• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    Det är märkligt att mina inlägg A L L T I D kommer i klump!

    Nahe, nu duschen!

  • MSW

    MrsB: Tråkigt att du inte har något mer jobb nu, men kan ändå tänka mig att det är lite skönt att andas lite i mellan åt.. (Fast det är juh alltid bättre att vara ledig när man vet att man har något att komma tillbaka till/vara ledig i från..) Blir det bra med Max rum då?

  • MSW

    Lunch var förresten ingen dum idé.. När plugg inspirationen tröt.. Fast är inte jättehungrig då jag ätit två muffins under förmiddagen..

  • MSW

    MrsB och Pb: Och jag har kommit fram till att min ångest inför kommande födelsedag bottnar i att tiden går för fort nu sedan A kom i kombination att det bara finns en viss mängd tid..... (melankolisk och halvt psyko, det är jag...)

    Nahe, ett ryck till med skolarbetet, sedan får det vara bra för idag!!

  • MSW

    Godkväll!! Här har det varit fart idag, se om jag kommer ihåg nått av det jag tänkt kommentera...

    Fru E: Spännande med ivfen! Och ja man kan väl tycka att jag är för ung för att noja om ålder, och dessutom har jag juh faktiskt hyfssad snurr på livet.. Men sådana rationella tankar hjälper inte mot ångest!

    Tinga: Vilken skit med sondandet! Håller med om det alla andra skrivit och skickar en stor kram till dig och din make! *grooooooouuuuuuuuumpf* Och det är juh så, man gör det man måste! Även om man inte har sådana problem som ni har haft så är det juh inte alltid roligt, eller saker man har lust med, men det är juh bara så det är, det finns juh ingen annan som gör det!

    Cicci: Spännande med dubai resa, hur var det, ni skulle åka hela familjen eller?

    Telis: Besvärligt med ont i magen för televinken! Men nu har ni juh fått en hel del tips!

    Vickan: Sååå otroligt spännande!! Har (förutom det parnassia tipsade om) hört att förvärkar går över om man duschar/badar.. Och det kan juh även vara skönt när det väl är riktiga värkar också!
    Tänk ifall trollet är så snällt mot sin mamma och kommer snart så du slipper vara hemma och "skolka" så länge! Lycka till om det hinner dra igång mer innan jag är inne och skriver! Roligt med makens kollegor som också insett att de kanske behöver klara sig utan honom ett tag inom det närmaste!

  • MSW

    Ja just det, det glömde jag juh! Stort grattis till herr och fru E!!

  • MSW

    Och förresten telis, har du fått mitt mail? (telemarkgrrl..)

  • MSW
    viktualia skrev 2010-02-09 20:15:58 följande:
    det här måste ju vara HÖJDEN av spekulationsframkallande saker!!
    Haha, ja verkligen! men det är juh spännande eftersom NÅGONTING händer juh faktiskt.. Sen KAN juh förvärkar hålla på ett tag...
    Har du koll på den här sidan förresten? varktimer.se/
  • MSW
    Telis skrev 2010-02-09 20:16:14 följande:
    muggles, jaa allt är ju alltid så himla normalt och jadda jadda. Men fy vad jobbigt det är när han bara skriker, idag har han inte sovit mer än en timme på hela dagen pga magen. MSW, förlåt!! Jag har glömt att kolla den mejladressen. Ska bara kolla på Mästarnas Mästare sen ska jag göra det!
    Telis, ingen brådska!
  • MSW

    Nahe, nu ska jag lämna datorn för ikväll! Ska bli riktigt spännande att läsa i morgon hur natten har avlöpt för Vickan! Stort lycka till! Och jag tänker på dig och håller tummarna för säkerhetsskull!

    Godnatt alla!

    Kram!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge