Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hej FruLLan! Jag är jättedålig på presenter men tycker att Barnkammarboken är en jättebra present, den silvriga är bäst! Annars första paret skor, en gunghäst, andra barnböcker eller dvd:er, tåg med räls, speldosa, nalle, första dockan, aktier är ju bra men man vet ju aldrig om de har tänkt öppna aktiedepå eller så och det är ju inte alltid man vill lägga så mycket pengar heller, pussel, bobby car, äh jag vet inte, som sagt, är rätt usel på presenter själv!

  • BrudSommar2006

    AM, ja vi vill ju helst inte behöva ge henne hormoner i onödan, hoppas att vi slipper! Fast de säger ju att man ska ta längden när de fyller två år gånger två för att få vuxen längd och i så fall blir hon ju över två meter...

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, har de upptäckt stoppet först nu? De har aldrig kollat tidigare utan ni har bara kört på med inseminationer? Du har ingen aning då om du alltid haft stoppet, även när du blev gravid första gången? Vilket skräp, stor kram! Fast kanske det inte är värt att deppa ihop helt innan vi vet om det går att åtgärda??

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman igen, menar du att din sambo hade lovat att skjutsa dig men struntade i det och åkte hem till sina föräldrar istället??

  • BrudSommar2006

    Jag har haft BT-abstinens! Igår kväll dog vårt bredband, visar sig att de använder samma leverantör som Pirate Bay och när det skulle stängas ner blev någon förbannade och saboterade så att inga andra bolag fick tillgång heller och ingen visste hur många dagar det skulle ta. Men tänk, det är uppe igen redan ikväll! På jobbet idag har jag haft så mycket att göra att jag inte kunnat läsa ikapp.

    Passionsblomman, får jag också se länken?! Det låter så lovande så nu är jag också nyfiken!

    Lapinette, vad spännande att processen är igång! Min svägerskas bror som skulle adoptera ett syskon men nu blev oplanerat gravida hade valt Filippinerna.

    Snigeln, hormonerna man ger startar puberteten extra tidigt så att växten avstannar.

    Muggles, Iris har faktiskt stammat några gånger också när hon varit extra ivrig att få berätta något. Tror att det är jättevanligt i den här åldern.

    AM, vad bra att det löst sig med tårtan!

  • BrudSommar2006

    Passionsblomman, hoppas så att du får din egen butik framöver! Tack för länken, oj vilket läge, men nu vet jag ju vilket fantastiskt ställe ni ska flytta till istället, vilken tur ni har! Men hjälp, måste ni åka ända till Malmö, det var värst! Jag hade trott att det skulle finnas på sjukhuset i K.

  • BrudSommar2006

    AM, hm, jag har aldrig träffat dem men de bor inte i Stockholm utan på västkusten. De har en stor dotter och en handikappad son som nog inte kommer att bli vuxen, det var därför de ville adoptera, eftersom det kan vara ärftligt. Kan det vara samma?

  • BrudSommar2006

    Fika och höns, jag och Iris kommer som skott!!!

  • BrudSommar2006

    Liten, men du milde, har du gått och blivit mörkhårig!!!

  • BrudSommar2006

    FruLLan, nej man kan ju inte säkert veta att Iris kommer att bli jättelång, man kan ju bara gå på det man sett hittills, dvs att hon är den längsta tvååringen i hela Täby (maken var också längst på sin ort när han var liten) och att om hon fortsätter att följa sin kurva så kommer hon att bli väldigt lång. Därför går vi på kontroller för att se hur det blir.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor