• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    viktualia skrev 2010-02-16 20:25:12 följande:
    det är så surrealistiskt att jag blir alldeles matt!!! har lyssnat på lite hederlig hårdrock för att underhålla mig.. ska snart gå och sova för att vara utvilad... kroppen känns rätt lugn men jag.. nervös är nog ordet... hm...
    Ja försöka sova låter klokt! Och som sagt! Lycka till!

    Porchez: Du får väl fixa ett gäng mjuka kuddar till soffan så ser den säkert inte lika hård ut...

    Och fast att klockan inte är mer ska jag nog ta tag i att göra mig i ordning för sängen så det inte blir som igår så att jag sitter i soffan och inte orkar, och därför går och lägger mig alldeles för sent för att vara mig!

    Och till alla som jag inte har hunnit/kommit ihåg att kommentera, stora kramar så får vi se när jag tittar in nästa gång!
  • MSW
    _koko_ skrev 2010-02-16 20:32:03 följande:
    MSW - Jag fick ju inte tillbaka mensen förrän conny var 8 månader (om jag minns rätt), och vi visste ju inte om vi kunde få barn på egen hand över huvud taget, så det enda vi valde var ju att försöka. Fast jag är väldigt lycklig över att det är så tätt mellan dem, man märker redan nu att det finns starka band mellan dem. Lillebror blir glad så fort han ser conny och conny är väldigt beskyddande på dagis när de andra barnen kommer fram och vill titta. (men jag säger inte att det inte kan ske för syskon med större åldersskillnad också!)vickan - Kram och lycka till, och hårdrock måste ju vara helt rätt i sammanhanget!
    Själv känner jag att jag bara skjuter på "hur långt jag vill ha mellan barnen" (önska är väl det enda man kan..) Innan tyckte jag att 2 år kändes ganska lagom.. Nu är jag nog mer inne på att tre år är mer lagom! Så vi får väl se hur det blir med det hela!

    Nahe, gå från datorn var det juh!
  • MSW

    Stort grattis Vickan! Så skönt att han kom ut till slut! TYcker också det ska bli spännande att höra "the full story"! Puss och kram till nya lilla familjen!*mys*

    Ore: Var och tog prov igår (tackar som frågar) men har inte hört något ännu, hittills har jag juh fått svaren med brev så jag får dem väl tidigast imorn, men jag skulle gissa att de kommer på tisdag..

    Nu ska jag fortsätta greja med skolan/praktiken!

    Kram till alla andra!

  • MSW

    Tittar bara in snabbt för att säga att jag fått provsvaren idag (vilket är en överraskning i sig) och att de hade stigit mer än jag trodde var möjligt och ligger helt plötsligt strax över den nedre normala referensgränsen! Så härligt, att jag inte riktigt kan tro på att det är sant! Hoppas att jag slipper få skrämsel hicka någon mer gång! Märkligt att det är så mycket lättare att ta till sig dåliga saker än bra..

    Återkommer ikväll (om jag hinner/tar mig tid) och läser vad som babblats om idag! Undrar bara om hur det gick med pjäxor och skidor för PB jr?

    Och ha en riktigt bra fredag och helg allihopa!

    Kram!

  • MSW
    passionsblomman skrev 2010-02-20 22:32:59 följande:
    Nu RINGDE min sambo från övervåningen för att det börjat!VA!!! HÖJDEN av lathet! *går iväg lagom fort*
    Läste upp detta för maken och han fick ett riktigt rejält skrattanfall!

    embossing har jag ingen koll på alls vad det innebär! Tänkte googla det hela sedan.. Är dock riktigt sugen på att virka en "os-mössa".. Men har inget garn, och garn får väl räknas till det köpstoppet gäller för!

    Vickan: Välkommen hem! Tog ett rätt bra tag innan känslan av att man gick och väntade på att någon skulle komma och hämta A försvann! När vi kom hem från BB la vi oss på en filt på köksgolvet hela familjen, för solen sken in där, och A var juh lite gul så han skulle juh vara i solen.. *mysigt när jag tänker på det*...

    PB och Fru E, kommer ni inte hamna väldigt lika med era IVFer? Eller hur ser schemana ut för er..? (hoppas så att det kommer gå bra..!!)

    HÄr har vi haft en trevlig helg, hade våra bästa vänner här igår kväll och det var så himla trevligt och lyckat! Sen blev det lite senare än vad vi(framförallt jag) är vana vid.. Men A hade vett att sova till 7.30 iaf idag, så det är ganska lugnt, igår vaknade han strax efter 6.. Men det blir nog tidig kväll för mig i kväll.. Har lite att förbereda inför jobbet/praktiken i morn bara..

    Annars önskar jag mer fladder åt alla som väntar på det och skickar kramar för begravningar och vad det mer är jag har läst om!

    Tack för gratulationer om mitt provsvar! Är fortfarande helt förundrad över det! Hoppas så att det ska hålla sig bra nu, men det känns som oddsen är bättre nu när det lyckats stiga så bra av sig självt!

    Ojoj vad det blir ego när man läser ikapp, men sedan inte skriver ngt!

    Nu ska jag googla embrossing!
    Kram på er! Och hoppas att kommande veckan blir super bra för alla!
  • MSW

    Vickan: Jösses vilken "konstig" berättelse! Förstår att BM blev förvånad! Tur att hon ändå tog din "Måste bajsa" känsla på allvar! Men hur kan det så plötsligt få sådan fart när nästan inget har tagit hur lång tid som helst?! Ja det är mycket märkligt i den här karusellen... Stort grattis igen! Och apropå mycket mjölk tyckte jag det tog priset någon gång när jag tog av mig bhn för att gå och duscah och det bara stod som strålar ut från brösten!

    Och jag har också funderingar på att donera mjölk om det blir aktuellt någon mer gång, fast har lite långt till BB.. Jaja, den dagen den sorgen!

    Koko: Så skönt med lillebror och mjölken! Han är juh lite äldre nu så magen har väl mognat till, skönt hur som!

  • MSW

    Nu har jag nog förberett det mesta för morgondagen, utom kläder och sådär..


    passionsblomman skrev 2010-02-21 18:21:22 följande:
    Snälla, påminn mig- var ÄR det nu igen för värden som gått upp som är bra? Jag måste ha teflon i skallen... *skäms*
    Åh jag berättar så gärna! Du vet inte vad du har gett dig in på när du får igång mig!

    Värdet är på trombocyterna, eller blodplättarna i blodet, och visar alltså på hur snabbt blodet koagulerar. Normal spannet är från ca 120 till 3-400.. Jag har innan operationen legat runt 10. När jag haft någon infektion i kroppen har jag legat på 2-3. Och efter operationen har jag legat på 175, 300, 130 (typ, har jag för mig), 46 och nu då 135.. Så det är juh skillnad. Sen har doktorn sagt att den mest kritiska gränsen går vid 20. Operationer genomför man helst inte om man har under 50, och ryggmärgsbedövning vill man inte ge någon som har under 100.. (det har väl inte så mycket med det hela att göra, men ger en liten fingervisning om värdena)..

    Hrm, som sagt det är som att öppna pandoras ask att fråga mig om det!

    Nu, tandborstdags!
    Godnatt kram till alla!
  • MSW

    BF-lista

    Liten 5/3 2010
    Vänner 19/3 2010
    Parnassia 4/4 2010
    Snorkfröken 28/7 2010
    Nenne 12/8 2010
    Blivande fru Muffins

    Lägger in denna också! Och vips så är det din tur nästa gång liten!

  • MSW

    Haha, skulle juh inte logga in mer ikväll tänkte jag, men frågar ni om mig kan jag juh inte låta bli!

    Tack snorkis! *kram tillbaka*

    PB och parnassia: Det var så att mjälten opererades bort då mjälten är en av de ställena där trombocyterna sorteras bort när det felet som har blivit för mig blir.. (rörigt låter det) Kan förklara bättre än så, men sängen ropar.. Senaste blodprovet var 135! Och när jag öppnade brevet tänkte jag typ "åh vad jag önskar att jag kan skicka ett sms till mamma och säga att det åtminstone inte har sjunkit mer"; och så hade det stigit så mycket sen förra gången (46)..!

    Så NU är det stänga av datorn och godnatt på riktigt!

  • MSW

    Godkväll!

    Tackar så jättemycket för alla glada tillrop angående mina provsvar! Blir varm i hjärtat!

    Här har vi varit på akuten ikväll då A varit hängig och vi misstänkte öroninflammation, och vi kom där ifrån med recept på penicilin för öroninflammation! Verkar vara ett "öronbarn" vi fått..

    Håller tummarna så de blir blå för alla BIM!

    Nu ska jag se om jag kan få något loggboksskrivande gjort också innan kvällen är över!

    Puss och Kram!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge