Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Telis, ååååh vad skitjobbigt!
    Jag råkade i T-banan ut för en gubbe som verkligen suckade det högsta man kan sucka och utbrast "men HERREGUUUUD" när min son skrek i vagnen. Det var första ggn vi gav oss ut ensamma efter min depressions värsat tid. han hade lärt sig gå och lantisar sm vi var, så fattade han inte varför han inte fick kliva ur vagnen. Han var DÖ-ARG och skrek medans gjorde "ostbågen" (dvs spände hela lilla sig i en båge bakåt)

    Jag började nästan gråta där i tåget och undrade vad fan jag skulle ut och göra. Usch! Jag glömmer aldrig hur det kändes! Stackars dig!

  • passionsblomman

    Och förresten Telis, så minns jag sådan där gemensam gråt också! *kramar* Du är JÄTTEDUKTIG och världens bästa Televinkmamma. Han kunde inte fått en bättre!

  • passionsblomman

    Jag vet, det är därför du behöver påminnas!
    Själv stod jag i badrummet och hickade under storböl fram i telefonen till sambon; "sä-hä-ääj att ja-haag inte är en då-hålig mammaaaaaaaaaaaaa!!!" och sedan grät jag så mycket att jag inte hörde om han svarade ens...


    Telis skrev 2010-03-25 22:49:04 följande:
    Åh, gulle gulle dig!! Så kändes det verkligen inte då kan jag säga.
  • passionsblomman

    Hahaha, ja det var väl kanske ett sådant tillfälle då min man undrade om det var ett bra beslut att han jobbade nätter. Jag var ju verkligen ensam och det blir liksom lite mer utsatt på något vis när saker skiter sig mitt i natten. och han kunde ju inte precis göra något åt saken heller. Men han sa att jag var bra när jag väl lugnade ner mig...


    Telis skrev 2010-03-25 22:55:48 följande:
    Fniss, hade min man varit i närheten av en telefon så hade jag nog gjort likadant idag.
  • passionsblomman

    Men EA!!! Inte fasen får du låta bli att berätta här! Va? Ifall jag får minus måste jag få gråta med er. Nu gråter jag med dig!


    Jag vet hur naivt det är, men jag hade en liten dröm om trippelplus för oss tre. Fast det inte alls är så sannolikt.

    SKIT SKIT SKIT!!!! *kramar min bästa kram*

  • passionsblomman

    Åh, snacka om det där "vi blandar och ger" stämmer i den här tråden! Man blir glad så man gråter och ledsen så man gråter och arg så man gråter eller likaså trött så tårarna sprutar då med...

    Min dag har varit full av att känna på våren i vår trädgård. Vi drack kaffe på balkongen i bara t-shirt och det var jättevaaaaaaaaarmt! Kommer att bli helt omöjligt att sitta där om det blir en varm sommar.
    Lite mera fika på verandan och så kippa runt i stövlar på den dyngsura gräsmattan och kika på alla snödroppar oh vintergäsck som är ÖVERALLT. Fjärilar dansar runt i solen och fåglarna tjuter ju halvt sönder sig! Vi har varit och köpt en litne grensåg så vi kan såga så smått på en del av alla träd som vuxit hej vilt här.

    Kört bilen genom biltvätten har vi också-DET behövdes! Och nu har jag en hel kasse full av räkor och annat plock som ska dukas upp och ätas framför tv:n i godan ro.

  • passionsblomman

    Frullan, vi hade över 21 grader när jag la mig, så det var hur gött som helst. Och nu när solen värmer så blir alla rum på södersidan jättevarma på dagtid. Sköööööööööönt att bara behöva elda på kvällen nu!

  • passionsblomman

    Mentalt mår jag bra-precis som nyss, men jag är rent fysiskt lite risig idag.
    Jag började frysa och kände mig helt färdig inatt och la mig tidigare än jag tänkt. Och idag sov jag som en sten. jag har haft som rejäl mensvärk både bak i ländryggen/svanken och fram i magen. Fast det har jag haft sedan de plockade äggen iofs. Sedan när jag steg upp behövde jag gå på toa. Väl därinne blv jag helt darrig, kallsvettades så det rann och tänkte "nu kräks jag och svimmar på samma gång!" Obehagligt!
    Nu har jag ätit lite och mår bättre, men inte är det läge för den storstädning jag hade planerat.

    Det står i pappren att man ska höra av sig ifall man får yrsel och illlamående etc. för det kan vara tecken på överstimulering. Men jag känner mig mer som att jag håller på att bli sjuk.
    Eller som när jag blir rikitgt kass vid mens.
    Det går kanske över under dagen hoppas jag...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge