• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    Godmorgon!

    Nattsömnen har varit sådär.. A kom in tidigt till oss och ibland märker man knappt av honom och ibland är han ivägen hela tiden.. Natten var av det andra slaget.. Tror att han sov hyfsat iaf! Penicillinet tycker han inte om alls lika mycket som förra vi fick, dessutom ska vi ta det tre gånger om dagen och dagis är tydligen inte sugna på att ge medicin utan att man går genom rektor och grejer! Så nu blir det pyssel pyssel! Idag är vi hemma varsin halvdag (jag börjar inte förrän 12 ändå, jobbar dock till 18.30 sedan.. Men det låtsas jag inte om..) Resten av veckan slutar jag relativt tidigt så om han kan gå till dagis så får han väl få penicillinet när jag kommer hem.. Nästa vecka är värre! Jaja..

    Tänkte på flera saker till när jag gick och la mig igår som jag tänkte att jag skulle kommentera, men det har jag juh såklart glömt igen!

    Nu ska jag fixa lite fler vindruvor till A, han kom med sin tallrik (som han fick några på innan) och sa mea mea! (=mera mera)

  • MSW

    Hur gör man med allt klägg som blir vid öroninflammation? A har hur mycket som helst i ena hörselgången.. (nästan ute i ytterörat) ska man låta det vara eller försöka få bort lite av det?

    Lappis: Beklagar på ett sätt ännu mer att du är vad vid tant! Även om det är skönt att du blivit så avslappnad så önskar jag juh att du aldrig skulle ha behövt bli det.. (Hoppas du förstår hur jag menar)..

  • MSW

    Just ja, tänkte kommentera tygblöjor, hade absolut kunnat tänkt mig det åtminstone innan barnet börjar äta mat.. Men det är här (som hos flera av er andra) förmodligen omöjligt att få med maken på det...

    Och menskopp har jag också, och tycker nog inte den är så mycket meckigare än tampong..

    Nu luktar det som att det är dags att byta blöja!

  • MSW
    porchez skrev 2010-02-24 10:40:51 följande:
    Fjosok - välkommen hit! skostorlek och favoritchoklad? sen kommer jag inte ihåg vad med som är det obligatoriska inträdes provet Muggles - ja hörde det där om vädret, glad att jag bor i lägenhet i år! Men det är nog bra att passa på att skotta taken nu!Bara en fråga till ang. mat, vad äter man får frukost om man vill snåla med kolhydrater? Idag äter jag havregrynsgröt med russin varje morgon. Men det fungerar jag inte då.Jag valde att inte se det programmet igår, jag är lite struts och vill stoppa huvudet i sanden när det gäller sånt där. Mår bara dåligt av att se såna program så jag undviker det helst...
    Och var/om man är i karusellen också va? Och var man bor..

    Välkommen fjosok!

    Här blev det ett riktigt lång blöjbyte, då det hade läckt och grejer, dusch (som A älskar så det brukar bli länge).. Och nu ska jag göra mig i ordning och äta lunch innan det är dags för jobb!
    Liten: Tror tyvärr A är lite för liten för att locka med chokladboll efteråt.. Fast man vet juh aldrig förstås! Försökte med äppeljuice i morse, men det blandade sig dåligt, så i slutet var det ändå bara penicillin!

    Kram kram!
  • MSW

    Kikar bara in för att skicka kramar till muggles och lappis! Tråkigt värre! (vet inte mer vad jag ska skriva..)

    Här har vi kört halvdag idag med, jag jobbade förmiddag och nu är maken iväg, då A var lite hängig en sväng igår också, nu sover han och jag tänkte ägnat mig åt praktik-uppgifterna, men fastnade här! I morgon räknar vi iaf med att han ska kunna vara på dagis.. Jag slutar ändå så att jag hämtar honom ca14.30..

    Nu praktikuppgifterna!

  • MSW

    Usch liten vad knepigt med maken! Men förhoppningsvis piggnar han väl till.. Jag hade nog tagit med mig min mamma iaf ifall inte maken kunde.. Inte kanske så mycket för stödet, men att iaf ha någon så jag inte kände mig helt ensam och övergiven.. Har också för mig att vi var ganska mycket själva inne på rummet! Fast just för smittorisken kan det väl inte vara ngn större fara? Jag tycker som vem det var som skrev (am?) ring och hör vad förlossningen säger, om en förkyld make...

    Tvättservetter: hade euroshoppers torra som vi blötte med vatten, så länge A låg kvar hyfsat på skötbordet, nu kör vi med natusans våtservetter, och har även haft våtservetter i skötväskan..

  • MSW

    Och vickan, bra att du påminde mig, ska genast gå in och kolla hur många dagar vi har kvar.. Har juh räknat med att ta ut föräldradagar i sommar så jag slipper jobba, och A slipper vara på dagis!

  • MSW

    Hej!

    Det är verkligen hopplöst att läsa ifatt och sedan tänka att det kommer jag ihåg att kommentera sen.. För det gör man aldrig!

    Men Ore: Jag vill också gärna se korten!

    Liten: Vad skönt att maken är piggare, då känns det lite mindre stressande kan jag tänka mig att grynet kan komma när som helst!

    Frullis: Roligt att du tittar in! Tråkigt med katten! *kram* Hur går det förresten med din behandling? Fick du komma med på den du ville? (du behöver inte svara om du inte vill)

    Jaha, undrar hur mycket jag har glömt! Men nu börjar det bli dags för sängen tror jag!

  • MSW

    MrsB: Jaså var han häråt?! Dömde då eller? Eller varför är man annars häråt?

    Och så funderade jag lite på vilken väg EA åker till sin bror, om du kan hända åkte förbi här nära..

  • MSW

    Vänner: Spännande med bio!

    Ore: Jättefina bilder!

    Snorkis: Kollar också på solsidan! Riktigt bra! En av de bästa svenska serier jag har sett!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge