• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vill också bara säga tack för en suupertrevlig brunch! Kul med 6 nya trådansikten, och så alla söta barn också. Tack Koko och Kängu för resesällskap!

    Handlade mat på ICA i "ditt" centrum Kängu, stort och bra.

    Vi skulle ju ha några kompisar på middag hemma (eller ja, på landet), jag anlände samtidigt som gästerna med matkassen i högsta hugg Det blev en smaskig trattkantarellsoppa - alltid gott med mat som man plockat själv

    Korven har varit så lugn i kväll men nu har han piggnat till och håller på och rullar, gör konstiga ljud och biter sönder hallmattan samtidigt. Nu ska jag sätta mig med en kopp te framför kakelugnen.

    Lappis - hoppas du mår bättre nu!

  • snaily

    (Med plusvirus alltså.) Mobilsurfar, lite segt... Nenne - vinkevink alldeles strax! Skulle vara så kul att stanna och säga hej nån gång då jag passerar, nästa resa kanske! *vinkar och tutar*

  • snaily

    Tillbaka i obygden...

    Men Nenne, är din syster gravid! Kul för henne, men gud så OORÄÄTTVIIIIST!!! Känner igen mig i din beskrivning av fejk-svenssonliv... (lägg till vovve på villa och volvo för vår del) Stora kramar!

    Kram till Snorkis också - asjobbigt med negativt test och bara vänta på tanteländet... Hoppas ni orkar kämpa på och annars är det ju inte fel att pausa ett tag - om man kan...

    Svininfluensavaccin vill jag nog gärna ta om jag får - skulle bli kaosartat värre om alla på jobbet blev sjuka. Tycker vinterhalvåret alltid är fullt med sjukdagar och vab-dagar för mina kollegor (redan innan svinflunsan slagit till), och såklart är det barnlösa snaily som alltid får täcka upp och jobba. (Nää, jag ä int bitter!!) Sen jag började jobba här för knappt 3 år sedan har jag inte varit sjukskriven en enda dag, sparar nog till nån magnifik sjukdom tror jag!

    Avslutning på valpkursen idag, det gick strålande och Korven blev godkänd! Nu ska jag slänga mig i duschen - äntligen en vettig sådan, på landet utanför hufvudstaden har vi bara ett sunkigt badrum med världens minsta varmvattenberedare, usch!

  • snaily

    EA - men fasen vad oflexibelt av dem!! Skickar kramar! Hoppas verkligen det tar sig innan dess!

    Vår gyn sa samma sak till oss - två år var det som gällde om man skulle gå via landstingskön, fast han kunde tänka sig att rucka lite på den regeln och börja med förberedelser lite tidigare. Men nu kan vi FÖRHOPPNINGSVIS få bidrag från kommunen och då var det inga krav på några två år. Men jag fasar för att vi inte får bidraget och då måste vi också vänta, ända till i vår. Hoppas på mer information när vi ska på ivf-samtal på torsdag.

    Epigenetik - superspännande! Måste läsa på!

  • snaily

    EA
    Såhär har jag fattat det men är inte hundra på att det stämmer - vår kommun erbjuder bidrag till barnlösa par eftersom kommunen har (citerar) ett negativt födelsenetto. (Ibland är det bra att bo i obygden!) Då går man inte via landstinget alls, utan det är som om man gör ivf privat, men betalar med bidraget från kommunen - TROR jag. Hoppas som sagt få lite klarhet i det på torsdag.

    *jobbar vidare*

  • snaily

    Korven vill säkert ha en egen tupp, men hans matte och husse vill inte

  • snaily
    Lapinette skrev 2009-10-13 13:18:19 följande:
    Åhhh en tupp till Korven! Men snaily ni bor ju ute på landet ... kan ni inte ha en tupp?
    Kanske man kan tycka Men vi bor mitt i byn i ett villaområde kan man säga, så det skulle nog bli griniga grannar som resultat.
  • snaily

    MrsB
    Kämpa på! *skickar ett storpack av virtuell Losec*

    Här är det mindre än en vecka kvar till BIM/BOM (med min cykel vet man aldrig så noga) och det sedvanliga nojandet har börjat... suck. Var finns "av-knappen" för såna tankar?? Ska gå på kvällspromenad med Korven och snöa in på klickerträning istället... (så får jag iaf trycka på NÅGON knapp!)

  • snaily

    Tänker spamma tråden med hundsnack, he he heeee... *skrattar ondskefullt*

    Har nyss på ca 2,5 minut lärt Korven kommandot "puss" med hjälp av klickern. Nu är jag blöööööt i ansiktet!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor