Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    lanovia 08 skrev 2009-06-15 08:40:29 följande:


    Ninnis jag gav tyvärr programbladet till lillgrabben så jag vet inte om jag kan få fram hennes namn. Men du är helt klart snyggare än vad hon var. men jädrans vilken utstrålning hon hade.Hvidis missfall i v8, det är ju där jag befinner mig nu...Huvva!!Pax att få vara i både Ninnis och Hvidis lag om vi skall spela någon lagsport. Tror inte jag vågar placera mig i motståndarlaget. Grå katt välkommen, bli inte förskräckt av tempot här. Men har du tjuvtittat ett tag vet du ju redan vad vi går för. Var nog massa saker till jag skriva ngt om men ni har varit så aktiva här. Jo Blommis, söta katter. Säger som Ninnis, tom ett hundhjärta smälter.
    Oroa dig inte i onödan, hjärtat. *kramar om*

    *Tänker på Blommis, Ninnis o Ankis.....Stoppar huvudet i sanden o visslar genom snorkeln...tricky*
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-06-15 09:11:32 följande:
    Guuud Vad jag spammar idag!! Hoppas att ni kan hålla ut mig!
    Hahahaha!! Håller gärna ut dig! Tur vi kan turas om att terrorisera i tråden!

    Infanterield heter det så vackert....alltså det brännande man kan få på insidan av låren.....dö tradigt o tja....har ännu inte hittat någon bra motmedel.....mer än byxor....mameluckor kanske osså funkar..... Vore intressant att höra på Lindex om de har sånt i lager....hehehehhe!
    Har osså samlat lite amningskalorier på låren...hoppas att de lossnar lika fort som de fastnade....

    Ja visst är svågern lite ett stolpskott han med....hahahahah jag har bara stolpskott till svågrar!!
    Nä men visst ska man vara rädd om sitt barn...men GRÄNSER!!!
    Har haft div diskussioner med maken om detta.....o han håller med mig....man FÅR inte göra sån orättvisa....dels mellan ens föräldrar.....o dels mot barnet! Klart att barnet galskriker när den träffar morföräldrarna som den knappt träffar!

    Hur blir det när vårt fladderbus kommer? Vet ju att syrran kommer att kidnappa buset.....men hur blir det när farföräldrarna vill passa? Då har ju inte svågern o svägerskan någon som kan passa deras batting? Jag menar....man lägger ju alla äggen i en korg om man gör så som de gör......svärmor får just nu blodtryckssänkande mediciner o i höst ska svärfar hålla i vårt husbygge....så då är det nog inte så lätt att få barnpassning.... Nåja...alla gör på sitt vis...o alla sätt är ju bra utom de dåliga.....hahahahaha
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-15 09:23:13 följande:
    Jag älskar dnär det spammas i just den här tråden! Fast bara av oss. Inte reklambloggande puckon. *ser mig hotfullt omkring*Hörni, vad HAR folk att bli upprörda över egentligen? Eller är jag sådär elak nu igen?www.brollopstorget.se/Forum-1-13/m3453222.htm...
    Hhahahhaa kikade in som hastigast i den tråden .....såg att du orkade skriva inlägg....Håller helt o hållet med dig....men det är helt otroligt hur folk kan gå upp i detaljstyrning av bröllopet!! Jag menar......räcker det inte längre att vara glad över att folk VILL komma på ens bröllop? Mer kan man inte begära tycker jag.....om de så kommer i sopsäck eller balklänning! Det spelar ju ingen roll...huvudsaken är att brudparet matchar varandra....alltså att de är lika finklädda.....
    Min svägerska frågade faktiskt mig försynt om hon FICK ha en röd klänning på bröllopet.....blev helt chockad...klart man får det tycker jag....speciellt när det är i jultider!! *jingelbells jingelbells....* ...visst rött o vit bör man ju undvika enl alla etikettregler.....men svart var ju faktiskt den vanligaste färgen på brudklänning runt sekelskiftet.....det blev sedermera ens söndagsklänning o det var ju rätt passande att den var mörk när man gick i kyrkan.....
  • ingenjörsbruden
    Hvidbrud skrev 2009-06-15 09:07:41 följande:
    Vilka roliga bilder jag får i huvet nu, med ert snorklande! Hi hi! Och Ljuden! Tänk om man kunde uppfinna en kamera som kunde filma de bilderna man har i huvudet och sen bara lägga ut det... Ingis, kan du inte skriva upp det på din uppfinnarlista?
    Vågar inte....kanske någon spionerar på vad som försigår i mitt huvud....då hade jag nog blivit inspärrad!!
  • ingenjörsbruden

    Nu spammar jag lite.....

    Maken är för rolig....o kanske är jag lite trög....men han har varit väldigt skum när jag låtit våra nära o kära känna på fladderbuset...man får ju passa på när den är igång o kickar ....o har då folk sagt -Oooh jaaa....där kände jag den....så har han alltid sagt...nääää det tror jag inte på.....
    O jag har inte fattat att HAN inte tycker sig ha känt ngt.....tror att jag har rejäla tarmrörelser eller nåt....*virrar på huvudet*.....men igår så fick han känna när buset var i sitt esse o jazzade runder i magen....DÅ slog det mig att han inte har tyckt sig känna battingens rörelser innan!

    Smart jag är va?!

  • ingenjörsbruden

    Blommis: Hahahaha din svägerska låter som min svägerska....alltså min brors fru.....de dumpade sina ungar hos mig o lillbrorsan på gården flera gånger i veckan.....inte var då farmor o farfar hemma.....nä så jag o lillbrorsan fick ta hand om ungarna....iofs rätt roligt.....men i parti o minut!
    O klart vi var hemma mkt....jag 14-15 o lillbrorsan 11-12...boendes på landet så försvinner man inte iväg till kompisar hur som helst.

    Nä barn ska man INTE skaffa för att andra ska passa dem.

    Men svågern o svägerskan har inte haft lilltösen passad så många gånger....har nog blivit ett par gånger men då bara ett par timmar åt gången....så mängden passning kan jag inte klaga på....

    Hvidis: Hmmm...låter jobbigt med skav....du får väl vara troslös ett tag!! Maken din borde ju inte protestera....

    Kissekatten brukar lukta gott av makens after shave ibland....ni vet...maken rakar sig...klappar in after shave...o sen klappar han kissen lite grann.... Då snusar jag extra mkt på kissekatten!
    Har upptänkt det fenomenet på bilratten osså..... Alltså att mina händer luktat av makens after shave efter att jag kört bil!
    Så VÅRA dofter är nog ok....men ingen annans!!!

  • ingenjörsbruden
    Twixiee skrev 2009-06-15 10:36:52 följande:
    Herrejösses vad ni skriver Om man inte är ute och kikar på BT minst tre gånger om dagen så har man ju flera sidor att backa bakåt för att hänga med Tack för att kramar och stärkande ord! Det värmer i denna ruggiga kyla! Jag ska idag åka 10 mil till "närmaste" gynmottagning, då de tydligen har stängt den som finns här i min hemstad. Man blir förbannad!! Men men, ska bli skönt att få det kollat så allt är som det ska. Jag är glad att det inte gick så många dagar mellan det positiva testet och mitt mf men visst är det tråkigt. Tur att jag har bröllop att se fram mot på fredag!
    O så får du ju dricka så mkt vin o champagne på ditt bröllop som du vill. *försöker hjälpa till att tänka positivt*
    Åhh va ljuvligt att ha bröllopet framför sig....*drömmer mig bort*
  • ingenjörsbruden

    *vinkar till Twixiee...kör försiktigt*

    Nuuuuu har jag betalat in för att gå på bal i sommar!!

    Ska bli kul att se reaktionerna på magen!

    Som tur e så har jag en väldigt tacksam svart klänning....som jag vet är tillräckligt elastisk för magen!
    Så nu ska jag bara ha fatt i en fin solfjäder....för DET lär jag behöva!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-15 11:59:12 följande:
    Bal! Det var som tusan! Vad roligt!
    Jaaaa.....det är så kul att se alla finklädda människor, mkt klänningsdiskussioner o väldigt trevligt!!
    Ska bli kul att se reaktionerna i år.....har ju tillhört festprissarna innan.....o har ALLTID lyckats bli serverad extra vin vid middagarna! Hihihihi Busiga jag!
    Två av mina närmsta väninnor ska dit med sina respektive så vi blir ett litet lagom gäng! Killarna blir så himla läckra i frackar......*dreglar lite*...synd att jag inte kan få maken till att gå med....HAN i FRACK=JUMJUM!!!
  • ingenjörsbruden

    Grå Katt skrev 2009-06-15 14:18:33 följande:


    Tack för välkomnandet! Ja, ni skriver i ett rasande tempo, men det är kul att det är liv o rörelse i tråden! Jag är ärligt talat inte så barnkär att jag måste hålla i andras bebisar och så, tycker en del ungar är jättejobbiga, men jag tänker att om jag någon gång själv får barn så borde jag väl automatiskt tycka om mitt eget..Eller?... Min man är tio år äldre än mig och vill inte vara alltför gammal när han blir pappa. Jag förstår det, men man kan ju inte skaffa barn för någon annnas skull heller. Så vi är...inne i en diskussion om detta kan man säga. I varje fall så har jag ÄL på midsommar och den romantiska sidan av mig säger att det vore väl gulligt om barnet blir till då, men samtidigt är jag osäker. Jaja, det var lite svamligt kanske, men så har jag det just nu.
    Ja det är inte lätt....det bästa är ju att båda vill lika mkt...men så är det väl i realiteten sällan...alltid någon som vill lite mer än den andra........
    Visst är det så....andras ungar o ens egna barn....

    Det är lättare att bli gravid om kvinnan är ung....ju äldre man blir desto svårare.....
    Hur gamla är ni?
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan