Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Lappis, tyvärr måste jag säga att det bara är det gamla vanliga. I min bransch är folk RIKTIGT dåliga på att sköta rekrytering på ett seriöst sätt. Liksom allt annat som har med anställningaar att göra. tt exempelvis få ut ett riktigt betyg är som at försöka klämma det ur hälleberget och det är jädrigt många som inte ens har sina anställningspapper påskrivna. Jag är dö-less på hela grejen och börjar känna att det är låpngt under min värdighet att jobba för någon som inte ens kan och sköter sådant.

    De flesta andra jobb man söker får man först ett bekräftelsemail och sedan åtminstone ett skriftligt meddelande när tjänsten tillsats- och ett tack för visat intresse. Såaan thar inte blomstrhandlare tiiiid med för de har ju så mycket att gööööra.
    Ansökningstiden gickutden 26 februari. Med den inside info jag skaffat mig om nisarna som driver företaget så har jag hela tiden trott att det skulle vara precis så här.

    Egentligen vill jag ju inte ens helhjärtat ha jobbet, så kanske är det lika bra. Nu sökte jag iaf och AF kan inte klaga .

    Det positiva med hela saken är faktiskt att jag nu fick tummen ur och tog tag i att jag måste ha ett cv och jag är så GLAD att AM hjälpte mig, för nu har jag ett och kan fila på både det och personligt brev framöver inför andra ansökningar, som då mer är bara att slänga iväg än att sitta och nojja över.

    Men dåligt är det av de som annonserar.

  • passionsblomman

    Vänner, ja plötsligt händer det! och då är Det förhoppningsvis istället värsta feta plusset och arbetsmarknaden kan klara sig själv utan mig i något år. SEDAN ska jag ha yrkesliv och komma på vad det egentligen är jag vill. Just nu funderar jag massor runt vad man skulle kunna jobba med där man är med och påverkar saker lite mer.
    Jag läste om rektorstjänster och tänkte-rektor, det kan jag bli! eller jobba i något som Rädda barnen eller så, inte ideellt då, utan de måste väl ha anställda för olika saker. fast vad de titlarna är och vad de egentligen gör vet jag inte...

  • passionsblomman

    Vänner, min stackar syrra svällde upp av vätska så hon fick köpa träskor, massor av nummer för stora och gå i med raggsockar-mitt i jämtländska vintern och -27 grader. Hennes fötter såg ut som lklumpar! man blev ju helt rädd!

  • passionsblomman

    Vickan, fy tusan! Jag förstår mycket väl ditt psykbryt!

    Nenen, Jag är med på rund form. Utan hormonrand. Och ganska mjuk...

  • passionsblomman

    Vickan, du får skaffa en skrinda som du stoppar bolster och fårskinn i medan du drar på sushijakt. Den kan du ju använda sedan när trollet blivit ite större och ni ska gå på utflykt. Jag ska köpa en själv för då kan jag gå och handla utan att behöva bära armarna ur ledpå hemvägen.

    Parnassia, sådana misstag är kännbara i den här familjen. Jag skulle bli helt GALEN ifall jag redan var vrålhungrig och sambon stod med ett "ojdå jag glömde..."
    Han skulle få åka och köpa pizza eller vad om helst.

  • passionsblomman

    Åh vad bra att de ringde Snaily! och att du får komma dit och kolla. Då kan du ju bomba dem med alla frågor och så också.

    Alltså plockar EA ägg imorgonbitti, jag får undersökning och sprutplan imorgon eftermiddag och du får follikelkoll på torsdag. Ea får tillbakasättning på fredag...vilken grävande vecka!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge