• Leksi

    I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan

    Nämen oj, här har man inte varit inloggad på helgen och så har det gått och blivit barn!!!

    SUPERSTORT GRATTIS ANKAN!!! Välkommen lillankan! En liten pojke... Och på självaste BF också! Väntar med spänning på alla detaljer. Underbart att allt gick vägen. Hoppas ni är hemma & mår bra, och att ni kan njuta av den första tiden med er bebis. De största grattiskramar till hela familjen!!

  • Leksi

    Blommis, länken fungerar inte för mig, men jag tror inte jag vill läsa...

  • Leksi

    Bruttan så spännande att veta att Grodan förmodligen är här imorgon eller på onsdag! Wiiiihiiii!! Gud så coolt!! Håller tummarna för att allt ska gå bra och grattis i förskott på födelsedagen!

    Det känns ju starkt att vårt lilla pyre kommer att komma sist. Förvärk, sammandragning - vad är det? Känner absolut ingenting åt det hållet. Det ända som hänt den senaste veckan är att jag fått sjukt mycket värre foglossning och har jätteont när jag går. I övrigt är allt som vanligt så det känns som jag säkert kommer gå långt över tiden...

  • Leksi

    Jätteintressant att läsa din förlossningsberättelse Ankan! Uppskattar verkligen att du delar med dig. Så du kan inte rekommendera sterila kvaddlar alltså? På vår föräldrautbildning sa de att den smärtlindringen var för de riktigt tuffa! Ont som f*n först men sedan är det värt det. Men det tyckte inte du? Själv har jag precis suttit och skrivit mitt förlossningsbrev idag och tänkt igenom det här med olika smärtlindringsmetoder o.s.v. Det är ju väldigt svårt att säga innan tycker jag när man inte vet hur man kommer reagera på smärtan och hur förlossningen kommer bli. Just den biten får man nog ta som det kommer utifrån hur det känns då och vad barnmorskan rekommenderar.

    Skönt att amningen kommit igång nu och att han blir mätt sötnosen. Har ni haft några besök ännu? Hur har det känts i så fall?

    Jättefint namn ni valt!! Hade ni bestämt er innan eller hade ni lite olika att välja på? Just pojknamn har vi assvårt att komma på något vi båda tycker om, är rätt frustrerande.

  • Leksi

    Och tänk att imorgon är det Grodans födelsedag!! :-O
    Hur känns det då Bruttan - att veta om det i förväg?

  • Leksi

    Hej Andbeyond! Härligt med en bra dag! Håller tummarna för positivt besked från läkaren angående bebisförsök... Och kul med bil!

    Låter lovande inför BIM Heloise! Allting som känns annorlunda är alltid bra!

    Så klart vi inte glömmer dig Lanovia! Hur är det med dig?

    Fry Sy, hade behövt din hjälp nu... Har köpt gardintyg till barnrummet men äger inte ens en symaskin och är därtill helt hopplös när det gäller sånt praktiskt fix. Fick ringa till svärmor och flirta lite istället så imorgon kommer hon hit för att hämta tyget och mäta lite. Snällt!

  • Leksi

    www.dn.se/sthlm/rekord-i-antalet-nyfodda-1.1076718

    Precis vad man vill läsa 5 dagar innan BF... Behöver jag säga att vi valt Danderyd som förstahandsval? Tur ändå att det finns många sjukhus att välja på här i Stockholm och Uppsala men det vore ju lite tryggare om man visste vart man skulle hamna.

    Hoppas länken fungerar nu.

  • Leksi

    All lycka till imorgon Fjällbruttan! Håller tummar & tår för att allt ska gå superbra och att du snart får snusa bebis!

    Nu är det dags att göra sig klar för sängen. God natt!

  • Leksi

    Ingen liten groda än men väl ett PLUS!!! Stort grattis Heloise! Vad roligt!!! *plusvåg*plusvåg*plusvåg*

    Jag vill också minnas att Bruttan fyllde år idag? I så fall är det ju lite bra om grodan kommer först imorgon eftersom de gärna ville att hon skulle få en egen födelsedag.

  • Leksi
    Hvidbrud skrev 2010-04-15 08:55:59 följande:
    Begravningen blir i Linköping. Han var toastmaster på vårt bröllop, käns konstigt att han är borta, han var en av dem man alltid sprang på när man var i stan.
    Beklagar verkligen sorgen Hvidis & Batman. Jättetråkigt.
Svar på tråden I regn och solsken, i vått och torrt, och allt däremellan