• Piggelin1

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Liten - egentligen tycker jag nog inte att det är så jobbigt - jag ser det mer som en tillgång att ha nära till känslorna - för det mesta i alla fall!
    Det var så många år när jag var yngre som jag höll allt inom mig & DET var definitivt ngt som var apjobbigt (=bara förnamnet )

  • Piggelin1

    Ja just det Frejis - det är ju SUPERnära nu!! Bumsis får samma födelsedag som min systerdotter, måste ju vara bra
    Underbart att ni änltigen ska få träffa busiga Bumsis, speciellt efter allt skit du råkat ut för under din graviditet!

    Har försökt läsa ikapp under veckan som gått, så nu kan jag börja skriva lite smått igen!

  • Piggelin1

    Fast samtidigt lite svårt att göra på dagtid numera - vui har flyttat om här i kontorslamdskapet & min chef sitter precis bakom mig & ser min skärm... Fast just nu är han ute & tar en kopp kaffe

  • Piggelin1

    Vickan - tänkte på det som Vänner sakrev om att ta tabletterna. Min kompis som mådde illa alla nio månaderna konstaterade att hon hade två val - antingen ställa klockan & gå upp på natten & ta en macka & stoppa i sig en tablett, eller sova natten igenom & må pyton & spy på morgonen. Så det där att ta tabletten kvällen innan låter tveksamt även i mina öron, efter vad kompisen berättade.

  • Piggelin1

    Nu tar jag igen det jag inte skrivit de senaste 1½-2 veckorna

  • Piggelin1

    Var med en k0mpis på Barnmarknad i lördags morse/fm. Intressant erfarenhet - jeeesus vilket spektakel! Kompisen & jag var helt klart mest orutinerade, i princip alla i kön utom vi stod beredda med sådan där blåa ikea-kassar så att de skulle kunna hiva ner så mkt som möjligt så fort som möjligt HUR lång kö som helst innan de öppnade & bara att se sen hur folk rev & slet i dockspisar, trehjulingar, barnmöbler, kläder, leksaker osv - jösses! Det var ju värre än mellandagsrean

  • Piggelin1

    Som om det inte var nog med att trängas där, så var mannen & jag sen på bokmässan & shoppade loss. Tyvärr hade inte AdLibris ngn monter i år, annars hade det nog blivit betydligt fler pocket än de tre det blev! Amanda lämnade vi gladeligen hemma med besökande farmor - Paristrängseln förra helgen har avskräckt oss för att ta med Amanda i folkmassor för ett tag framöver

  • Piggelin1

    Ngn som såg Jan Eliasson på Här är ditt liv i lördags? Har inte sett de två tidigare programmen, men detta såg vi & jag måste säga att det var riktigt bra. Jan Eliasson är en så grymt sympatisk & intressant person! Sen kan folk snacka om gubbvälde i det programet i övrigt, men eftersom jag inte sett de andra programmen, så tänkte jag inte på det.

  • Piggelin1

    Snart är hela sidan piggelin-grön!

  • Piggelin1

    Muggles - tack för fikat igår - kul att ses!
    Skoj att se tjejerna tillsammans Förutom att Moa pratar mkt mer än Amanda, så börjar Amanda komma ikapp mer & mer nu & de känns mer & mer jämnåriga - skoj!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor