Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Vi fortsätter blanda och ge

    Mmm, det är lite pressande att vänta. Fast jag kan ju faktiskt inte göra något mer än att sova och äta ordentligt samt vara noggrann med prog och barnalbyl.

    Tack för tummar. de behövs!

    AM, klokt drag att bjuda hem allihop tycker jag. Svartsjuka är ibland lite slumpmässigt tycker jag, även för mig själv. Någon kan man bli svartsjuk på och någon annan som maken kanske umgås ännu mer med blir man inte alls svartsjuk på. Udda.

  • start september

    Inser att jag nog behöver fundera själv på present, vi firar 15 år i vår

    Kock var ett supertips, hade det på min möhippa (fast kocken delade in oss i grupper som fick hjälpa till med maten). Jättekul och supertrevligt!

    Vår dag är på en helg såg jag, barnvakt och riktigt bra restaurang låter ju som ett drömscenarie.

  • start september

    Suck, magsjuka här också. Lilla tjejen kräktes så fort hon kommit hem igår. Hon är redan piggare och har fått sig lite majsvälling och kex nu så kanske var det lindrigt, men vi andra lär väl åka på det också.

    Hur gick det för Snaily?

  • start september

    Fru E,
    jag märker inget av vaggisarna men jag tar bara två gånger per fag och är ju inte IVF-are, så det säger kanske mindre.

  • start september

    Jag gav faktiskt aldrig ersättning, hade nog tillräckligt med mjölk tror jag. Jag testade aldrig uppsamlarna dock. Jag pumpade ur med handpump (Avent, finns på Apoteket), inte skönt men funkar. Då kunde maken ge om jag var iväg. Jag var faktiskt inte iväg någon kväll förrän hon var sju månader eller så, men dagtid jobbade jag som längst 4 eller 6 timmarspass när maken gav utpumpat. Fast mer än fyra timmar var först efter fyra månader, då åt hon gröt och frukt också som han kunde ge så det var aldrig mer än kanske 150 ml jag pumpade ut. Det funkade för oss. Kvällar var mer kinkiga för oss, då ammade jag konstant upp till sju månader. Vi såg massor med film då, faktiskt jättemysigt, så vi styrde aldrig upp det mer än så. Nätterna funkade också, jag ammade med några timmars mellanrum och hon sov med mig. Vi sov länge på mornarna så jag fick tillräckligt med sömn.

    Inser dock att om vi nu lyckas få ett syskon kommer tillvaron se helt annan ut...

  • start september

    Vi verkar än så länge ha klarat oss utan magsjuka, kan ha varit något skit hon fått sig också. Hon piggnade till på bara några timmar och var sur som ättika på den trista diet som serverades igår

    Ska man gnälla är det på snön som nu faller och på allt äckligt hundbajs som kom fram. Vi var på en lekplats på förmiddagen som var alldeles prickig framför rutschkana och gungor. Som genom ett under trampade ingen i det.

    Så det är inte bara i Småland folk är slarviga...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge