• Piggelin1

    Liten - kan tänka mig att din "brist-på-induktionshälls-irritation" är densamma som min frustration över diskmaskinen i vårt hus
    Vi har vattenkokare sen evigheter tillbaka & ska vi koka pastavatten, så kör vi alltid i den vid sidan av så att det går fortare - så där går det nog på ett ut. Men visst, vänjer man sig vid induktion, så är det säkert ngt man inte vill vara utan, men vi klarar oss utmärkt än så länge. Annan diskmaskin står betydligt högre på vår önskelista Fast samtidigt känns det ju knäppt att byta ut en diskmaskin som inte ens är ett halvår gammal

  • Piggelin1

    Oj, Irmelin, det har jag aldrig hört förut. Tänkte mest på hermelin när jag såg det

  • Piggelin1

    Snorkis - vi testade med magneter, men tyckte då att det var för många av våra favvogrytor som det inte funkade på, så vi skippade det.
    Samtidigt så vet vi att det är enkelt att byta ut hällen den dagen vi känner för det. Vi älskar ju att laga mat, men det stör oss inte att vi inte har induktion. Det jag egntligen skulle vilja ha, men som inte funkar praktiskt är gasspis. All gas i Gbg togs bort för några år sen, så nu finns det inga lgh med gasspis längre, om man inte fixar det själv med egna grejor förstås.

  • Piggelin1

    Känner mig som en enveten gammal tant som stretar emot nymodigheter Hävdar med en dåres envishet att en bra diskmaskin är viktigare än snabbheten på spishällen - för oss!

    Oj möte, måste rusa!

  • Piggelin1

    Lappis, vad är det för sko- & hatthylla från Svenska Hem som ni beställt? Vi har en hatthylla från Svenska Hem ståendes hemma som vi ska sälja på Blocket vilket år som helst tänkte vi. Gillar den, men den får tyvärr inte plats i huset. Skohyllan behåller vi däremot, den står på golvet inne i skjutdörrsgarderoben i hallen.

  • Piggelin1

    Lappis igen, hittar inte hatthyllan, men här är den matchande skolhyllan som vi har.
    www.svenskahem.se/&pid=1800

    Nenne - heeeeej!
    Skulle gärna babbla mer, men måste packa ihop & hämta hos dagmamman.
    So long!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor