• Hvidbrud

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Puss spaaaam!!!!

  • Hvidbrud

    Jepp! Har precis läst 8 sidor i bebis tråden, det brukar inspirera.
    Sen är jag ensam hemma och har ingenstans att ventilera min överdos av korvstroganoff. Men snart kommer maken hem, då tror jag att jag ska överfalla honom i hallen, som på den gamla god tiden. Men här fins ingen hall matta, och jag orkar egentligen inte, men man kan ju låsas... Fake it til you make it.. är det inte det man säger?
    Ja, lite tossig i huvet är jag nog allt ikväll, men jag måste erkänna att det käns rätt befriande!

  • Hvidbrud

    Kanske var det tanken om att springa naken i trädgården till patapata som satte igång galenskapen. Kan ju inte göra det på balkången, har läst att man kan bli polisanmäld för sån't!

  • Hvidbrud

    Maken kom förresten försent till jobbet idag för förast gången. Det var en galning på tåget som dragit kniv mot biljettkonduktören och tåget fick nödstanna och polis blev tillkallad. Galningen började röka i tåget och alla var tysta som möss och vågade varken säga bu eller bä. Men polisen kom och släpade ut honom, sen fick de köra videre.
    Ja, sånna äventyr fick han inte när han bode granne med jobbet!

  • Hvidbrud
    Ja han var där. Liknar inte honom att inte rycka in, men det är dumt att vara hjälte mot en galning med kniv.
    Nä, det är inte lätt att vara honom idag!

    Åh, hallgolvet är i marmor, tror jag kommer flytta dit om det blir varmare! Så svaaaaalt...
  • Hvidbrud

    Tänk om man fick vara en katt som kunde fälla lite hår... Puuust.. droppar från händerna på tangentbordet. Det är ju jätte äckligt!!!

    Lät maken vara i fred igår.. det var inte läge och var inte upplagd för en avvisning Men låg och klamrade mig till honom hela natten. "älskling, du är sååå vaaarm.." hörde jag flera gånger, Ja, jag bakar muffin, liksom. Ont i ryggen att sova på sidan hela tiden, men gullemaken masserar även om klockan är halv fyra. till honom!

    Skille haft en klient kl 12, men hon har inte dykt upp. Fet var ista chansen för henne att använda sitt klippkort. Så nu kan jag släpa fram damsugaren och se om den funkar. Ser ut som om den fick härdsmälta förra gången jag använde den och den luktade lite väl mycket smält plast... Damma hyllor, köpa stearinljus och tvätta golvet med kokoossåpa, så här ser fint och mysigt ut när en tjej kommer och tittar på fredag. Hon kan överta på onsdag!!!! Hoppas hoppas hoppas!!!!

    Men tror jag tar 15 min i solen innan den går över på andra sidan huset!
    Kram på er alla gulletjejer!

  • Hvidbrud

    Jag kommer på växthusfesten!! Låter såååå härligt, blommis!

    Nu ska jag ha paus. här är helt dammigt i hela lokalen efter att jag fick pila ner lite puts på väggarna i lilla rummet... Suck... Ska bli sååå skönt att slippa denna lokalen!!! Men säg inte det till tjejen på fredag! Hoppas att jag inte har tagit i för mycket, så att det kostar med ömt becken och förvärkar i kväll...

  • Hvidbrud

    Nä, nu pausar jag. det är bara så svårt när det är så mycket som ska göras och jag hatar att känna mig hjälplös och be om hjälp. vill själ- kan själv! men det gåååår ju inte!

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan