• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Nu är det slutspammat för min del också Ska ut och luncha. så himla trevligt! Världens gulligaste tjej!

    Kram på er och tack för härligt sälskap här på morgonkvisten! *KRAAAAAAM*

  • Hvidbrud

    Godmorgon
    Lanovia: Åh, det låter som om ni hade det jättemysigt igår! Härligt med lite par tid, snart är ni ju (minst) tre till evigheten!

    Grå Katt: Jag är själv en bebisglad människa som varit "liggsjuk" sen jag var 16... Men bara för jag gillar barn och bebisar innebär det inte att jag gillar alla barn..!
    Tror att man kommer älska den lilla klumpen som har vuxit i 9 måander under en hjärta ortoligt mycket och som Blommis sa: Egna barn,- andras ungar!

    Twixie: Blä för en läskig läkare! Som om det inte är obehagligt nog ändå att ligga där. (men om han var super snygg och "all that" skulle det vara bekvämare då? ) Jag tror inte att det behöver vara en sköterska med, det har jag bara upplevt några få ggr.
    Härligt att få hem klänningen! Iiiihhh!!! På fredag smäller det! Blir det kyrkobröllop?

    Övervikt och graviditet... HAr inte tänkt så mycket på det. I danmark ska man ha BMI under 30 för att få fertilitetsbehandling, har jag för mig. Det positiva är ju att man inte brukar gå upp så mycket om man väger lite extra innan och det kan ju vara skönt!

  • Hvidbrud

    Igår när jag satt och lunchade, kom en liten ny familj och satt på borted brevid oss. På uteserveringen i solen. Den lilla nya var kanske 8 månader (bara en gissning!)och satt i barnstolen medan föräldrarna åt. Barnet börjar gnälla och pappan börjar sjunga och leka för att distragera.... men ungen sitter där i en tjock stickad tröja i stekande sol. När hon inte blir lugn försöker de stoppa ner henne i vagnen- med FILT över sig! Shiiit... sitter där och vill helst bara luta mig över och knäppa upp barnets tröja. Men det kan man ju inte....

    Kan föreställa mig hur många människor som vill blanda sig i ens handlingar när barnet kommer ut...

  • Hvidbrud

    Oj oj oj oj vad det skrivs idag!

    hej Sonja1 Var du inte inne och hälsade på för ett tag sen? Jag tjuvkikar i tanttråden ibland, även om tempot där är i rivigaste laget , men klart att du ska hänga här lite också!! Som Ninnis sa: det kan ju komma till hands med lite erfarenhet också!
    Och just nu är ju de flesta av oss en skock hormonbubblande tokar med humöret i alla möjliga riktningar!

    CD-spelaren har lagt av... jag har lust att göra det samma...

  • Hvidbrud

    hej sköna damer! bara en snabbvink från mig! *vink*
    äter lunch för jag behöver energi!! är inne i en trötthets svack, käns som m jag inte får nog luft när jag andas (nog för at en bebis tar lungornas plats)och jag är så trött på att jobba och vara trevlig... Men det släpper nog snart, hoppas jag! vill bara ligga inkapslad i tuen kuddar på de riktiga ställena och känna mig viktlös...

  • Hvidbrud

    jag har... låt mig räkna...29 kunder kvar! jobbar i morgon och nästa vecka + tisdag veckan efter. sen har jag och magen mammalediga i 2 månader...

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan