Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Telis, stort grattis till fint UL!!! Men ååååh, ni fick se en snopp och fick veta vad det blir!!! Jag är så avundsjuk så jag känner att jag blir helt grön!!! Fast så glad för er skull som faktiskt fick veta så klart.

    Konstigt att man får ett beräknat datum enbart på storleken på fostret egentligen, en del får ju väldigt små barn och vissa av oss får väldigt stora barn. Baserat på det borde ju min tid ha flyttats åt andra hållet men det kanske är en liten en som kommer ut den här gången! Fast med Iris var det likadant, tror tiden flyttades minst en vecka, och hon var ju inte särskilt liten när hon tittade ut...

  • BrudSommar2006

    Telis, ni har ju chans att få ett syskon till Televinken om det är så att ni känner för det senare så det är ju inte kört att få en tjej än. Hursom, hur går det med namnlistan nu då? Här är det torka både på kill- och tjejnamnfronten. Jag tycker så mycket om namnet Iris så inget annat är lika bra.

  • BrudSommar2006

    Aha, så de är lika stora i början, nu när ni säger det tror jag att jag hörde det förra gången jag var gravid faktiskt!

    Vänner, varför en onsdag?

    Själv räknar jag med att gå över som förra gången. Var det inte någon som sade att killar oftare kommer tidigt än tjejer, i så fall finns det ju stor chans att du är klar långt för mig Telis!

    Fodrade gummistövlar, är det verkligen varmt nog mitt i vintern?

    Cicci, vad roligt med fynd! Tror dock inte jag orkar ta mig in till stan för någon shopping.

  • BrudSommar2006

    September, tur att vi inte har isofixfästen i alla fall då, vi har det nämligen bara på en plats i bilen och det tyckte vi inte var tillrckligt flexibelt. Vi hade en period med ständiga sjukdomar här också, tyckte väldigt synd om lill-Iris!

    Ore, de där profylaxkurserna finns väl tyvärr inte överallt och de har koncentrerat sig på att etablera sig på ett antal större orter i landet vet jag. Gissar att din BM inte vet något om kurserna eftersom de är privata och inget som rekommenderas av mödravården generellt.

    Lösgodis, hm, länge sedan jag åt det, jag gillar lösgodis mest när jag åker långa bilresor, typ på semestern. Möjligtvis någon gång vid skrivbordet på jobbet också. Äter typ aldrig hemma.

    Frejisk, själv minns jag inte något om ont i ryggslutet faktiskt men antingen har jag glömt eller så är det olika, jag tror att jag bara hade ont i magen faktiskt.

    Vickan, ring, ring! Säg att du faktiskt inte klarar att stå ut längre, hon måste ju ge sig, människan. Fattar inte att hon sade nej första gången!

  • BrudSommar2006

    Har precis letat hela Täby runt efter ett par gummistövlar till Iris, finns ingenstans i hennes storlek, suck. Vi var till Vincent i förmiddags och mätte hennes fötter och över sommaren har hon gått upp från 26 till 28, det kan ju inte alls vara bekvämt, inte konstigt att man fått pressa lite för att få på henne skorna! Har hittat två par gympadojor och beställt ett par höstskor som finns att hämta i alla fall så förutom gummistövlar är den värsta krisen avvärjd. Det är bara det att det är rätt så bråttom med gummistövlar för de används flitigt på dagis och både vårt par hemma och där är ju 26:or. Måste vidga mitt letande imorgon men frågan är var, suck.

  • BrudSommar2006

    Mrs B, min kompis fick tre pojkar och sedan fick hon två flickor så än är det inte kört! Antar att det beror på om man vill riskera en fjärde pojke eller inte!

    Själv önskar jag så att jag visste vad det blir när jag ser allt höst- och vinterfint i affärerna nu. Vi skaffade en massa neutralt innan Iris så ingen idé med mer sådant.

    Vickan, jag tankar nog lite oftare än maken med tanke på att jag kör mycket mer, han åker kommunalt till jobbet, jag har bilen och hämtar dessutom Iris i princip varje dag. Fast jag blir lika galen varje gång på att pumpen fastnar i röret på bilen, jäkla irriterande, händer maken också i och för sig.

  • BrudSommar2006

    Vickan, just Everest passar inte Iris fötter och ben, för högt och smalt skaft, men det finns väl på andra ställen på nätet, hade helst inte velat vänta bara.

    Mrs B, vi har redan avverkat Coop, Skopunkten, sportaffärer, Vincent och allt annat vi har här i närheten, det finns helt enkelt inte i hennes storlek, utplockat överallt.

  • BrudSommar2006

    Fasen också, precis när jag läste om Kokosens lilla kille så kom Iris och störde!

    Stort Grattis Koko med familj! Hoppas att allt är bra trots att det vad jag förstår var lite dramatik inblandad.

    Vänner OK, onsdag blir det! Men vad har de för färger på gummistövlar på Granngården? Iris får man inte på vad som helst. Ska prova Ica Maxi imorgon, där har vi i alla fall inte varit än.

    Telis, vilken otur med maken! Ni åker inte några dagar sent bara då utan ni struntar i alltihop?

  • BrudSommar2006

    Vänner, du måste vara väldigt känslig för det här med tabletter! Dödstrött av Lergigan och pigg som en mört av Comp! Själv har jag då inte märkt av att jag blivit det minsta piggare av compen, inte ens när jag tagit närmare tio tabletter om dagen. Jag kunde lätt ta en någon timme innan jag gick upp och sedan sova vidare. Tog också en precis innan läggdags när det var som värst. Nu har jag i princip slutat med dem. Mår illa fortfarande men tycker att tabletterna har slutat att verka. Idag har jag tagit en men igår och i förrgår tog jag ingen.

  • BrudSommar2006

    September, det är inte bara Iris fötter som växer, hela hon är ju stor som en fyraåring.

    Sweet, vad skönt att få sova lite extra ett tag men förstår att du saknar dem samtidigt!

    Om jag inte kommer någonvart med Maxi imorgon så får det väl bli nätet.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor