• Piggelin1

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Ore - du som pysslar en del - fick en present av en killkompis ism kräftskivan vi ordnade för ett par veckor sen - ett broderi med texten Helvetes Jävla Skit Funderar på att brodera det & sen ge till givaren i retur på hans födelsedag Känns inte helt barnvänligt att rama in & sätta upp på väggen här hemma...

  • Piggelin1

    Koko - jag fick inte till liggamningen förrän Amanda var 3-4 månader (minst), så jag känner igen dilemmat väl. En annan kompis var tvärtom, det funkade BARA att liggammma i början.
    Kraaaaam till dig

  • Piggelin1

    Aha, så ni är tillbaka i gamla huset igen redan - då är jag med på banan! När var det nu som ni lämnar över nycklarna? Femtonde är ett datum som klingar i skallen, kan det stämma?

    Oj, barn-pistol Du skulle se stolen - den är så oskyldigt målad i rosa! Egentigen gillar jag ju inte rosa möbler/sådär supertjejigt, men för 25 spänn kändes det helt ok!

    Stackars kränkta brud - tänk vad hon måste blivit bortklemad i hela sitt liv & även nu i vuxen ålder...
    Finns inte på kartan att jag skulle kräva ngt sådant, eller rättare sagt - kräva finns inte i mina vokabulär vad gäller familjen. Gäller ju barnvakteri & allt sådant annat med. Mina föräldrar är båda fyllda sjuttio, förvisso superpigga, men de har ju sitt (fulltecknade - vilket glädjer mig ofantligt) liv & även jag inser att de skulle släppa allt för att deras tionde barnbarns föräldrar skulle få för sig att kräva det, det finns inte i universum... De ggr de (eller svärmor) passat Amanda, så är jag bara enormt tacksam!

    Men men, vissa klipper väl aldrig navelsträngen uppenbarligen...

  • Piggelin1

    Jeeeesus, PB! Du behöver checka in på vilohem i en månad efter detta!!!
    Låter som min syrra, som nyss flyttat hem till Svedala efter tre år i Frankfurt. Ny stad (=Sthlm - barnen har rest runt halva jordklotet men aldrig varit i Sthlm!), nytt kontor (men samma firma) att jobba på, maken hennes har börjat jobba igen efter tre års tjänstledghet & alla barnen på nya skolor. ..och så en aupair på det. Halleluja!

    Hur gick det på mannens intervju förresten?!?!

  • Piggelin1

    Hoppla hoppla, där åkte jag på att ett av mina inlägg från igår kväll togs bort - PB, du vet vilket Det var första gången jag åkte på det

    Idag har jag plockat svamp för andra gången i mitt liv! Följde med en kompis långt ut i skogen & kom hem med mängder av trattisar & en hel del "gulingar" också! *stolt*
    ...och så har solen skinit hela dagen När hände det senast?! Underbart! Hade kompisar över tidigare idag - grillade hamburgare & satt ute & åt. Yummie!

    AM - hoppas dopet gått bra idag!

    Ang julen, så har jag förstått att det är ett känsligt kapitel för många & visst kan jag erkänna att det kändes lite konstigt första gången mannen & jag firade jul tillsammans & då hos hans syster, men sen dess har jag inte brytt mig nämvärt faktist. Vi lyckas ändå aldrig fira jul tillsammans alla vi syskon med familjer - gav upp det för säkert femton-tjugo år sen, när mina äldta syskon började bilda familj. Nu ser vi båda fram emot att kunna bilda våra egna traditioner när vi är en egen liten familj. Egentligen gjorde vi ju redan det när Amanda var nyfödd för två år sen - skaffade tex gran för första gången då.
    Under en period då lillebrorsan & jag båda var singlar pratade vi om att dra till NYC över jul, men annat kom tyvärr emellan & det blev aldrig av. Så jag är nog mer för att gärna göra olika saker på jul.

  • Piggelin1

    PB - kan tillägga att inlägget var i denna tråden, jag skrev ju aldrig i den som du länkade till ens! Jaja, smällar man får ta.

    Izzie, vad kul med cykelfesten - har en kompis som var med på en sådan tidigare i år, & sen tror jag det finns ngt liknande i Partille/Sävedalen, minns att det stod om det i tidningen för ngt år sen. Kul upplägg!

    Sept - hur går det med dagis? Kommit in i lunken nu?
    Fick ett nytt MMS av vår dagmamma i torsdags - bild på A & en tjej till & så texten "Fruktstund i skogen" Rart!

    Vi fick förresten börja dagen idag med att duscha av Amanda & tvätta hennes lakan, täcke & madrasskydd - hon hade vaknat, tagit av sig såväl pyjamas som blöja & sen förstås kissat i sängen

  • Piggelin1

    Kan meddela att Muggles har det fortsatt bra på Kanarieholmarna - det dricks cava mest hela tiden Gött mos! Verkligen välförtjänt!

    På tal om broderiet jag skrev om igår, här kan man ladda ner gratis mönster i samma stil
    www.fuldesign.se/gratis/gratis_broderi.html

  • Piggelin1

    Jag kan inboxa dig messet jag fick från admin!
    Antagligen har väl tjejen ifråga läst denna tråden igår kväll också, & så anmält det? Det är det enda jag kan komma på! Ngn som varit med om ngt liknande?!

  • Piggelin1

    Har pappa din åkt nu förresten? Vilohem nästa?!

    Tjejen som jag plockade svamp med idag berättade förresten att hennes kompis åkte till Colombia med kort varsel i veckan med sin man, för att hämta hem sin lilla pojke som de ska adoptera! Tror att de har typ åtta misslyckade ivf'er bakom sig, har nog nämnt dem här ngn gång förut.

  • Piggelin1

    BS - den pyjamasen hon hade inatt är en sån där allt i ett med tryckknappar från KappAhl, korta ärmar & korta ben. Väldigt enkelt att få av sig.

    Nu håller mitt batteri på at ta slut, måste hämta laddaren!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor