• Leksi

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Amen va 17! Mitt inlägg bara försvann! Grrr...

  • Leksi

    Vilken spännande vecka du haft Sonja! Vilken tur att det slutade som du önskade även om du verkar ha jobbiga indianer nu. Perfekt tajmat med massage och kanske lite godis ikväll?

    lanovia 08 skrev 2010-03-26 10:52:18 följande:


    Leksi, hur är det med dig? Det närmar sig. Börjar väntan kännas lång?
    Tackar som frågar, jag mår riktigt bra. Barnet får gärna vänta till efter påsk i alla fall. Känner mig inte riktigt redo än och så jobbar jag en vecka till. Vore skönt att hinna avsluta ordentligt på jobbet och sedan kunna fokusera och landa lite i det som komma skall.
  • Leksi
    Villemoa skrev 2010-03-26 11:21:09 följande:
    GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN Hvidis!!! På måndag är det min tur och födelseåret här är -78.
    Åh vad många som fyller år nu. Grattis i förskott!
    Jag är också född 78!

    Mår du bättre idag? *hoppas medicinen börjat verka*
    Har du räknat ut BF förresten?
  • Leksi
    Villemoa skrev 2010-03-26 12:21:08 följande:
    Tack! Vilken månad är du född i då?
    Jag är exakt på dagen sex månader yngre än du!

    Så spännande med ultraljud! Fast jag förstår att det känns konstigt att få kallelserna så tidigt. Håller tummarna för att allt går vägen. *kram*

    Hur mycket vägde förresten Moa när hon föddes?
  • Leksi

    Fru E
    Skit också. Livet är verkligen inte rättvist på något vis.
    *kramar om och sticker in en ask med dyr choklad under deppmanteln*

  • Leksi
    Fjällbruttan skrev 2010-03-27 18:18:00 följande:
    Om inte grodan bestämmer sig för att göra egen entré så borde det bli runt 12 april, vi har inte fått definitivt besked än...Men sist det togs prover så hade jag inga GBS bakterier i alla fall, vilket känns jätteskönt, ska äta pencillin en vecka till, sen är det upphåll fram tills förlossning, för att bebis ska må så bra som möjligt.
    Vad spännande Bruttan!! Skönt att proverna visar så bra. Vi får se vem som hinner först- du, Ankan eller jag...
  • Leksi
    passionsblomman skrev 2010-03-27 13:05:05 följande:
    Lanovia, mentalt mår jag bra-precis som nyss, men jag är rent fysiskt lite risig idag.Jag började frysa och kände mig helt färdig inatt och la mig tidigare än jag tänkt. Och idag sov jag som en sten. jag har haft som rejäl mensvärk både bak i ländryggen/svanken och fram i magen. Fast det har jag haft sedan de plockade äggen iofs. Sedan när jag steg upp behövde jag gå på toa. Väl därinne blv jag helt darrig, kallsvettades så det rann och tänkte "nu kräks jag och svimmar på samma gång!" Obehagligt! Nu har jag ätit lite och mår bättre, men inte är det läge för den storstädning jag hade planerat.Det står i pappren att man ska höra av sig ifall man får yrsel och illlamående etc. för det kan vara tecken på överstimulering. Men jag känner mig mer som att jag håller på att bli sjuk.Eller som när jag blir rikitgt kass vid mens.Det går kanske över under dagen hoppas jag...
    Hur mår du nu Blomman? Har det blivit bättre? Hörde du av dig till kliniken?

    Förstår att du inte vill ta ut någonting i förskott men kan inte låta bli att tänka om det är lilla ägget som fäster... Iiiihhh...
  • Leksi
    Ninnnis skrev 2010-03-26 20:43:11 följande:
    Här har vi haft 17 grader i skuggan... Vi har tillbringat vår lediga bonusdag med att promenera & leka med vovven, vårfixa i trädgården och premiärgrilla (och bjudit hantverkarna på grillunch).Nu blir det fredagsmys, imorgon är det hundträning.
    Låter helt underbart Ninnis! Du & din man verkar så lyckliga ihop och de här långhelgerna var nog inte helt fel även om det inte var ert första-val. Hoppas hundträningen gick bra idag.

    Undrar dock om vi bor i samma land... Snön har visserligen börjat smälta undan här med efter ett par dagar med 6-8 plusgrader men det är grått, grått, grått och hur trist som helst. Snön är smutsig och ful, ingen tillstymmelse till krokus eller snödroppar än och att påta i trädgården känns långt borta. Och då bor vi ändå i Uppland! Hoppas solen och vårvärmen kommer till påsk, det vore nice!
  • Leksi

    lanovia 08 skrev 2010-03-26 22:19:38 följande:


    Ikväll har det skrikits, som tur är inte i längre stunder men oj vad ont hon haft lilltjejen. Ett tag när hon ammade så släppte hon bröstet och skrek- tog bröstet försökte äta- skrek osv. Men då testade vi tipset med vetekudde och det verkade hjälpa. Många bra tricks att snappa upp här.
    Stackars stackars lilla E. För tidigt förmodar jag att dra några slutsatser om att du gått över till laktosfritt?
    Hoppas hon inte haft ont idag lillskruttan.
  • Leksi

    Idag har vi varit till IKEA & Babyland i grannstaden och köpt på oss en massa till bebisen. Imorgon är det bara tre veckor kvar till BF!! Men nu har vi det mesta hemma i alla fall, även om det är mycket kvar att fixa och göra iordning. Och det viktigaste har vi ännu inte köpt - bilbarnstolen.

    Har lagt upp en bild på magen i galleriet om det är någon som är nyfiken. Var till en fotograf för några veckor sedan och förevigade den. Kan säga att den är ganska så mycket större nu...

Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan