• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    EA - jobbigt med makens ifrågasättande! Hoppas verkligen inte han har rätt för jag har ju precis som du varit lite förberedd på problem redan från start... Du får gräva fram de vetenskapliga studier som bevisar att stress inte ska påverka, eller dra det där varför-föds-det-barn-i-krig-argumentet.

    Min make är nästan läskigt lugn, bara glider med liksom..

  • snaily

    Drinkar, skumpa, choklad och allmän fredagsdekadens var det här ser jag, era slöisar En annan jobbar och står i i samhällets tjänst.

    Fast jag är rätt så bortskämd ändå! Kom hem alldeles för sent, och då hade maken en smarrig flerrätters middag klar med tända ljus på bordet och allt. Rödbetor m fetaost och valnötter till förrätt och sen en smarrig korvgryta. Nu är jag MÄTT!

    Telis - synd att du loggat ut annars hade jag kunnat befria dig från allt tradigt förlossningssnack ( ) och pratat telemarksutrustning istället! Kollegan/kompisen är i valet och kvalet om hon ska köpa nya pjäxor eller ej, men måste i så fall även köpa nya bindningar (såna där moderna, så man inte behöver fångstrem), men dyrt som sjutton var det förstås.

    Nenne
    Knarkdejt i Falun lät ju rätt kul! Synd att vi inte är helt synkade.

    Liten på fejjan, jag måste snoka!

    Vinkar till Kängu, lät mysigt med ert bad!

    Ego
    Fick vatten på min ivf-kvarn igår när spottings dök upp! Säkert bara för att jag inte använt så många progesteronvaggisar den här månaden, ville inte vara full av såna vid gynundersökningen eftersom jag tar dem i smyg så att säga... Skitirriterande! Innebär askort lutealfas den här månaden plus det faktum att mensen kommer tidgare än väntat fuckar upp spray/sprutschemat lite grann, kommer kanske få spraya hela 4 veckor innan jag kan börja spruta (pga jullovslediga läkare). Men det ska inte göra så mycket vad jag förstår, annat än att det är tråkigt att vänta?

  • snaily

    EA
    Jojomen visst åt jag Pergo, antagligen därför som ÄL kom ovanligt tidigt (dag 16) men min kropp verkar ju helt osamarbetsvillig hur man än gör

    Ore
    Skulle nog också vara ganska så skeptiskt inställd till syrrans val om jag var du!

  • snaily

    Märkligt va? Min kropp i ett nötskal... (oj vilket stort nötskal som behövs!!) Dag 27 idag och tanten står och funderar på om hon törs komma in nu när vi skaffat en sån farlig vakthund. Jag spår att hon kliver över tröskeln imorgon.

  • snaily

    Ja, okeeeeej då EA Fast jag slarvade lite med uttrycken, LH-stegring var dag 16 så ÄL var troligen dag 17, och tidigare idag trodde jag att tanten anlänt på riktigt vilket skulle ha blivit 10 dagars luealfas. Men ändå - jag tänker inte känna mig helt nöjd förrän jag kan uppnå det där optimalt normala 14 dagar. Och jag är INTE nöjd med att det spottas före mens. Men men, inget av det spelar väl någon roll längre för ska det bli nån bebis gjord här ska det tydligen vara genom ivf!

    Ska läsa den där tråden nu, verkar underhållande!

  • snaily
    Jag har provat vitlök, jordgubbsfil, kelat med får och skaffat hund - krävs alltså bara att jag lägger till några saker till nu då! Great!!
  • snaily

    Vi som inte ens HAR någon kristallkrona, fasen också! Men om det funkar så kan det ju vara värt att köpa...

  • snaily

    Ahaaaa... måste börja släpa med mig maken som praktikant på jobbet alltså, så han finns till hands när jag kommer förbi lämplig lada! För det är väl inte bonden jag ska ha sex med?!? Fast det är klart, det ska ju hjälpa med partnerbyte!

  • snaily

    EA - jag och maken sitter och värmer oss med två FÅRskinn i soffan - borde inte det ge en super-extra-fertil-skjuts-effekt?

  • snaily

    Vi har alltså en plan för nästa månad: varje kväll klär vi oss i fårakläder - fårskinn på ryggen, har inga fårskinnstofflor men gott om ullsockar, fårskinnsvantar kanske är bra också - och lägger oss på köksbordet. Kanske utstöts till och med högljudda bäääljud?! Och granntanten chockas svårt!
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor