Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-06-12 15:07:44 följande:
    Vi käkade på ett bra ställe enligt kollegerna, så det blir nog inte bättre än så Tror det hette Wasabi här i Lund.....du har kanske koll på det ingis?
    Jo de serverar rätt ok arsle där....hahahhahaha....föredrar dock Zen på Ö.Mårtensgatan.....

    Bästa stället jag ätit på är Haj i Malmö!!! Åt en guddomlig carpaccio med småbitar av lax, tonfisk o avocado...soja o wasabi ovanpå.....*SLURP*
    Allså...sushi utan soja o wasabi är rätt menlöst.....blandar alltid wasabi med sojan så man får en stark pepprig soja att doppa bitarna i.....*dreglar*

    Dumma frågor=dumma svar!! Hahaha

    Näääää vill inte ha ödla i magen....de är inte lika gulliga som hundvalpar!!
    Var det inte Hvidis som födde en kattunge för ett tag sen?


    Tur att ni står ut med mig.....jag går nästan mig själv på nerverna....hahahaha behöver nog min "utdelning" snarast så jag kan lugna ner mig....hehehehe!
  • ingenjörsbruden
    andbeyond skrev 2009-06-12 15:29:20 följande:
    *skrattar sig fördärvad* Ni är ju så roliga, Ingis du är på gång idag! Jag behövde få le lite, fick inte jobbet... men men. Får fortsätta söka. Har haft en härlig dag med min kompis och hennes lilla son på 4 mån. Så är glad i själen ändå. Vill bara jobba upp mitt SGI illa kvickt så jag också får jaga plus. VILL VILL VILL!Blommis: Ta en egen midsommar! Det gör vi, åker till herrns föräldrarhem som står tomt den helgen och ska bada i sjön och grilla och äta glass bara vi två. Mys!
    Ja nåt har jag på gång iallafall...känns mest som jäkelskap o bus!

    Synd på jobbet....men som Ankis sa för ngt tag sedan...det finns alltid en mening med allt......typ att det kommer ett ÄNNU bättre jobb osv....ja....tänka positivt iallafall!!!
    Åhhh vilket mys du haft idag med 4 månaders......vill osså gossa nu!!

    Wow vilken romantisk midsommarhelg!! Lite avis ju!

    Hahahah Tashan......fasen så roligt namn! Hihihihi Han lär nog få frågan om var hans lian är ngn stans....hihihihi

    Hvidis: Visst smet en av dina nyfödda tissongar o bet dig sedan i tummen? Ja annars har jag nog drömt något sånt själv!
  • ingenjörsbruden

    Fasen brudar...jag är elak på riktigt....ringde maken o sa att jag åkte hem nu....ska sätta igång en mysig film o längta efter honom....hehehehehe....han fick lite bråttom där....hahahaha!

    Så nu kastar jag in handduken o åker hem......
    Ha en superhärlig helg!! Tittar nog in om det hinns med!!

    KRAAAAAAM!

  • ingenjörsbruden

    Hej Goa flickor!

    Blommis: Naaaaw vilket beröm du fick!!! Är iofs inte förvånad Hahahaha vilken dröm!!! Sluta fika...ja de fikar en del i serien...hihihihi iallafall av tv-tiden!
    Pax för att INTE få en 4,4 kg bamsebebis!!!! Är iofs liiiiiite större än den stackars filippinska kvinnan....men ändå!

    Ankis: Guuud va duktigt!! Jag har knappt vågat mig utanför dörrarna idag...tråkväder! Kul att häcken blev fin....bra träning för armarna osså!

    Ninnis: Näääää va tråkigt med bilen.... Hoppas att det är något som går på garantin...*håller tummen* Gott med skaldjur o vin!! *dreglar*
    Låter som en mysig dag med gudsonen!

    Lanovia: Var rädd om dig o försöka att ta det lugnt preciiiiiis som herr Lanovia säger!

    Hvidis: *kramar o klappar* Håller tummen för att någon vill ha butiken medigenast!
    Skrattade lite när jag läste om att din make lärt sig Babsolut....hehehehe...känner mig lite skyldig!
    Skum dröm.....helt rätt att skälla på väninnan! Hade jag osså gjort!

    Twixiee: Hmm ja jo...visst är det tidigt....men om du misstänker att din mamma fattar direkt....så berätta för era föräldrar.....o säg som det är....det är tidigt....men att ni vill vänta med att berätta för alla andra....Det går säkert jättebra.....o folk bruuuukar inte hålla koll på vilken flaska som det dricks ur...folk pratar o umgås o äter....så sån koll brukar folk inte ha...tror jag....

    Daa: Ja du....kanske lika bra att berätta om du känner dig så förändrad......vi berättade när vi var i v9 för föräldrar o syskon....för vännerna väntade vi till efter kub-testen som vi gjorde i v 14.

    Det blidde ingen bebisgrejsshoppingtur idag.....har städat o slappat...känner mig lite trött i kroppen...o så är ju maken förkyld så vi har bara tagit det lugnt!
    Är lite putt...var ju bjudna till makens brorsdotters 1årskalas.....men svågern är som jag tidigare nämnt rätt överbeskyddande o lätt tramsig i mina ögon...men fine...det är deras barn... (när tösabidden kryper runt så MÅSTE ALLTID någon krypa med henne....o se till så hon inte trillar....HALLÅ?!) Men visst deras barn...deras regler.
    Så jag bad maken ringa till sin bror o berätta att han var förkyld....inget nämnvärt...trött, ngt slemmig i näsan, ngt ont i halsen....men bättre att berätta än att de blir sura.....så idag så ringer makens bror tillbaka o säger att det nog inte är bra att vi kommer....fine med oss...skönt att vara hemma o mysa tillsammans.....men jag blir så irriterad....var o firade ett kusinbarn för en månad sen....o födelsedagsbarnet var förkylt...men hade ändå spring i benen osv....men dit åkte de med sin dotter.....lika så när farfar var förkyld....då gick det bra att åka dit o fika....blir så irriterad....jävla inkonsekventa o tramsiga.....morr....inte lönt att slösa energi på att störa sig...men ändå?!
    I morgon ska vi åka hem till farmor o farfar o gå igenom budgeten för huset (har fått in pris på ex antal offerter)....o ALLTID när vi är där o umgås lite med makens föräldrar...så kommer svågern o svägerskan dit.....o kommer de dit i morgon så kommer jag nog ha liiiiiite svårt för att inte fälla någon kommentar om det......
    Nåja....inte lönt....
    Tur att ni står ut med mina tossingaryck o morrningar!!



  • ingenjörsbruden

    Gyyyyyyd Mööööörning flickor!

    Twixiee: *kramar om* Skönt att höra att du mår rätt ok o att ni tar det som ni gör.....Du är alltid välkommen om du vill prata!
    We´ll be here!

    Blommis: Vilken fotbollsmamma du är!! Så vill jag osså vara! Fast jag hoppar gärna att elda med briketter för att få torr värme i huset....
    Vilken bukett! Underbar! *gosar lite med alla tre tissongarna*

    Ankis: Hur var bion o restaurangbesöket?

    Ninnis: Du verkar verkligen vara supersnäll...men jag tror nog jag hade kutat på motsatt håll mot dig OM jag mot förmodan skulle vara i besittning av en bandyboll....

    Hvidis: Ja guuuuud va tiden går!! Känns nästan som att det var igår vi fick plusset.... Ska bli intressant att se om våra busar kommer att njuta av att kunna strecka ut fullständigt sen efter förlossningen....det känns just nu som att de borde göra det iallafall!
    Fladderbuset är fortfarande rätt snällt....kör en stretch o kick stund innan det är dags att sova....o oftast så busar den bara en liten stund innan den lugnar ner sig o låter mig somna.
    *peppar peppar ta i trä.....*'

    Höll på att få ett tokspel igår.....vi skulle ju hem till svärisarna o gå igenom budgetprognosen....svärmor ringer o berättar att de passar barnbarnet.....för makens bror o fru är på IKEA....o sen skulle de fika ihop.....eeeehhh behöver jag FÖRSÖKA beskriva hur jäkla pissförbannad jag blev?!
    Inte en chans att vi "förkylda" skulle våga oss dit....

    Nähä...jaha....nä men då kommer vi senare i eftermiddag o så kan vi fika själva här hemma......Don´t mind about us liksom....
    Var så förbannad så hornen växte nog minst 30 cm på 30 sekunder!! Det räcker liksom inte med att de passade barnbarnet HELA förra helgen (när vi eg tänkte gå igenom prognosen)......o sen i lördags så hjälpte de till med barnbarnets 1årskalas....
    Helt klart så vill säkert alla (eller många) far- o morföräldrar göra ALLT för sina barnbarn...men hallå? Det stackars barnets morföräldrar får INTE passa henne.....snacka om snedfördelat! Nä hon får inte passas av mormor o morfar....för att svågern inte LITAR på mormor o morfar.....vaddå...de har ju uppfostrat två egna barn....o passar sitt andra barnbarn jätteofta....så varför skulle inte de klara av svågern o svägerskans batting?
    Nää såååån orättvisa får man inte göra sitt barn....

    Åkte till svärisarna o man kunde verkligen märka att svärmor kände av att det blivit liiiite orättvist med fika o umgänge.....även om jag kan vara långsint så gjorde jag verkligen mitt bästa att INTE kommentera.....släpade tom med ut svärmor på 3 km i skogen......maken stannade kvar hos sina föräldrar o tvättade sina cyklar....fick höra sen av svågern hade haft dåligt samvete för att vi inte fick komma på kalaset.....o DET tycker jag GOTT han kan ha.....så kanske han inser att man KAN inte pjoska så mkt.....

    Näää nu får det räcka.....Nu glömmer vi det!

    Ni som är gravida....är ni trötta så vila....jag var inte så trött så att jag behövde sova ngt extra....men det är så olika.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan