• Piggelin1

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Lappis - har jag bytt namn till Telis

  • Piggelin1

    Kul med hallmöblerna, Lappis. Attans att jag inte kunde sälja vår hatthylla till dig Jag får snart se till att bli av med min "Blocket-oskuld" & försöka sälja av den där!

  • Piggelin1

    Ni pratade om vinteroveraller till spädisar. Vi körde med en fordrad fleece-påse/-overall hela vintern & så åkpåse på det med Amanda. Räckte gott & väl!

    Amanda börjar babbla mer & mer nu, det är verkligen kul! Plus att hon börjat interagera med andra barn mer. Märktes inte minst igår när vi hälsade på några kompisar. Amanda & den sexåriga dottern for runt efter varandra på varsin "bil" i huset, runt, runt, varv efter varv & Amanda bara tjöt av skratt
    En annan kul grej, när man gör "tummen upp" till henne, då härmar hon tillbaka, fast med pekfingrarna upp istället. Sååå himla gulligt!

  • Piggelin1

    Var en vända inne i stan strax före lunch idag & då kom Amanda på ett nytt sätt att åka vagn, nämligen att stå på den bakre axeln på Bugaboon & så hålla sig i handtaget. Ungefär som på en ståbräda, bara det att ståbrädan saknas. Påhittig tjej ...och hur stolt som helst också!

  • Piggelin1

    No worries Lappis, kunde inte låta bli att retas lite bara

    Ok, nu ska jag nog slita mig & hoppa ut i solen på terrassen en stund innan A vaknar till live efter sin middagslur.

  • Piggelin1

    godkväll goingar,

    Fy, så otroligt hemskt detta med Victory Insåg ganska snabbt vad det rörde sig om & började fundera på om hennes make hade varit sjuk eller ngt (dvs, ngt som man i så fall borde minnas), men sen när jag backade till tråden före, precis som Vickan gjorde, så insåg jag att det var som en blixt från klar himmel. Usch, så fruktansvärt när unga människor rycks bort.
    TUR att jag inte jobbat idag, för då hade jag säkert läst det på jobbet & då hade tårarna garanterat kommit.

    Vänner - en jättekram till dig som kämpar på & mår kasst. Hoppas så att det snart ska ge med sig. Hur länge mådde du kasst med prinsen?
    Tack för tipset om modellera, det ska jag införskaffa!

    PB - vilken gullig son du har som är så rar mot dig! Hur gammal är det nu han är? Åtta? Sådan mor, sådan son

    Izzie - kan bara hålla med föregående talare - vilka oartiga gäster ni hade till efterrätten Förstår att ni tappade festsuget pga dem

    Nenne - grattis till de åtta äggen!

    Cicci - kraaam om du läser här

    Tinga - kul att renoveringen går framåt! Vi ska till Österlen i början av okt, kanske kan kika förbi en sväng hos er på vägen dit eller hem?!

    Oupsie - snygg GJ-tårtspade!!

    Mugggles - Landskrona - jag är ledsen, men jag går bet, vet inte vilken firma det är som håller till där?
    Vet bara att man kan åka båt till Ven därifrån

    Kängu - vad kul att du är en kjol-klänningstjej! Jag är väldigt mkt kjolmänniska i perioder, fast just nu är det mest jeans!

    BS - jag kanske är seg i skallen, men varför blir Ida dumt på engelska? Gillar både Ida & Siri!

    AM - jag lägger din adventskalender-länk på minnet! Blev sugen på att ha ngt sådant höstpyssel! Adventskalendrar älskade jag ju som liten! Förutom "riktiga" (typ Scouternas & att ICA alltid hade en), så tillverkade brorsan & jag egna & bytte med varann! ..och min syster sydde en till mig, vill jag minnas!

  • Piggelin1

    Idag hade alla dagmammorna studiedag, så jag har varit ledig från jobbet & varit med Amanda. Jättemysigt att ha en heldag tillsammans, en helt vanlig vardag! Passade på att hälsa på mina föräldrar över dagen - mysigt! Mamma, Amanda & jag tog bla en promenad i det underbara vädret, härligt!
    Väl tillbaka i Gbg var vi på tvårskalas en liten sväng - de körde lite "drop-in" - trevligt upplägg. Har inte träffat vare sig födelsedagsbarnet eller hennes mamma på länge, så det var skoj att uppdatera lite.

    ...och inatt blir det första gången jag sover själv i huset, dvs bara Amanda & jag Mannen är iväg med jobbet i två dagar - känns lite konstigt!

    Vänner, på tal om att prinsen ville till dagis, när jag hämtade A hos dagmamman i måndags så ville hon inte följa med hem Gott betyg åt dagmamman, & dessutom avgudar A dagmammans två barn (sex resp. tio år) - de kramas så gott på morgonen/em

  • Piggelin1

    Hej frullan! Gott att höra att det känns bra med psykologerna - men trist att du inte får träffa den bästa så många ggr till.

    Liten, Amanda har varit förskonad från förstoppningar, har bara hänt ngn enstaka gång hittills, men har hört från flera att det är ganska vanligt. Amanda äter massor av frukt om dagarna & dricker en hel del vatten - gissar att det gör susen för hennes "system".
    Hoppas att det ordnar sig på ditt jobb snart - seg väntan.

  • Piggelin1

    Där var du ju, Cicci

    Usch vad tråkigt att höra att du mår så dåligt Massa kramar. Kom in & skriv när du orkar, men viktigast är att du tar hand om dig

  • Piggelin1

    Heeej Snaily - Fredrik Lindströms program snurrade i bakgrunden här, men såg inte så mkt (förutom inslaget från Feskekörkan & mannen som blev intervjuad precis utanför), min simultankapacitet är inte på topp

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor