• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    SNorkis: Låter verkligen spännande med jobbet!! När börjar du?

  • MSW

    Muffins-bagaren tittar in! Har bakat både hallon muffins (alá Fru E) och jordgubbs och vitchoklad (fast struntade i lemoncurden).. Det är så det blir när det ska pratas om muffins hit och dit!!

  • MSW

    BF-lista

    Vickan 17/2 2010
    Liten 5/3 2010
    Vänner 19/3 2010
    Parnassia 4/4 2010
    Snorkfröken 28/7 2010
    Nenne 12/8 2010
    Blivande fru Muffins

  • MSW

    Känns som jag är för trött och för mätt för att komma ihåg vad jag tänkt kommentera sen sist jag kommenterade något!

    Men Tinga: Kunde inte heller låta bli att läsa igen.. *stora kramar*

  • MSW
    viktualia skrev 2010-02-07 20:46:28 följande:
    MSW - snygg timing där!!! tack för infon!
    Jag gör vad jag kan..
  • MSW

    Telis: You've got mail!

    Vickan: Om du känner dig kissenödig och går på toa så tror jag att du inte behöver oroa dig för att det är vattnet som gått.. Fast jag har ingen egen erfarenhet dock, eftersom man tog på hål på mina hinnor för att sätta igång förlossningen...

  • MSW

    Nahe, nu ska jag och maken ta vårt kvällsryck gällande städning! (Som vi faktiskt har hållit i en hel vecka!!)

    Sen dags att sova!

    Puss och kram!

  • MSW

    God förmiddag!

    Nu har jag "skickat bort" sonen till mormor, så nu tänkte jag få lite skolarbete gjort! Har inte så mycket jag kan skriva om till veckans uppgift, så tänkte roa mig med att fila på min dramaplanering och läsa på om FIRO-teorin.. Men tror att jag ska börja med att duscha!

    Telis: Sådana saker klarar jag inte ens att höra talas om knappt..

    Vickan: Skönt med en liten uppgift att göra idag kanske.. Hur känns det nu när du är hemma? Du får tänka dig att det är semester du har så kanske läget känns lite lättare..? Eller det har du kanske redan testat..

  • MSW
    BrudSommar2006 skrev 2010-02-07 21:27:26 följande:
    Vickan, googla på tuba aperta, drabbade mig med Iris, inget att göra dessvärre men försvinner förr eller senare.sv.wikipedia.org/wiki/Tuba_aperta
    Det har jag nog också känt av ett par gånger.. Känner iaf igen symptomen.. Fast det brukar inte hålla i sig särskilt länge för mig...
  • MSW

    Här har det varit sisådär med nattsömnen inatt! Hämtade in A till oss vid strax innan två, sedan har vaknat till och varit ledsen med jämna mellanrum resten av natten tills vi vaknade på riktigt vid sju-tiden! *suck* Känns som jag inte har sovit något nästan sen han kom in!
    Funderar på om det har med dagis att göra att han sover så oroligt... Fast det kan juh också vara någon utvecklingsperiod eller något helt annat.. Hoppas att det går över snart i vilket fall..

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge