• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • Clownis

    Jodå, jag mår efter omständigheterna bra. Har en fantastisk terapeut och Lilla B är förstås min räddning i vardagen. Vet inte hur jag skulle orkat gå upp ur sängen utan henne.
    Jag har inte varit hemma särskilt mycket de senaste månaderna utan passat på att resa och fylla dagarna. Mår sämre när jag är hemma, det känns så tomt och saknaden blir större, men det får ta den tid det tar. Jag berättar dagligen för B om hennes pappa, om hur mycket han älskar henne och att han hade varit stolt över henne. Hennes 1-årsdag var skitjobbig, vi ville så gärna att han skulle få uppleva den.

    Men att vara ensam mamma är hittills inga problem. Jag har valt att bo kvar i Göteborg för det är här jag har alla mina vänner men B:s mor- och farföräldrar bor ca 15 mil härifrån.

    Det är så härligt att ni hänger kvar i den här tråden fortfarande efter alla dessa år. Förstår bara inte hur ni hinner.

    Cool tapet förresten!

  • snaily

    Hej Tinga!
    Men vad bra det låter ändå att doktorn tyckte Piff såg hyfsat välmående ut och att han inte kräkts på ett tag och slipper mjölkfritt! Och experten nummer ett, det är ni ju verkligen värda! Skönt att slippa bli inlagda, eller? Vad tuffa ni är som klarar av att pyssla med sonden själva! Är nog inte alla som skulle klara kan jag tänka mig.
    Hoppas nu Piff får en rejäl knuff i rätt riktning med hjälp av sonden och mycket mat och kärlek!

    Nu ska jag åka hem (hoppas jag), det tog inte så förskräckligt lång tid det här jobbet som tur var...

  • fru AM

    Åh Tinga: jag hoppas det funkar med sonden! Stor kram!

    Frejis: bra att de har koll på dig och lilla fröken - vilken vecka är det nu igen? Kramkram!

  • snaily

    Frejis förresten, samlar du på grav.komplikationer? Nej, hoppas det går bra allting nu trots för mycket fostervätska. För mycket är iaf bättre än för lite! Kram

  • fru AM

    Clownis: Storstor kram! Kan inte säga att jag förstår till fullo vad du gått och går igenom men du är fantastisk som grejar det!

  • Vännerfan

    Bara måste in i denna sena timme och kommentera några saker. Idag har jag inte mått så illa utan har kunnat njuta av en dag vid havet med Cicci och barnen. Detta sedan jag följde ett tips jag fick av bm igår. Man ska ta Lergigan direkt när man vaknar och sen ligga blickstilla i en halvtimme innan man sakta startar dagen. Det verkade funka, idag iaf.

    Tinga, Vad bra att läkaren inte tyckte det var så illa ställt med Piff trots allt! Och vad bra med fem kräkfria dagar!

    Frejan, Vad tråkigt med fostervattnet! Hoppas det inte kommer ställa till det för dig.

    Clownis, När jag läste ditt inlägg kom tårar i ögonen för andra gången ikväll. Det är jättekul att du vill in och rapportera lite till oss! (Första gången var när jag fick veta att ett par som hastigt förlorade sin 12-åring i höstas nu väntar barn igen, så att 10-åringen får ett syskon igen.)

    Nu måste jag verkligen sova! Kram!

  • snaily

    Hallåå! Vad alla verkar morgontrötta idag!

    Vänta, vänta, jag vill! Det är FREEEEEEDAAAAAAG!!!!!

  • Telis

    Trött är bara förnamnet. Så underbart härligt att det är FREEEEEEEDAAAAAAAG!

    Tinga, men så skönt att Piff inte kräkts på så länge och att det gått okej med sonden och läkarbesöken hittills. Det låter läskigt med sond och att Piff rycker loss den själv, lider han av den eller är den mest irriterande för honom? Jag håller med Snaily, ni är ju fantastiska som kan sätta sonder själva!

    Frejis, men vad sjutton är det dåligt att ha för mycket fostervatten också? Varför då?

  • Lapinette

    Tittar in lite snabbt innan vi drar till Götet. En härlig helg till alla och en extra kram till Tinga och Clownis. Eftersom både maken och jag är databeroende så följer hans laptop med oss till Göteborg så ni blir inte helt och hållet av med mig .

    Och visst ... FRRRREEEEEEEEEDAG med middag på Kock & Vin. Tur att bordet är bokat till 18.00 eftersom jag efter entrecote plus halv flaska vin på balkongen igår omöjigt kunde hålla mig vaken efter 22.00. Vaknade 06.00 imorse och som vanligt låg maken vaken bredvid mig (05.00). Undrar hur lång tid det ska ta innan vi är innte i våra vanliga tider och rutiner? Fast ganska skönt att vakna tidigt på morgonen och ha tid för lite annat .

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor