Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Vi fortsätter blanda och ge

    Mugglan, ooooh potatisgratäng...snacks...

    men nybakat bröd med smör på, DET är välan ändå bara så gott så man smäller AV!!!!
    En gång i tiden jobbade jag en kortis på ett bageri. Varje morgon när frukostruschen var över och byggjobbarna fått sina frallor, då var det vår tur. Nyyyybaka t och fortfarande varmt bröd...åh!

  • passionsblomman

    Vänner, jamen eller HUR. Antalet barn i en familj blir ju bara svårt om man inte är överens om hur många man vill ha, eller då ifall det inte funkar, fast man vill.

    Min sambo var länge väldigt negativ till fler barn. Det är ju synd, såhär i backspegeln. Men jag hade ju inte velat att han körde över sina egna känslor eller undanhöll dem.

    Kvinnor som lurar mannen och "råkar" bli gravida, det har jag väldigt svårt att förstå.

  • passionsblomman

    Jamen just precis!

    Att vår son däremot själv säger sedan år tillbaka att han vill ha syskon, gör ju att man verkligen känner ännu mer att det vore så kul att få bli fler.


    muggles skrev 2010-03-19 15:28:34 följande:
    Ang antalet barn så fanns det en tid (fram tills Moa var drygt 1 år) när jag allvarligt trodde att jag/vi bara ville ha ett barn och vi var väldigt nöjda med det båda två. Sedan när allt blev lättare med henne så ville vi ändå ha ett barn till så därför känns det otroligt bittert att det inte har blivit så. I främsta hand är det vi som vill ha ett barn till; det är inte i främsta hand för Moas skull för att hon ska få syskon el så. Det jag önskar är att få gå igenom hela den "resan" som det är med en människa som blir till; från ett litet sprattel i min mage till en bebis som bara kan äta och skita till en fullfjädrad 2-åring som pratar som en kvarn (och så vidare)
  • passionsblomman

    IVF-fråga, har någon av er andra mått illa av hormonerna eller?

    Idag mår jag KASS. Jag kunde inte sova inatt så jag är sketatrött, men så vaknade jag med ont i halsen också och nu har jag börjat må så illa att sambon fick tänka ut mat själv. Jag kan inte ens föreställa mig att stå i köket i matos. Jag har nog blivit påhoppad av någon bacill.

    Så, när sambon nu kom hem från ICA och glatt sa att paret som driver affären gärna vill träffas över lite mat och vin så blev jag helt nervös och tänkte, shit nu har han bjudit hem dem u ikväll...

    ..men det hade han inte som tur var. ÅH vad kul att de verkar gila oss! För jag gillar dem jättemycket och har själv tänkt på att bjuda hem dem. De jobbar så jädrans mycket i sin butik så att komma hem till någon på hemvägen (vi bor längs deras hemväg) och få lite vin och en god gryta eller så, kanske kunde kännas trevligt.
    De är också nya i byn och dessutom har hon två söner lite äldre och lite yngre än min son. De är här på hlger och lov.

  • passionsblomman

    AM, Nääää, det är faktiskt öppet varje dag. En av de saker jag kollade upp när vi valde ett pyttesamhälle att bo i...

    Men hon har inte sina barn boendes här mer än helger och lov. Jag förmodar att det hade mycket med deras skolgång att göra. När hon bröt upp och drog hit så ville hon nog att de skulle få gå kvar i sina gamla klasser.

    Min son och deras älsta har lekt ett par gånger.

    Eftersom jag fått så trevligt intryck av dem så är det ju väldigt smickrande att de verkar gilla oss också, mycket nog för att vilja umgås!

  • passionsblomman

    Vänner, jag såg samma notis och jag har redan ätit av hallonen vi har i frysen. Strokonsument av hallonsmoothies som vi är, så köper jag alltid dem. Typiskt! Undrar om man måste kasta resten då? Vi har ju inte blivit sjuka av de vi redan ätit...

  • passionsblomman

    Jooo Ore, Vänner var här 9.35!

    Det var alla datum på hallonen! Jag tror jag äter de som är kvar. Om vi ätit halva påsen utan kräksjuka borde väl den andra halvan inte vara kräkig?

    Här smälter snön också och det man ser är lera och hundbajs. Så vedervärdigt överäckligt!

    Oh, nu är det ju skidor!

  • passionsblomman

    Ooooh vad det går mot ägglossardags och Ovitrellespruta! Herregud vad det är spänt i magen! Det ska bli skönt när alla äggen är i korgen istället för därinne. Det känns att det inte ska vara så här många i vanliga fall...

    pAAAkpakkkpakkkaaa *kacklar och skrockar*

  • passionsblomman

    Liiite sol men fyra krokusar vid huset och en hel armada med Vintergäck vid ena päronträdet!

    Lite smältvatten som rinner in i källaren också...
    Fast det torkar väl.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge