Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vickan, gå du inte upp och går på toa någon gång under natten? Om du ändå var uppe och gick på toa framåt morgonen kanske du kunde ta den då? Kanske inte är så exakt med en timme innan man går upp? Om du tar en någon gång under natten och en när du går upp så kanske du håller dig flytande?

  • BrudSommar2006

    Vickan, men jag betvivlar att du blir speedad, jag har aldrig hört något liknande!

    Frejis, neej, du påminde mig om ett ord jag helt hade förträngt och ingen här har tagit upp det heller sedan innan Iris föddes, inte så att jag har läst det i alla fall - bäckenbottenuppluckring! Aaj, ska det komma också, det hade jag glömt. Man kunde ju knappt gå på slutet på grund av det där eländet.

    Snorkfröken, det blir en sådan liten bild för mig när jag klickar på din länk så jag kan inte riktigt bilda mig någon uppfattning om det.

    Godnatt alla.

  • BrudSommar2006

    Hur ska jag stå ut, och det här är bara början, låångt kvar till januari. Den ligger och sparkar på mina lungor så jag får andas i intervaller, fasen vad obehagligt.

    Nu tillbaka till stövelletandet...

  • BrudSommar2006

    Muggles, vi brukar också ofta köra med Icas färdigmat vid kalas, de sista gångerna har vi haft deras planka med mat, skinkor och patéer, frukt, grönsaker och bröd, och köpt till potatissallad och ostar. Så åker man bara och lämnar tillbaka plankan sedan efteråt, de har plankor med både kött och skaldjur, himla bra.

    Nu har vi i alla fall äntligen hittat gummistövlar, på Maxi i Sollentuna, jag tror vi tog det sista paret i storlek 28 i hela affären. 29 fanns det däremot lådvis, likadant i alla affärer jag varit i, det är ju märkligt.

    Iris gillar sin trehjuling också och i somras cyklade hon hur mycket som helst på den men just nu verkar den inte intressant. Ändå cyklar hon massor på dagis.

    Frejis, ska du verkligen plocka svamp med dina sammandragningar och allt?!

    Ja den där bäckenbottenuppluckringen som kom på slutet var inte rolig men där kändes det tydligt att det satt nedåt i bäckenet. Det som kommer tidigare i graviditeten för mig och som börjat komma nu den här gången är lite allmänna besvär, som ont i sidorna av magen beroende på hur man ligger i sängen, ont att gå i trappor, särskilt nedför och så.

  • BrudSommar2006

    Hej Nenne! Hur har det gått med planket? Hur mår Nancy, går hon ute nu? Vi har satt lite Irisar men eftersom det blir en blomma per lök man sätter så blir det inte samma massmängd som man kan få med andra sommarblommor som sprider sig lite. En sort klarade inte vintern heller, suck.

    Passionsblomman, skönt att så många kom på visningarna, hoppas att det blir bra budgivning nu då!

    EA, har du hittat motorcykeln nu??

    Muggles, tycker att du gör helt rätt som väntar med träningen, man vet ju aldrig.

    Mrs B, tack för erbjudandet, hade vi inte hittat idag tror jag att vi hade fått göra en deal! Fattar inte hur just den storlek vi skulle ha är slut överallt, det måste finnas hur många barn som helst här med just så stora fötter!

    Vickan, jag minns som vanligt inte riktigt vilken vecka jag är i men här har det varit noll boande hittills också. Känns så jobbigt att behöva flytta ut allt ur gäst/arbetsrummet, Iris rum var åtminstone tomt när vi började fixa där.

  • BrudSommar2006

    Telis förresten, tänkte också säga som någon redan skrivit att ni får se upp med bränderna i Grekland om ni ska ditåt! Vi joinar er på er Kalifornien/Disneyland-resa om ett lämpligt antal år då!!!

  • BrudSommar2006

    Frejis, var någonstans var ni iväg och letade svamp förresten? Säger lycka till nu ifall vattnet går i natt då! Mitt vatten gick ju inte alls utan de fick ta hål på hinnan när jag var fullt öppen och inget hände i alla fall, plus ge värkstimulerande, men det verkar ju inte som att det är ett problem du kommer att ha!

  • BrudSommar2006

    Cicci, haha, minns inte när Iris hade 24 i skor men minns att vi bytte upp från 22 till 23 förra sommaren när hon precis lärt sig gå och 26 hade hon i våras så gissningsvis var det väl hösten när hon var ett och ett halvt, alltså för ett år sedan ganska precis. Eftersom hon mest gått i sandaler i sommar och vi inte kommit iväg och mätt henne så har vi visst hoppat över när hon borde haft 27! Jo, hon är ju rätt stor Iris, över en meter, vet inte med hur mycket eftersom hon vägrar ställa sig mot en vägg, ärmarna på en del modeller i storlek 110 börjar bli för korta och så 104 i byxor. Hoppas att hon inte kommer att tycka att det är alltför jobbigt att vara längst i klassen för hon ska ju bli någonstans mellan 180 och 190 om hon inte får medicin.

  • BrudSommar2006

    Telis, undrar också hur maken mår och om du har klarat dig?

    Oupsie, det beror på hur gammal hon är när hon blir 165 cm lång.

    Lapinette, planerar ni att göra något speciellt när din pappa är här?

  • BrudSommar2006

    Är Koko kvar på sjukhuset? Eller fick hon komma hem direkt? Antar att man blir nedsövd med akutsnitt? Kan knappt bärga mig innan jag får höra resten!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor