• Piggelin1

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Mugglan, det var den mindre av dem vi siktat in oss på Hittade den större av dem i några olika webshopar på nätet - allt mellan 17 & 27.000 kostar den

    Mugglan igen - om man ska generalisera så är det väl ofta så att män inte precis är de som brukar komma ihåg när kollegot fyller jämnt heller. Såna där praktiska (små)grejor, det verkar vara många män som inte "ser" det. Själv har jag slutat se det också, på jobbet. Bryr sig ingen annan (läs av männen, för det är ju nästan bara män på min avd), så gör inte jag det heller. Jag vägrar agera morsa åt vuxna karlar!

  • Piggelin1

    Nu läste jag lite bättre - att det var kollegor till dig som också reagerat - & de är ju mestadels män, gissar jag? Så då kanske det finns lite hopp om mänskligheten (snarare manligheten...) trots allt??!

  • Piggelin1

    Precis så är det här med - ingen här drar i ngt & jag gör i ärlighetens namn inte heller det, iaf inte där jag jobbar nu. På mitt förra jobb var det jag & några till som ofta drog i AW's etc, men ska jag vara riktigt brutal-ärlig så är det inte så många av mina nuvarande kollegor som jag har lust att ödsla så mkt tid på, iaf inte utanför jobbet. Trist, men sant. Plus att nu när jag har Amanda, så prioriterar man ju också hemmalivet lite mer & den tiden som är över prioriterar man vännerna framför kollegorna. Samtidigt så vet jag att om jag haft kvar mina förra kollegor, då hade jag hängt på mer & antagligen också föreslagit mer - de är helt enkelt roligare & vi har mer gemensamt! En del av mina nuvarande kollegor är iofs OK, men andan att hitta på grejor finns liksom inte alls här.

  • Piggelin1

    Ojojoj, PRATAR han med dig?! Kan han det???!!!

  • Piggelin1

    Vilken fantastiskt socialt kompetent snubbe han verkar vara...

    Jamen just det, det är ju därför han heter just Autisten

  • Piggelin1

    Allt väl här, förutom att jag är totalt omotiverad på jobbet idag
    Sökte faktist ett nytt jobb häromveckan, får se om det blir ngn intervju. Egentlige trivs jag jättebra med jobbet jag har, men så poppade ett jobb upp, som jag blev lite nyfiken på & drog iväg en ansökan för en vecka sen.

  • Piggelin1

    MSW - jag skulle för egen del föredra ett ställe som är lite mindre & personligare, tyckte jag såg på länken att detta stället har 235 rum.

    Har ngn gång fått tips om detta stället, men har inte exakt koll på vart det ligger får jag erkänna.
    elofsskafferi.se/

    Eller kanske detta
    www.hooksherrgard.se/privatgast/vara-paket/

    Detta har vi bokat på Österlen - väldigt prisvärda weekendpaket, men man får boka långt i förväg
    www.karnelund.se

    Annars kanske man kan hitta ngt via denna länken?
    www.visitosterlen.se/art.asp&sf=Turistinfo&lang=SE

    Fast ni kanske hellre vill till Blekinge än Österlen? Har nästan aldrig varit där, men Vänner kanske har koll? Eller Cicci, hon kommer ju därifrån.

  • Piggelin1

    Mugglan, skit i vad mäklaren säger, det är ju ert hus & ni som ska bo där! Slarviga besiktningsmän som är anlitade av de stora byggföretagen finns det alldeles för gott om... Åven om han/hon inte hittar ngt, så VET ni det efteråt & kan vara lugna!

    Mailar dig om jobbet!

    MSW - Toftaholms Herrgård - de har paket, men vet inte vad de kostar.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor