• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Tack för alla grattis!

    Nenne
    Jag tycker det låter mycket lovande! (Och jag vet ALLT! )
    Men sjukt länge att vänta till TD förstås, jobbigt...
    Vad skulle det spela för roll om livmodern är hjärtformad?? *förvirrad, det låter väl gulligt på nåt vis?*
    Heparin, aha, det är ju ett ordentligt antikoagulantia men det beror väl på dos förstås.

    BS
    Stackars Iris, hoppas hon inte drömmer för mycket trollmardrömmar!

    Maken och jag vann två matcher var i bowlingen, tur det, jag hade blivit sur om han vunnit totalt över mig! Dålig förlorare här, jepp!

    Maten var oväntat god och sköljdes ner med en halvflaska Bollinger, som de tog för lite betalt för upptäckte vi sen, närmare bestämt 350 kronor för lite!

    Här har tanten varit hygglig nog att hållt sig borta idag men kommer nog imorgon, fått en liten liten förvarning ikväll.

  • snaily

    BS
    Dagens namnsdag då? Vet i och för sig inte hur gångbart det är på engelska... Ganska ovanligt. Min systerdotter heter det i andranamn!

  • snaily

    Godmorgon

    MrsB - tack!

    Här är tanten på besök, men hon kom på rätt sätt den här gången! INGA spottings (förutom lite lite mörkare flytning igår kväll), och tidigt imorse slog hon till - KABLAAMM!
    Som det ska vara! (Hur kan man bli så glad över det är ju helt sjukt! ) Blev en 37 dagars cykel den här gången. Nu ska jag författa långt mail till gyn.

    Idag har vi ÄNTLIGEN fått fint väder, och vi ska ge oss av västerut och klättra upp på en fjälltopp som jag velat gå upp på länge, men varje gång vi försökt så har det varit regn och dimma.

  • snaily

    Nenne
    134 möh är väl inte fy skam!
    Klart det är ett tecken!
    Jo - ska dels be om recept på mer Pergo, sen fråga om hur vi ska göra med ivf-karusellen; om det går att få komma igång direkt efter årsskiftet och vad för pappersarbete vi måste göra. Osv.
    Dåligt med tips... Resa jorden runt sådär lite spontant?
    Förlora er i något tidskrävande tv-spel? Spela bridge?

    Hej så länge, naturen ropar!

  • snaily

    Tack för citronkakerecept, det låter ju hur gott som helst!

    AM, stort lycka till imorgon! Hoppas det inte blir alltför smärtsamt efteråt.

    Ja, nenneblogg önskas!!

    BS - det har du kanske redan sett, men det var Fredrika igår.

    Bara för att jag skrev imorse att vi hade fint väder, så körde vi in i en molnvägg så fort vi styrde kosan västerut... Men vi slapp regn i alla fall. Gick en sväng med Korven först, och lagade lite sopplunch i naturen. Sen stoppade vi Korven i bilen (stoppade korv, ha ha!) och gick upp på det där fjället, 1212 m ö h var det. Blåsigt och kallt där uppe, fast fin utsikt, såg snö och långt in i Norge! Lite trötta ben ikväll...

    Nu måste jag bänka mig framför Mannen under trappan...

  • snaily

    Måndagshej!

    Liten - usch vad jobbigt det låter med alla funderingar just nu... Sympatikram! Är det inte snart dags att gå in till chefen, banka näven hårt i hans skrivbord och skrika: Nu får ni ta mig f-n bestämma er snart för jag är trött på att hålla in magen!!
    Och hoppas ni hittar Huset med stort H som din make inte kan motstå, men att det bara råkar ligga norr om stan. Som koko skrev, det finns ju fina områden både norr och söder om stan, men svårt om man har nationalpark på kravlistan förstås...

    Här är det härliga TRE grader ute... Jag hade tänkt ge mig ut och plocka lingon igen men det blir till att pälsa på sig lite. Ledig idag också, lyx! Jobbar imorgon bara och åker söderut till civliserade trakter imorgon kväll - utbildning i Uppsala två dagar, konferens i Sollentuna två dagar, ledig i Stockholm två dagar, kurs i Värmland tre dagar. Måste PACKA!

  • snaily

    Koko - ska jag?! Förrvirrad - gissar att du menar förorten jag ska på konferens till? Hm, jag har en hel fredagsförmiddag ledig!

    Kladdkaka låter gott fast är rätt mätt på det efter den här helgen - åt just upp sista biten dumlekladdkaka...

  • snaily

    Nu hela fem grader varmt så lingonskogen nästa! Tittar in senare igen!

  • snaily

    Koko
    Konferensen börjar på fredag - jag ska infinna mig på ett hotell (som jag antar ligger i centrum) kl 11.45 och det är tänkt att maken skjutsar mig dit. Men han kan ju lika gärna skjutsa mig hem till dig lite tidigare - jag kommer gärna på en snabbfika

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor