Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Vi fortsätter blanda och ge

    Köps på tex Ica eller hälsokost, Risenta är ett märke som har i alla fall.

    Hittade följande:

    Psyllium är frön som skördas från vanliga grodblad. Varje planta kan ge upp till 15 000 små frön. Varje frö har ett yttre "gel-liknande" skal. Det gelliknande skalet innehåller vattenlösliga fibrer som i magen fungerar som bulkmedel med milt avförande genskaper.

    Psyllium kan ha en positiv effekt vid förstoppning, viktnedgång, höga kolesterolvärden, IBS och hemorrojder.

  • start september

    Muggles,

    alla får inte ens rådet att ta smärtstillande så jag tror det är ok att gå själv. Jag tog typ en Ipren eller så och det kändes lite mysko men knappt ont. Visst har du haft spriral också? Det är en lättare variamt av samma smärta när de sätter in spiralen som när de för in instrumentet som det ska spola genom.

    Sen ska man som alltid vid sådana ingrepp hålla kolla pga infektionsrisken.

  • start september

    Hej i tråden förresten, läste ikapp igår och slocknade innan jag han kommentera.

    Håller verkligen tummarna för våra IVF:are!

    Muggles, det lät jättebra tyckte jag att ni tog tag i detta med utredning. Ibland kan ju en spolning bereda väg sägs det, vi plussade nog efter tror jag men det blev tidigt MF (har såklart inget samband).

  • start september

    För egen del fortsätter nojandet. Vissa dagar tokiallamående som kräver Lergigan och andra dagar ingenting. Jag har alltid känt av mornar tidigare, nu är det mer efter fukost och framöver på dagen.

    Ibland undrar jag om det är dotterns magsjuka från i fredags snarare än grav illamående och då är nog svaret självklart att ngt är fel därinne. Ja, ja, vi ser nästa vecka.

  • start september

    Tinga,

    tack för sympati. Jag försöker tänka positivt iallfall. Var i din stad igår och njöt av alla vårblommor som syns, här är det tjockt med snö som döljer allt på vår gräsmatta iallafall.

  • start september

    In tassar en glad och faktiskt förvånad September som varit på VUL idag. Tack för alla tummar, de hjälpte nog för därinne fanns ett litet pickande hjärta!!

    Jag var nog några dagar efter att jag trott, men det är kanske inte så konstigt med hoppande cykel. Jag hade faktiskt räknat bort chansen att något levde eftersom jag inte haft så mycket symptom, men än så länge ser allt bra ut. Sen är det ju så att det fortfarande är någon vecka tills jag passerar när det slutade växa förra gången, men med lite tur så ska det gå bättre denna gång.

  • start september

    Tacka alla!

    Nästa VUL är inte förrän KUB, det är väl v 12-14 eller så.
    Nu går jag in i v 8 ungefär så det är ett bra tag dit.

    Känns det outhärdligt får jag väl böna och be om en tid innan dess, det borde gå att få eftersom jag haft MA.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge