Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Passionsblomman, du nämnde villavagnen men jag vet inte ens vad en sådan är?

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, då håller jag tummarna för att ni får den också såld då!

    Här är en till som är en novis på Skåne men vi funderar på att hyra stuga där en vecka i sommar, där eller möjligtvis Danmark. Har ni sådana där läskiga maneter som man har på västkusten hos er?

  • BrudSommar2006

    Men Cicci, vännen, har det hänt något speciellt eller är det bara allt som kommit ikapp?

    Ore, om du har det minsta anlag för att kräkas så skippa gavisconet, annars är det säkert fantastiskt.

    Kalmar är mysigt, där har de dessutom en jättebra leksaksaffär. Ja och ett Ikea förstås, bra när man är i renoverings- och möbleringstagen på landet!

    Har precis varit på Me&I visning, beställde flera saker, de hade mycket fint nu i höst. Deras tjej är född samma dag som Iris och hon ligger helt klart före Iris i utvecklingen, hon fångade små bollar när man kastade och slog kullerbyttor.

  • BrudSommar2006

    Jag har inte vågat lyssna på Morgan Alling just för att jag tror att jag skulle bryta ihop.

    Kängu, sök och oroa dig för resten sedan! I vilken form tar man losec? Knapra tabletter är inget för mig, inte än så länge i alla fall. Å andra sidan är halsbrännan inte någon stor panik än heller.

    Iris har väl reagerat sådär på vaccinationerna, lite feber efter kanske men ingen större fara, inte förrän den här sista där hon fick påssjuka och röda hund och allt på en gång, det var inte kul!

  • BrudSommar2006

    Cicci, när jag ligger där och svär och gråter för att det tar så jäkla lång tid och jag klarar inte mer så ska jag försöka komma ihåg att det inte alltid blir bra när det går fort heller!

    Jag kommer ju att bli mycket förvånad om det dimper ut en kille men nu har jag i alla fall bokat 4D UL i vecka 28 och ska ju få ett extra tillväxtUL i vecka 32 så det var väl sjutton om vi inte ska få veta innan det är dags!

    Iris gillar också att hoppa i vattenpölar men mest av allt gillar hon geggamoja, särskilt på händerna! Bara det att sedan klagar hon på att hon är kladdig om händerna så är man inte i närheten av ett handfat får man ha med sig något rejält att torka med.

    Själv är jag fortfarande lite småledsen över gårdagens katastrofdag med Iris men imorse uppförde hon sig exemplariskt vid lämning och var på så gott humör.

    Lapinette, gäsp! Fast väldigt roligt att ni äntligen får umgås lite med din pappa, och en pratglad sådan dessutom!

    Muggles, hoppas så att resan blir lyckad!

  • BrudSommar2006

    Det känns som att namn kommer att bli knepigt här med men vi får väl se, vi tänker inte anstränga ihjäl oss innan vi vet säkert vad det blir. Makens senaste förslag är Ida eftersom han tycker att Iris och Ida passar så bra ihop och det kan han ju ha rätt i men i övrigt vet jag inte. Det låter fint när man säger det men ser jäkligt konstigt ut i skrift på något vis. Dessutom heter en av mina närmaste vänners dotter det men det strunt samma kanske.

  • BrudSommar2006

    AM, aha! Jag har länge misstänkt att den känslan även kan gälla andra än barn!!! Spikklubba? Arsenik?

    Jag vill också ut och leta efter Lappis pappa, det låter riktigt roligt!

  • BrudSommar2006

    Scilla blev ratat av maken, liksom övriga blomnamn jag kunde komma på. Ska jag vara ärlig är jag inte helt säker på det jag heller! Fast det är inte borttaget från listan än, ska smaka lite mer på det.

  • BrudSommar2006

    Lapinette, står det inte i mobilen? Hursom, AM, var är du, spring mot Odengatan!

  • BrudSommar2006

    AM, ska Livia åka framåtvänd i någons bil igen? Eller har han bokat Västindien-resa utan dig kanske?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor