• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hej och hallå

    DET SNÖAR!!!!

    Dags att ta in utemöblerna. Säsongen för ständigt frysande är här! Sitter i soffan med fårskinnet i knät och tekoppen på bordet.

    Har bakat tunnbröd ända tills nu (fast avslutade med att göra pizza, inte så dumt!) - 15 påsar tunnbröd blev det, fick knappt plats i frysen så delar gärna med mig till den som kommer förbi och hämtar

    Lycka till med barnen AM, det går säkert toppen! Annars kan ni komma hit och hjälpa oss äta tunnbröd!

  • snaily

    AM
    Heja heja heja
    Klockan är strax efter 20.40, hoppas storsonens tandborstning inte krockat med läggningen.

    Vickan
    Vad energisk du varit! Impad!

  • snaily

    AM, bra jobbat igår!

    Ore
    Shit vilken bröllopsdramatik! Tur att du kunde göra hjälteinsats som tillförordnad fotograf!

    Sitter återigen i soffan med fårskinnet och tittar ut: grå himmel, grön gräsmatta men vita fjällsluttningar! Här nere i byn har det mest varit snöblandat regn men bara en bit upp så har det lagt sig som snö.

    Riktigt innesittarväder idag, tyckte Korven. Inte alls, tyckte matte och husse, som drog på sig underställ, regnbyxor, goretexjackor, mössa och vantar - "det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder"... Gick en långpromenad i skogen en bit upp och inspekterade snön. Korven var lite skeptisk, snön var blöt och kall tyckte han.

  • snaily

    Måndag morgon...

    Lycka till på UL Telis!

    Izzie - ja visst är vi hurtiga! Ibland i alla fall... Jobbigt med förkylning, och feberkramp igen!

    Måndagen ser inte ut att bli alltför jobbig, ska börja med ett tvåtimmars möte, sen jobba några timmar, och sen ska jag till hälsocentralen kl 15 för att ta alla de där blodproverna inför ivf.

    Det var så trevligt att köra till jobbet imorse - efter en stunds körning så har man världens utsikt över ett jättefint fjäll - imorse var det soligt och klart och det gnistrade alldeles vitt av snö på hela fjället!

  • snaily

    Kraftig ikappläsning avklarad! *torkar svetten ur pannan*

    Åååååå vill också bruncha!! Men vi var ju nere alldeles nyligen, tror jag maken tycker. Firar bröllopsdag i helgen också. Var det lördag eller söndag ni skulle ses nu igen?

    Nenne
    Två vaccinationer med ca en månads mellanrum när de är små räcker fint, nästa blir efter ca ett år. Om huden och pälsen ser ok ut där hon brukar skrubba sig, så låter det troligt att det bara är någon idé hon har. Fast helt säker kan man ju aldrig riktigt vara...
    Ja, vägen till jobbet är rätt trevlig faktiskt!

    På tal om underställ och sånt, jag har en superskön ullsilketröja: www.magazindunord.com/tuotteet.cfm Mycket barnkläder där!
    En annan favorit är www.woolpower.se/se/asp/produkter.asp
    Deras ullfrottékläder kliar inte, tycker jag. Tänker ta en sväng till deras fabriksförsäljning (BILLIGT!) nästa vecka när vi ska till doktorn.

    Tog alla konstiga blodprover i förrgår, både jag och maken. Syfilis och HIV och gud vet allt!

    Igår till idag hade vi typ kickoff med alla kollegor från samma län (årlig tradition). Vi åkte till Bydalsfjällen och bodde i supermysiga stugor, hade fyrkamp med yxkastning, lerduveskytte, lassokastning och skoteråkning - första gången i mitt liv som jag körde skoter! Och ja, det gick fint att åka skoter där eftersom det var ca en halvmeter snö! Och sen snöade det intensivt hela kvällen och natten, det kändes som jul och var sååå fint!! Här hemma har det också snöat men inte alls lika mycket, men det är lite vitt på tomten. Här är det underställ, vinterjacka, vinterkängor, mössa och hela kitet som gäller.

  • snaily

    Övertalningskampanj gentemot maken pågår - vi kanske åker ner och firar bröllopsdagen på samma ställe där vi hade bröllopsfesten. Får jag också plats på brunchen tror ni? (visst var det söndag??)

  • snaily

    Vickan, du kan nog skriva till mig på "säkra" listan också Har redan bokat biobiljetter till lördag och kollat att vår restaurang är öppen. Ååå vad skoj! Har ju "bara" träffat Koko, Lappis, Telis och Frejis förut.
    Hoppas Page kommer också så kan vi prata valpar

  • snaily

    Har ni köpt bil Telis! Grattis! Jösses vad det händer mycket nu!

    Men en liiiiiten stund på söndag, pretty please? Äta bör man...

  • snaily

    Godmorgon!

    fru AM skrev 2009-10-08 08:04:30 följande:


    Mornington bokat kl 12 på sönag 11 oktober - bokade för maxantalet 8Bokade i mitt namn - de som vill vata det kan ju inboxa mig så upplyser jag!Tack för tipset om bokning på nätet, Telis! Jättesmidigt!
    Oj, tänk om vi blir fler än 8? Och jag som är sist "anmäld"... Hur göra?
  • snaily

    Lappis
    Ja, jag är så smal så smal så jag kan sitta på en litet litet hörn

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor