• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Sonja: Den boken fick jag av in mamma! Men jag hkommer inte ihåg vad den heter heller... Verkar bra, men jag tror att ju närmre tiden kommer desto mer angelägen kommer den att bli.
    Går på kurs nu när vi lär oss typ "välkommen värk"!

    Jag är under det danska sjuksystemet så jag kan sjukmäla mig i 1 mån (min läkare ville gärna sjukskriva mig från dag ett, om det var det JAG ville) sen får jag dagpengar i 12 månader. Sen är det slut på det roliga. Inte får man vara hemma lika länge som i sverige, men men. Får vara hemma ialla fall!

    28 kunder kvar...

  • Hvidbrud

    Ang midsommar ska jag vara hos min bror i skanör. Maken har sommarfest på jobbet. Som dansk hade han ju inte en tanke på at det var midsommar och att det är VIKTIGT! Brossan är lite småsut på honom, för hur kul blir det för honom och dricka snaps mellan två höggravida kvinnor.. ? Det får han klara! Blir picknick i parken kl 12, vet inte med vad, och sen sill till föoät och grillat med svägerskans fantastiska potatis. Hon vet hur man trollar med potatis. Djupt imponerad varje gång! Och bubbar till efterrätt! Med gammeldags mjölk- mosas med gafel och ätes med sked! Mmmm... Åh vad jag längtar!
    Ska se om jag hinner in innom bolaget i morgon för att köpa en flaska alkoholfri skumpa!

  • Hvidbrud

    HEEEEJ!
    kram och glad midsommar till dig också ninnnis!

    Som anstäld i danmark har du bättre vilkor det kan vara så att din arbetsplats har speciella förmåner, så jag skulle höra ed dem om jag var du. men de 54v. gäller alla...

    Blommis: skönt att maken lyssnade idag! drar själv öronen åt mig om det blir skält på mig... och betydligt lättare att lysna när tonen är saklig. *kram på er båda!* är säker på att en mysig midsommarhlg tillsammans kommer göra susen! Ett plus eller indianinvation kommer ju också att göra att spänningen lägger sig. till finfinablommisen.

    He he, porrskådisen var ju skön! en sån chock!

    Ingis: du är mig en redig festfixare va!! Låter som om ni kommer ha det jätte kul! Snapsvisor är min mammas killes (på75vårar ) specialitet. Han kan allt och de är jätteroliga. Men jag kommer ju aldrig ihåg dem, för jag är inte så bra på at dricka snaps, eller jo det tycker jag ju när jag sveper den ena efter den andra, men sen mår jag inte så bra... Bakis i två dagar senast (kunde inte åka hem, utan fick sova över två nätter till.. Blä...)

  • Hvidbrud
    Sser dig gå ammok med krocketklobban i håogsta hugg springandes över fälten...Nä, det ska nog gå bra Blommis! Låter jätte mysigt!
  • Hvidbrud

    Snart kommer nästa klient! Måste gå och kissa innan lillmuffisn hoppas sönder blåsan! Kraaaam!!

  • Hvidbrud

    Nää! Men det är liiiite tidigt att testa idag, eller? *vågar inte riktigt dra upp huvudet ur sanden*
    Men va gott med nubbe!! Mmm...
    Åh, blommis! *kraaaaaaaaam*

  • Hvidbrud

    Du, ta en nubbe för mig också! Fan, detta vill jag dricka med dig för. Dumma folikel som inte var var den hör hemma!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan