• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Snorkis
    Håller med föregående talare, och för mig har utslag på ÄL-test kommit mellan dag 15 och 28 (!) så det KAN ju dröja ett tag till!

    EA
    Håller en LITEN tumme för dig om det är ok

  • snaily

    EA och Lappis - jäklar också, jag som försökte uppehålla tanten så länge som möjligt men hon hittade er ändå Hade som vanligt bara (knappt) 2 dagar med ordenligt flöde men sen kom det lite lite lite blod i nästan en vecka!

    Hej Piggelin! Har chefen slutat dricka kaffe nu alltså?

    BS
    Hoppas de trollar fram den där remissen åt dig!

    Vad gäller uteblivna plus - själv har jag på nåt konstigt vis länge trott/befarat/anat/fasat för att jag skulle ha svårt att bli gravid. Hade läst på om ivf redan innan vi satte igång försöken. Det är säkert bara min hypokondriska ådra kombinerat med ett medicinskt intresse, men ibland kan jag inte låta bli att tänka att jag själv med mina neggiga tankar bidragit till svårigheterna. Typ att jag borde slappna av och tänka positivt, ni vet... (Jo, jag veeeeeet att det inte funkar så...)

    Fast det kommer säkert en plusvåg snart! Det får gärna bli en jätte-tsunami-plusvåg för min del!

  • snaily

    Ska snart läsa ikapp halva dagen - jag har nu anlänt till en fantastiskt 1700-talsherrgård som det säkert spökar på (den där nästan i dina trakter om du minns Vickan) där jag ska bo tre nätter och gå på korvstoppningskurs. (Nej, vi ska inte lära oss stoppa korv )
    Oj, nu kom visst 1700-talsovädret också...

    Telis - mammor kan vara jobbiga... Hoppas hon kan försöka förstå.

  • snaily

    Snorkis
    Fy fasen vilket vidrigt bemötande! Tycker det låter som en bra idé att du faktiskt skriver ett mail eller nåt sånt och berättar vad du tycker - lite konstruktiv kritik kan väl inte vara fel. (Lite nyfiken på hur gammal du är förresten, glömt om du skrivit det tidigare. )

    Koko
    Tack själv för trevligt fika! Klart jag orkar med sånt, det är ju bara skoj! (Och så lär man sig av sina egna misstag att hitta bättre i diverse förorter )

    Vickan
    Grattis till fint RUL!

    Frejis
    Hoppas min intuition är kass!
    Om Bumsis kommer ut onsdag får hon samma födelsedag som mitt ex.

  • snaily

    Heja Frejis med make och Bumsis! Stort lycka till imorgon!

    Kul med huset Mugglan, ska genast kolla in bilderna!

    Proppmätt efter god trerätters herrgårdsmiddag - man gör ju inget annat än äter när man är på kurs! Hotellfrukost, otaliga fikaraster (för att klara av att hålla sig uppmärksam under mastodontföreläsningar), lunch inkl dessert, och som sagt stor middag... Var ute och sprang en sväng innan middagen, välbehövligt!

    Vickan - jobbigt läge, känner igen mig! Hoppas det löser sig med makens jobb.

    Vad mer var det jag tänkte på...? Rödvinsskalle...
    Kram till alla!

  • snaily

    Fredagshej!

    Har inte hunnit läsa ikapp ordentligt, kom hem från kursen sent igår kväll.

    BS
    Du bör kunna kastrera Elsa när hon är 6 månader.

    Nenne
    Nancy låter som en lustig katt Kliar hon sig annars också, förutom att hon rullar sig och så? Är hon ute på egna äventyr ibland så kan det ju hända att hon får någon loppa (oftast från andra djurslag, alltså inte såna som förökar sig på katten).

    Vi har fått tid för ivf-samtal den 15 oktober, och så hade doktorn skickat med en MASSA remisser för blodprover - har ni andra ivf-are också fått ta en massa såna? HIV, hepatit, rubella, syfilis (!) med mera.

  • snaily

    Mugglan
    Ja det är ju snart! Som tur är är jag ändå ledig den dagen så slipper krångla med jobbet. Jag hade tänkt december men doktorn tyckte vi skulle ta samtalet redan nu så då får det bli så.

    Lappis
    Nej ingen gyn här i byn Ingen BM heller. Det är närmsta stad som gäller, 12,5 mil tror jag vi har dit. Sen hoppas hoppas hoppas jag verkligen vi får göra ivf i Falun istället för Umeå (landstinget har avtal med ivf-kliniken i Umeå), vi har mycket närmare till Falun.

    EA
    Tror vi kan ta bloproverna på vanliga hälsocentralen, hoppas det iaf, har mailat gyn och frågat.

    Kramar till Oupsie!

  • snaily

    Fasen, verkar som om jag har missat er smålulliga fredagsförfest!

    Glömt säga GRATTIS till Bumsis Frejis!! (om du nu hinner läsa här)

    Telis - vad har hänt? Hus?!? Jag har verkligen inte hängt med! Nyfikeeeeeeen!

    Nu ska jag snart hem och fredagsmysa med maken som jag knappt träffat senaste två veckorna. Imorgon ska jag upp i gryningen för att baka tunnbröd - vilken puckad idé!!! (När jag sa ja till eländet insåg jag inte att det skulle börja så tidigt på morgonen, suck...)

    Sugen på att prova om det går att se mina äggstockar med jobbets ultraljudapparat, genom bukväggen alltså, kanske om man trycker väldigt väldigt hårt...

    Hej annelajan! (? var det så? arne lejon? )
    Jag är en 35-årig storfotad chokladsnobb (precis som nenne) och norrlänning (nästan paw rihktiht) sen tre år tillbaka. Maken och jag försöker få till en liten snigel men det går sådär, blir antagligen ivf-försök efter årsskiftet.

  • snaily

    Rapport: det gick inte så vidare bra, jag såg mest fett och tarmar. Jag tyckte ett tag jag hittade ena äggstocken och i så fall en ganska stor follikel, men antagligen var det bara ett blodkärl. Jag är tydligen inte så haj på det där med ultraljud på människor

  • snaily

    Läst ikapp dagen lite mer noggrant nu, och hittade Telis HÖGST diskreta avslöjande! Stort grattis Telis!!
    Sjuuuukt nyfiken, kan du inte skicka länk, eller bilder, eller åtminstone tala om var huset ligger?

    Lycka till med barnvaktandet imorgon MSW, ni blir nog inte avskräckta tror jag.

    Nu ska jag krascha i sängen - trött efter en ganska intensiv vecka.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor