Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Herreguuuud! Min sambo ignorerade termometern i köket OCH att jag hade sagt att jag skulle fylla på ved i pannan när vi kom hem -eftersom han och sonen drog till träning.
    Alltså har han öst i MASSOR av mer ved fast det redan var varmt! Och nu ärdet följdaktligen 24 grader AND RISING i sovrummet! Vad är det MED karln, VILL han att jag ska behöva sova naken eller???

  • passionsblomman

    Vänner, där trodde man ju nästan att du hade dragit iväg nu igen...

    Snorkis, hur tänker du/ni runt ett barn? Är det någon särskild anledning att ni tänker att det blir ett för er?
    Bara ren nyfikenhet nu alltså.

    Kolhydrater? Man blir dum i huvet om man inte äter dem säger Paolo Roberto. Man vill ju inte att han ska tycka man är korkad... *jobbar på att verka smart*

  • passionsblomman

    GUD vad nyfiken jag blev nu!

    AM, ja just det.. Det var det jag hade mellan raderna där. Om boxningen alltså.


    Snorkfröken77 skrev 2010-03-19 13:56:13 följande:
    PB - Jag skrev ett jättelångt svar till dig, men jag tog bort det Jag vill inte trampa någon på tårna och jag vill inte bli påhoppad. Jag inboxar dig istället!
  • passionsblomman

    Vet du vad Snorkfröken, jag tycker helt allvarligt att du kan kopiera in precis hela ditt första meddelande rätt in i tråden! VARFÖR skulle det inte var ok att ha en önskan om ETT barn lika väl som om inget, eller många?

    Jag förstår helt hur du resonerar och min bästa vän tänker väldigt väldigt lika det du uttrycker. De har valt ett barn och de är nöjda med det.

    Jag har ingen anledning att ta något som helst upp i förhållande till det! Hur många barn andra vill ha påverkar inte ett enda dugg hur det kommer att gå för oss med våra försök.

    Att ens "skaffa" barn var definitivt inte självklart för mig heller en gång i tiden och jag är absolut inte en sådan där som "ääääälskar barn" Jag gillar vissa människor. En del av dem är barn. Andra tycker jag inte alls om. Det kan även gälla människostorleken "barn" eller "pensionär" för den delen.

    Jag tycker det är berikande och intressant att höra hur andra känner. Det ger mitt liv och min hjärnverksamhet mer innehåll.

    Förövrigt vore det väl alldeles hemskt om ett barn vore "bara" och de familjer som har ett, inte kulle vara lika riktiga, hela och fullständiga som de som valt fler medlemmar i sin familj. Just för att jag inte ville göra vår familj till en där det fattades något, (alltså någon) mörkade jag själv lite väl länge hur jag egentligen kände och vad jag längtade efter. Men hur allt slutar, det återstår att se.

    Var ALDRIG rädd att säga hur du känner i tråden för min skull! Jag tål och klarar andras tankar, känslor och åsikter. Ville jag inte ha dem så sjkulle jag inte hänga i trådar som vår. Jag tycker det vore otäckt ifall alla kände och ville exakt likadant om allting.

    Jag tänker kopiera in detta i tråden, för jag tycker gott det kan sägas till alla! KRAM till dig! Jag är säker på att ni tillsammans kommer att fortsätta bygga den tillvaro ni vill ha! Alla mina välgångsönskningar i det!

  • passionsblomman

    Vänner, inte för att jag alls har koll på vad det kostar-förmodligen sweindyyyyrt-men kanske en kock som kommer hem och lagar käk till er båda?

  • passionsblomman

    Åh Vänner FRÅGA vettja!Och vad är det värsta som kan hända? Att spädisen vill äta samtidigt. Eller får lite magknip. Det gör inte så mycket!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge