Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Ninnnis skrev 2009-06-15 15:01:09 följande:
    Oj vad ni skriver! Jag hinner inte läsa ikapp nu, jag ska hem och fika hos min mammalediga kollega och hennes 3 månadersbäbis Vi hörs ikväll eller imorgon, kram!
    *vinkvink*

    Grå Katt: 28 ju bara barnet! nä men vid 35 så börjar det ju bli kritiskt.....

    Karlarnas simmare brukar inte ha ngt bäst före datum.....men visst man orkar ju inte lika mkt ju äldre man blir.....

    Vi blir 30 0 36 i år!
  • ingenjörsbruden

    *sticker in huvudet o vinkar glatt till alla*
    *kramar Twixiee*

    Det var faktiskt jag som sa ngt klokt för en gång skull...hahhaah
    Andras ungar, ens egna barn!
    Får ju ta vara på tillfällena...

  • ingenjörsbruden

    Nuuuuuu ska jag hänga liiiiiite med er!!!

    *vinkar glatt till Sonja*

    ÄR smått speedad idag....pluss ont i halsen (jädrans make som smittat mig)....har varit på utflykt o borrat i trappor o haft allmänt skojigt...dock lite svårt att borra med en STOOOOR Dewalt när magen börjar ta utrymme....men det gick!

    Har beställt 7 liter jordgubbar till midsommarafton, betalat 2 räkningar för husbygget....ja de följer inte vanliga tider....så vi höll på att glömma dem...

    Twixiee: Åhh vill bara krama på dig! Skönt att allt var ute....mindre mysig gynläkare.....*brrrr..kalla kårar*
    Har aldrig haft en sköterska närvarande vid undersökningen utöver gynläkaren.... men det kanske det ska vara? Men det blir kanske svårt....med bemanning osv....

    Ninnis: Nääää fy vilken dummisbil!!! Det är ju en halv förmögenhet!!! Hoppas innerligt att det går på någon garanti....för det ska det väl göra om man servat den enl alla regler? Eller? Kan för lite....Sonja verkar ha mer skinn på näsan när det gäller bilfirmor iallafall!
    Vill osså ha en sådan drömbebis som sover hela natten.....nåja...vad är en bal på slottet!?

    Grå katt: Jag är själv ett levande bevis på att det kan gå att få till en bulle i ugnen fastän man är överviktig OCH har PCO-S! O vi hann inte med så många omgångar i sänghalmen innan vi fick pluss.....attans... Så nu ger jag igen på maken!
    Hans liv är rätt hårt just nu!!

    Barnmorskan kom med rek att en promenad om dagen på min 30 min under hela graviditeten var bra. Så orkar man lättare med förlossningen osv.

    Sonja: Välkommen hit....ta dig en bit.....*trallallalaa* Alltid bra med erfarna människor som kan rådfrågas osv!
    Hahahaha....ja jag kommer nog osså att bli tråkad för att man inte hänger med på allt...men så är det ju i rätt mkt.......men när de själva är i samma situation....så är samma val självklart för dem osså!

    Nåja.....*havet är djuuuuuup, havet är djuuuuuupt, nere på botten, här är det toppen....lyssna o njuuuuuuuuut*

    Matdax!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-16 12:58:49 följande:
    Men jag tror inte han köpte någon nubbe. För han gillar inte det. Men det vill JAG ha till sillen.
    Ohhh hallands fläder...mmmmm!

    Ninnis: Lägre ingångslöner...mjanjanjo...tex företaget jag jobbar på....de har samma ingångslön...när man kommer nybakad fr skolan.....men visst finns det....speciellt när det finns många sökande o få platser....DÅ passar företagen på att sänka lönerna... Kan säga att byggbranschen är ju inte den branschen man får de stekta sparvarna rakt i munnen....bra mkt lägre än tex inom data-elektro...men helt visst beroende på var man jobbar....Ericson har rätt justa löner....iallafall om man jämför....maken har ju läst data- elektro....jobbar som el-ingenjör inom byggbranschen...han har en kompis som gått samma utbildning (o lika gamla) o jobbar nu på Ericson med en lön som ligger 15 000 mer i månaden än maken....

    Men lika glad är jag....för hade maken valt den inriktningen så hade vi nog aldrig träffats!

    Ja kom o rådfråga mig om tunga maskinhanteringar tillsammans med bebismage!!

    Blommis: Jag hade konfiskerat ölen....no öl om det inte finns mat på bordet.....basta..... *ser mig själv sittandes på ölflaken med armarna i kors o trumpen min......*
  • ingenjörsbruden
    Sonja68 skrev 2009-06-16 13:16:35 följande:
    Att planera maten och vad som ska handlas har definitiv blivit min bit. Jag hatar att laga mat och handla är ett nödvändigt ont. Han handlar iofs gärna, men då måste jag ha skrivit upp allt. Och så slinker det ned sånt som jag INTE skrivit, typ ÖL och SNACKS...Det som gör mig mest galen är att HAN blir galen om jag glömt skriva upp nåt som vi behöver. Typ han ringer från affären; "var det nå' mer?" Ja, inte fan vet jag. Det är ju DU som går hemma hela dagarna (han är sjukskriven sedan oktober efter en operation) och äter. I morse när jag kollade fanns det pålägg och mjölk o korv till middagen, men kylskåpsdörren står ju mest på vid gavel nuförtiden när du är hemma så hälften är ju uppätet när jag kommer hem... VILL jag säga... men säger förstås inget. AAAAAhhhh, ska det va så svårt att SJÄLV kolla och skriva upp om man tar sista pålägget eller frallan eller vad det nu är, så att det blir inhandlat?!Det värsta är ändå: "Vad hade du tänkt göra till middag?" och så får man reaktionen: "Nä, fan det är jag inte sugen på". Nähä, gör din mat själv då. Om jag är ansvarig för maten och planera middagen så blir det så. Den som är av annan åsikt kan göra sin mat själv. BAsta!
    Det DÄR skriver jag under på!!!! Hahahaha!
    Nu är maken dock pjoskig o vill inte att jag ska bära en massa.....så han får följa med till affären varje gång.....men oftast gnälls det över de tilltänkta maträtterna.....suck!
    Igår så tänkte jag att LAX det vill jag ha....vi äter typ aldrig fisk hemma så jag kompletterar med Omega3 kapslar.....så jag blev inte direkt förvånad när maken totalvägrade äta lax till kvällsmat.....pesto-lax med bakpotatis o herrgårdsgrönsaker....det är ju mums! Hahahaha men han hade nog ätit om det inte vore för att vi hade en mastodont tallrik med lasagne från söndagens storkok i kylen.
    Nåja...jag fick min lax iallafall! o GOTT var det!
  • ingenjörsbruden
    Sonja68 skrev 2009-06-16 13:20:09 följande:
    Usch vad jag lät neggo...Han lagar ju faktiskt mat ibland... Om jag säger vad han ska laga. Och även om jag hatar att laga mat och att handla så gör jag hellre det än klipper gräsmattan och skottar snö och grejar med bilarna och pelletsen och pannan och...Jaja, men ibland måste man få gnälla lite.
    Gnälla bör man....annars kommer det ut genom öronen har jag hört!

    Hahaha nä visst kan de.....om de bara KUNDE göra det lite oftare!
  • ingenjörsbruden
    Sonja68 skrev 2009-06-16 13:25:37 följande:
    Ingis, jag älskar lax och min man jobbar på fiskfabrik med just lax, när han inte är sjukskriven. Så jag får sällan "lov" att laga lax. Det där lät ju supergott!!! Hade kommit flygande över till dig på stört och käkat lax om jag vetat!
    *lägger upp en stoooor portion med pestolax o bakad potatis...Tadaaaaa*

    Fy va retligt om han jobbar med lax o vägrar äta....får han inte köpa lax billigt då osså.....fasen vad jag hade ätit lax....hade nog fått en stjärtfena till slut!

    Blommis: Du är så klok vår lilla blomma....de måste få kämpa....men fasen...så mkt sill...hahahahah hade nog skrivit en ny inköpslista till honom.....sill är gott...men det finns gränser!

    Maken är superduktig på att laga mat....men allt planerande o koll på vad som ska handlas...det överlåter han mer än gärna till mig. De är rätt bekväma av sig dessa karlar!

    Blommis: Du kanske ska hinta om briketterna ändå....stekt karre är ok...men MASSOR MKT godare när den är grillade....
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-06-16 13:58:40 följande:
    Mmmm det blir en strid i mitt sinne om det oekonomiska i att han annars får köra ytterligare två onödiga mil för sin tanklöshets skull- kontra principen att jag inte ska behöva vra den enda hjärnan i familjen.Jag kommer att hinta.OCH säga till honom att ringa den andra pappan som inte behöver hämta vår son eftersom den här pappan nu lika gärna kan göra det själv, så det inte åks ännu mer i onödan.OCH påminna honom om att det är fotboll ikväll och då är det gott med ngt att knapra på vid tv:n
    Hahahha tror du han klarar av alla dessa hintar?!
    Herr Blommis ringer kanske till den andra pappan o frågar efter snacks....

    Hahhaha flickor....ni måste gå in o kolla serien Elvis idag....
    Gårdagens serie är osså rätt rolig...
    www.metro.se/noje/serier/
  • ingenjörsbruden
    Sonja68 skrev 2009-06-16 14:20:51 följande:
    Var in och kollade. Klockrent !
    Fniss...ja Elvis o Elvira är mina favoriter! Kommer speciellt ihåg en seriestrip där Elvira är gravid o Elvis sitter o klappar på magen.....i den rutan säger de att de ALDRIG ska köpa färdig burkmat till lillan o den ska aldrig micras....bara värms i vattenbad.
    Nästa ruta ser man paret med rejäl skäggstubb, osminkade med hafsiga fläckiga kläder......Elvis: Jag tar 15 burkar spagetti bolognese.....Elvira: Bra: Jag tar tio kalopsburkar......
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-06-16 14:33:57 följande:


    Ni är helt galan männskor, ett möte och jag ligger flera sidor back. Vad gäller mat har jag nog en bra man. Där delar vi bödan väldigt jämt tycker jag.Kan någon ger förslag på något gott att äta till middag idag? Har totalt hjärnsläpp. Tycker synd om min älskling. Igår stod han hemma och gjorde en variant på paella till mig, den lät supergod och jag såg verkligen fram emot den. NÄr jag kommer in i köket säger jag uhhh här luktar det starkt. Jag tog typ 5 tuggor sedan åt jag en macka. Jag kände att maten eg var god men den gick verkligen inte att svälja, denvar på väg att vända hela tiden. Istället spenderade jag fotbollsmatchen med att käka korv och bröd. Usch vad hemsk jag kände mig mot stackarn som lagade mat. Så snälla kom med något gott mattips som inte är spaghetti och bacon (för det är det enda jag verkligen vill ha nu)
    Vi ska ha färsk pasta med sparris i gräddsås (vit vin, grädde o hönsbuljong)
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan