• MSW

    Vi fortsätter blanda och ge

    Godmorgon!

    Grattis till Iris idag när hon har namnsdag!

  • MSW

    Bilden på A är från hans lilla kusins dop.. Nappen förstår juh imagen lite förstås..

    Vet att det ännu är lite för tidigt att vänta på vickan.. Men är juh ganska nyfiken på om hon känt ngt mer inatt eller inte..

  • MSW

    Lappis: Obehaglig anledning att bli försenad! Tråkigt att du inte lyckades överbevisa väninnan.. Men vi har väl länkat till artiklar som motbevisar i tråden förut, så det borde väl gå att googla upp...? (Am? )

  • MSW

    Lappis: Jag försökte googla men hittade inget..

    Vickan: Men hur känns det i magen då? Äh, nu ska jag försöka att inte tjata mer hur det går och känns! Blir tillräckligt stressande ändå kan jag tänka att höra allt från alla håll!

    Nu ska här bli "fruktstund" sen börjar det bli dags för att göra A färdig för dagis! Vi har haft sovmorgon idag! (eller ja, vi har varit vakna sen 6, men ska inte till dagis förrän vid 11..)

  • MSW

    A vägrade äta något annat än pasta(burkar) ett tag sådär runt 8-9månader! Det gick också över! Men Cicci, är väl ganska troligt med tänder på G.. Stackars liten som ramlade på soffbordet!

    Själv har jag lämnat A på dagis, det gick strålande, ingen ledsen A utan han verkade mest tycka det var roligt att vara på dagis igen! Skönt!

    Nu har jag slängt i mig min lunch och ska nu bege mig till skolan, via bibblan!

    Ha en bra dag!

  • MSW
    MSW skrev 2010-02-10 11:16:47 följande:
    A vägrade äta något annat än pasta(burkar) ett tag sådär runt 8-9månader! Det gick också över!
    Sen är det juh dock så att A alltid legat över på viktkurvan och under på längden, så vi har juh inte behövt vara särskilt oroliga för att han inte äter, eftersom han alltid haft så mycket att ta av.. Fast man funderar juh ändå på vad det är som spökar.. Nu när han fått upp kindtänder har han också ätit sämre än han brukar, men nu verkar det ha vänt!
  • MSW

    Godmorgon!

    Koko: Fy vad obehagligt! Hoppas det verkar bättre idag då!

    Nu har jag lämnat A på dagis (han grät i säkert en hel sekund..! ) och tänkte sätta på té innan det är dags att ta tag i pluggandet för dagen! Har alldeles lagom tidspress då jag kommit halvvägs med en uppgift som ska vara färdig imorgon! SÅ det ska jag nog klara av.. Och ändå hinna dammsuga och förbereda maten till ikväll, har tänkt testa core ikväll, så det blir lite sent med maten..

  • MSW

    Koko: Ja det är skönt! Låter mysigt med promenad och gosande med lillebror!

    Pb: Vilken jäkla tur att inget har hänt! Och inte konstigt ni har haft problem med eldandet och varmen!

    Start: JO det borde det väl ha gjort, om varit dålig så länge! Inkubationstiden för magsjukor brukar väl vara ganska kort..?

  • MSW

    Här får man leka datorreparatör också! *Suck* skulle scanna in en grej åt en klasskompis, och då funkade tydligen inte scannerfunktionen! *suck* SÅ det blev att rota fram skiva och installera, men när jag kom till steg 3 av 4 ville det inte längre, så nu ska jag starta om datorn och försöka igen! Är det inte det ena så är det det andra..

  • MSW

    Och igår krånglade den med mig också, när jag försökte få ordning på lite program så att jag kan testa redigera lite film och sådär efter inspiration på ett seminarium igår..

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge