• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • Nalle Puh 40
    passionsblomman skrev 2009-05-19 18:26:30 följande:
    Ja det blir nog kul alldeles snart igen. Men han är en känslig själ min pojke och tar otroligt illa vid sig när det sägs taskiga saker osv. Därför är det ofta genom honom det kommer fram att något har hänt, för han fixar inte att låtsas som ingenting.
    Hoppas att det löser sig för din pojk
  • passionsblomman

    Det gör det säkert, men oj vilken tid och sicket lirkande det behövs till att reda ut saker och ting. Jag är av den fasta övertygelsen att genom att ta de "små" situationerna på allvar och inte bara vifta bort dem, så hjälper man barnen att kunna hantera och reda ut även större saker som ligger framför i livet. Besvikelser och missförstånd hör till i vår ofullkomliga värld. Men jag avskyr såna där idiotsvar som fega vuxna gärna kommer med som att"äsch, den killen tycker bara att du är sötast och är nog lite kär i dig i hemlighet och då kan killar vara sådär" eller" "De är bara avundsjuka på dig"

    Man måste våga lyssna ordentligt och höra både vad som sägs och det som inte sägs.

    Nalle Puh 40 skrev 2009-05-19 18:34:48 följande:


    Hoppas att det löser sig för din pojk
  • Nalle Puh 40

    När jag var liten vägrade jag gå till simskolan, satt under köksbordet och stortjöt. Jag trodde att man var tvungen att doppa huvudet hela tiden för det hade min kompis sagt så det är lätt med missförstånd ibland

  • Nalle Puh 40
    andbeyond skrev 2009-05-19 18:08:51 följande:
    Åh, stackarn. Inte kul att känna sig utanför. Jag hoppas det ordnar sig och att fotboll är det roligaste som finns om någon/några veckor igen Jag har massor av brev och lappar av min sambo, han är skribent med författardrömmar så han kan min man Vi har just bestämt att vi ska skriva våra egna löften till vigseln, ska bli underbart (på tal om att gråta på vigseln, ojoj..) men är allt lite läskigt att skriva. Är ju svårt att få ut alla känslor på rätt sätt med bara några ord.Nalle Puh: Det är svårt, men försök att inte tänka på honom. Du förtjänar bättre! Det är lättare att säga "nej - jag vill inte umgås med dig" nu och det är jobbigt ett litet tag framöver än att säga "ja, vi umgås väl då" och behöva ha en energitjuv i livet länge.
    Ja, nu fick jag en elak kommentar till om att man INTE ska äta glass när man har ont i halsen för det innehåller MASSVIS av kalorier.

    Vem bryr sig??? GLASS ÄR GOTT, PUNKT SLUT!!!
  • andbeyond

    Glass är bra för själen. Så det så.

  • passionsblomman

    Lystring alla!

    Nu såg jag annonsering att det på onsdag börjar en Norsk motsvarighet till serien "barnmorskorna" Den kommer kl 20.30 tror jag det var på onsdag. i 2:an. Det måste jag se!

  • Nalle Puh 40
    andbeyond skrev 2009-05-19 18:54:31 följande:
    Glass är bra för själen. Så det så.
    ABSOLUT!!!
Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan