte ta några diskussioner, för jag har en vulkan inom mig och jag skulle förmodligen kasta porlinet på honom om han bevisar sin dumhet mera.
    *får kram av mig istället*
    Känner igen den där gråtreaktionen när det inte får plats mer inom en.....bra att det kom ut... Skulle gärna slå herr blommis i huvudet med ngt hårt när han bara förutsätter att du sitter o gråter för att han tror att du vill att han ska flytta....pucko!

    Hoppas att herr blommis tar till sig lite o kanske inser att du behöver mer stöd o omtanke än vanligt....det har ju varit MASSOR för er nu på sista tiden....o du har ju slitit häcken av dig med tårtor, buketter o presentfix....
    Tradigt att han inte inser o fattar att SÅNT TAR en massa energi av en.....
    Alltid ngt att han vinkade iallafall...hoppas att han fattar att man inte muckar gräl med en blommas inre vulkan om man är rädd om livhanken...o porslinet.

    *KRAMAR mera*

    Tror att män hade vunnit mkt på att ta till sig o tillämpa (på oss kvinnor)
    "När jag förtjänar kärlek o omtanke som minst....det är då jag behöver det som mest"
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-06-17 10:44:41 följande:
    Just DET är faktiskt min make (oftast) väldigt bra på. Vilket ofta gör att jag får dåligt samvete för att han är så gullig och förstående medan jag känner mig som en bitch... Ska väl för ordningens skull inflika att han definitivt har sina brister och gör mig tokig ibland, men just detta är en av hans finaste sidor.
    Va skönt....det är eg lite smart av killarna att göra så....det ger ju nästan ALLTID pluspoäng....men ibland så får iallafall min make för sig att jag är sur/ledsen PÅ honom....o följdaktligen så börjar han sura....hahahaha....men det har han lärt sig nu under graviditeten....att DET inte är bra för honom att han surar....hhahahhahaha

    Blommis: Skönt att herr blommis får bo hos er ändå! Hur känns det annars idag....är vulkanen på väg att få utbrott eller har den stillat sig lite?

    Nu har jag två fossingar under mina högra revben som kittlar mig....önskar man kunde se exakt hur buset ligger i magen.....men jag har mina aningar....
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan