Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hejja Oms, det ÄR för tidigt för sommarjacka och tygskor!

    "Jag behöver inte sköta om Alla Andra när hon blivit dödssjuk, bara dig. Så jag nöjjer mig med att bestämma över dig min lilla rosenknopp." He he!

  • passionsblomman

    Mugglan, jaaaa, dimma är ordet! Min sambo jobbade ju natt också, så han var ju hemma och sov på dagen-så man fick ha det väldigt tyst och stilla för att han skulle få sova. På nätterna var jag helt ensam. Fast när han jobbade väckte jag honom vid tretiden och då kunde han ju ta pojken lite så man kunde ta en dusch eller vila en liten stund.
    När han var ledig var vi ju två. Då kunde han flaskmata något av målen på natten iland för jag läckte ju mängder av mjölk så det brukade finnas extra i kylen.
    Dessutom gjorde vi allt sådant som att handla och hålla på under hans lediga perioder.

  • passionsblomman

    Hahaha! Ja, visst 17 är vi alla olika! och våra barn med!
    Jag är rätt lik dig Mugglan så tillvida att jag aldrig varit någon som blivit helt knäsvag av bebisar allmänt sett. Som min ena svägerska, där svågern säger "låt henne inte komma nära den, då ska hon ha en till!" när en bebis siktas. Hon frågade mig om inte jag blir helt bebissjuk och vill ha hundra bebisar. "Nej". Sa jag.

    Min väninna som verkligen älskar sitt yrke och jobb avstår fler barn för att hon verkligen inte vill ha fler avbrott i jobbet. Jag känner tvärtom att jag skiter i om jag någonsin jobbar mer just nu. NU skulle jag kunna få fler barn i flera år...

    Men Vickan, dig verkar det ju passa att småningom knata runt på äventyr med Trollet som portabel enhet. Du får lära honom alla skogens hemligheter, hur man gör upp eld och att bygga och sova i vindskydd etc. Får du för tråkigt kan du komma hit och hälpa mig med något projekt i huset så kan jag passa din trollunge lite medan du duschas och vad som kan behövas.

    Snart är det sommar och då blir det annorlunda! Och då är det dessutom särskilt bra att ha en vinterunge för de har hunnit bli lite större och inte riktigt lika ömtåliga som en nyföding.

  • passionsblomman

    Vickan, du kanske inte ska uppmanas att njuta av nuet utan bara sluta planera så mycket?
    Och bara hänga med menar jag?

    Oooooh vad jag ser hur ditt ansikte skrynklar ihop sig nu "men jag är inte VAN att bara hänga med" Nä. Just det. Allt ovant tar sin tid att vänja sig vid....

  • passionsblomman


    -Men Vickan hur kom det sig att du blev alkoholist egentligen?
    -Joo, jag hade så tråkigt när jag var mammaledig....

    Erkänn Vickan att du önskar att Trollet hade kommit med en manual och lite olika schyssta diagram att hålla koll med. hihi!
  • passionsblomman

    ...och jag - som mådde skit under min graviditet, skulle så gärna vilja få revansch och uppleva en graviditet som "normal" och inte som ett psykfall. Då kanske man skulle njuta lite till och med?

  • passionsblomman

    Förut har jag varit vrålledsen över att inte få två barn tätt- då jag tidigare alltid sagt att det är så bra för barnen har så mycket ut av varandra och jaddajaddajadda...men DET ska jag säga att är det något som kommer att kännas lyxigt OM det här med bebis skulle bli verklighet igen, så är det att få alltihop en gån till och få möjlighet att verkligen ta vara på tiden med just det lilla barnet, för att man INTE har en 14 månaders liten parvel som också ska bytas på, matas, vyssjas och allt vad det är. Sonens behov finns ju men ser så annorlunda ut att det knappast skulle vara ett problem.

    Däremot kan jag komma på mig med att tänka a"hjälp, hur blir DET då, vi som kan göra så mycket ihop nu vi tre på våra villkor, En mini minis igen så är man mer låst..." Känner du igen de tankarna Mugglan?

  • passionsblomman

    Ore, hahahah! Det är vid sådana där frågor som jag känner mig som en sisådär 5% mamma eller så. Min unge åt inte vare sig välling eller ens gröt i någon vidare utsträckning. Jag har verkligen ingen aning om någon enda punkt av dina frågor...

    Fast han låg ju inte över sina kurvor heller och mjölk fanns ju i överföd, så jag slapp väl fundera på sådant.

  • passionsblomman

    När nu OS är slut _ _ så får man vara glad åt att Mästarnas Mästare är tillbaka nu kl 20.00

    De där två sista bronsen satt förresten fin-fint, eller huuuur Ore!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge