• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Suck... Åh, så trist... Men din lutefas är kanske 16dagar denna gången? Nä, får nog dra upp huvudet ur sanden denna gången. *spottarutsnorkelnochborstarbortsandenurhårochögonbrynochfårheltplötsligtplatsattgeblommisenstooorordentligbamsekram*

  • Hvidbrud

    Hej ladies! Har ni haft en härlig midsommar? Är alla helt superbakis idag för här är så tyyyyst i tråden?
    Jag är själv super trött. Det tar på krafterna att leka med brorsönerna, men guuud vad gulliga de är! *hjärtar*

    Jordgubbarna var himelska och grillen var jättegod. Smakade lite på liiite rosé vin, bara för att det var midsommar. Det är något som jag längtar till!

    MAken jobber kväll, så jag ska underhålla mig själv... Ska deklarera innan den 1 Juli, så kanske borde jag sätta igång med det, men samtidigt har jag liksom precis köpt ingridienser till att baka stormuffins, med dumle och sockerbitar... Kunde inte motstå receptet, så det är jag tvungen att pröva. Åh, vad det kommer dofta gott i hela lägenheten . Mycket roligare än ekonomi...

    Har inte sett någon löpsedel om cricketskador i stockholmsområdet, så jag antar att allt gick städat för sig .
    Fick däremot ett gullig "gladmidsommar MMS" från en väldigt gullig unge som jag inte känner.

    *Kraaaam* från bullammman! (som har sån lust att syyyyy! Vill växtfärga och sy bebigrejer och vara helt hippi-eko. Men jag ska nog bara vila lite, så går det över, så kan jag bara köpa nått i syntet på IKEA... )

  • Hvidbrud

    Åh, nu bjuder jag alla på härliga muffins! Åh, vad de ser goda ut, de har pöst ut över kanterna ! Mmmmm... Sega och kletiga!
    Med en god kopp te och en bra film så är ensammyskvällen räddad!

    Vad skönt att tårtan lyckades denna gången blommis! Googlade recept på den, men fastnade för dessa hiiimmelska muffinsar!

    Inga indianer? Hmmmm.... Bara att vänta och se. (jag håller fortfarande tummarna, men säg inget!)

    Leksi: Härligt med mysig midsommar! Och indianer i dalen. Det ska nog bli plus när det är dags. Kommer ihåg första mensen efter p-pillerna. Hade hoppats på en honeymoon baby, det var ju den enda chansen att det kunde bli det och så kom det en flock indianer istället. Besvikelsen var stor, men som tur är är det ju helt fantastiskt härligt att göra bebisar också, så det var ju inte så illa att få värmt upp sänghalmen några månader till...

  • Hvidbrud

    Ååååh, bloois det låter underbart gott! Härligt med jubleum och få skämma bort sig.
    Strunta i progarna tycker jag låter bra, så kroppen får en liiiten hormonpaus.

    Själv sitter jag och brottas med nettoomsättning och anlägsaktiver och annat underhållande på danska.... Suck! Det kan avskräcka vem som helst att bli egen företagare! Men nu har jag bt och pyttipannapaus. det förtjänar jag, sen ska jag kasta mig över det igen.

    Ninnis: Kom fram till idag, att det vart min mans kusins barn! Hon var höggravid på vårt bröllop så jag har aldrig sett flickebarnet. Men söt var hon i alla fall. En liten brylling? Pyssling? Nästkusin!
    Låter som en härlig midsommar med keliga barn!

  • Hvidbrud

    Sov gott Ninnis!

    Ska bli kul att se hur ett glas champagne eller en GT påverkar efter födseln... He he...
    Nä, jag måste kasta mig över papperna igen...

  • Hvidbrud

    Oj vilka rackare ni är på att skriva! Härligt.

    Tusan också blommis du skulle ju ha gjort som din käre sambo och skitit i kläderna och gått ut i solen utan en tråd på kroppen (nej , nog bättre att jag skriver struntat i kläderna, så att det inte blir några missförstånd ) Satt på Pata pata på högsta volym och kört lite nakendans under solen. DET är humörfixaren nr 1- men det kräver lite mod, kanske därför det funkar?

    Ankan: Ååååååå... niiiidiiiiis.... *går och gömmer mig med de andra*
    Grå katt: Åååååå.... Kaaaanskeee!!! Iiiiihhhh!!!!

    Ingenjören: Nej fy för bövelen! Nä det är inte roligt! Dumma BM som inte kunde låta dig vänta tiden ut. Synd att jag inte kan ge dig receptet på de där fantaaastiska muffinsarna ännu... (nej vad taskig jag är!) Men jag lovar dig att du kan få precis hur många du vill i cybervärlden och om du testar bättre nästa gång är de bara ett måste. Mmmm...

    Ninnnis: Kan inte säga något för jag har sand över huvudet och en snorkel i munnen...

    Daa: Arbeta på egen hand... Iiihh! *ryser*

    Twixie: Grattis!!!!! Kastar mig in i ditt galleri så fort jag tryckt på enter! *Jätte nyfiken!*

    Leksi: Åh, hormonhjärnan har glömt vad det var... återkommer!

    Har varit på gravid gympa idag och övat på att ta verkarna. "välkommen värk!" rullat med höfterna i olika ställningar och andats i olika rytmer och djup. Och fått mjölksyrekramp i rumpan. Aj! Har 70 dagar kvar idag... Jag lovar er att det börjar bli trångt där inne för inälvor och bebis.... Puh!

  • Hvidbrud

    Twixie: Jätte fina var ni! Gillar särskilt den svart/vita bilden när din MAKE(!) har löst upp slipsen lite.
    *Åh, längtar mig tillbaks*

    Leksi: Skulle nog bara säga hej! Hej *vinkar*

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan